Przypadkowe przedawkowanie Michaela Jacksona

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

MMarjory

Post by MMarjory »

nie no co za bezczelność! glupija , biedny ten z lewej, idzie se niczego nieświadomy a ten go ni stąd ni z owąd BACH! jestem zbulwersowana! glupija
lunatyczka

Post by lunatyczka »

LittleDevil wrote:Jesli ten facet nadal bedzie wpieprzal takie ilosci srodkow halucynogennych przed napisaniem kazdego rozdzialu tej ksiazki, to sam nie przezyje nastepnych 10 lat. Niech sie wiec zajmie lepiej swoimi sprawami.
:smiech: :smiech: :smiech: DOBRE!! :mj:
Pozdrawiam wszystkich!!!
Image
Michael is a beautiful soul.
Luis_Makrela

Post by Luis_Makrela »

Ten sam Stacy Brown(czy jak mu tam)twierdzi,ze MJ wykupił sobie przyjaźń Elizabeth Taylor biżuterią,którą jej niejednokrotnie kupował :surrender: :wariat:
Co to w ogóle jest za człowiek ten cały bioograf?Nigdy o nim nie słyszałam :wariat:
lunatyczka

Post by lunatyczka »

Luis_Makrela wrote:Ten sam Stacy Brown(czy jak mu tam)twierdzi,ze MJ wykupił sobie przyjaźń Elizabeth Taylor biżuterią,którą jej niejednokrotnie kupował :surrender: :wariat:
:wariat:
Coooooooo???? Chyba ma coś na serio z głową. glupija
Pozdrawiam wszystkich!!!
Image
Yana

Post by Yana »

Zauwazylam, ze raz pisza, ze ten biograf to facet, a innym razem, ze kobieta. Niech w koncu sie zdecyduja.
Michael is the best !!!
kate

Post by kate »

Stacy to imię żeńskie. Ale kto ją tam wie...
Yana

Post by Yana »

Nieraz sie zdarza, ze babki maja meskie imiona. U nich to wszystko mozliwe.
Michael is the best !!!
Luis_Makrela

Post by Luis_Makrela »

Jak np. w serialu Moda na sukces (prosze się nie śmiać-moja mama to ogląda)Jedna z bohaterek ma na imie MICHAEL :wariat:
kate

Post by kate »

Tu miało być chyba na odwrót: mężczyźni mają kobiece imiona :]

edit: a może Michelle ;) ?
Yana

Post by Yana »

Luis_Makrela wrote:Jak np. w serialu Moda na sukces (prosze się nie śmiać-moja mama to ogląda)Jedna z bohaterek ma na imie MICHAEL :wariat:
Dokadnie, chzba jakas chinka - Michael Lai ( nie wiem czy tak sie pisze nazwisko)

Moja mama i babcia tez ogladaja ten serial.
Michael is the best !!!
Luis_Makrela

Post by Luis_Makrela »

"...Last month another Jackson brother, Jermaine, issued a statement saying Jackson would be taking action against Bob Jones, his PR manager for 34 years and co-author of Michael Jackson - The Man Behind the Mask: "It is with dismay that my family now must deal with new allegations from a disgruntled ex-employee and another person we trusted. We intend to pursue the slander and you will hear soon our response to this vicious book..."

http://film.guardian.co.uk/news/story/0 ... ?gusrc=rss

No i bardzo dobrze...a co?Może w końcu ON zrobi komuś jakieś świństwo :knuje: A tak a propo to książka jak na razie sprzedała się w nakłądzie 25 000 kopii. :-/
LittleDevil
Site Admin

Post by LittleDevil »

To i facet, i baba (to znaczy, nie obojnak, tylko dwie osoby). Pierwszy to Bob Jones, byly szef ochrony, druga to Stacy Brown, dziennikaraka - dobrali sie razem, bo jeden umie pisac, drugi czytac... :smiech:
Image
lunatyczka

Post by lunatyczka »

LittleDevil wrote:To i facet, i baba (to znaczy, nie obojnak, tylko dwie osoby). Pierwszy to Bob Jones, byly szef ochrony, druga to Stacy Brown, dziennikaraka - dobrali sie razem, bo jeden umie pisac, drugi czytac... :smiech:
Bob Jones to były szef ochrony?? A nie czasem były menadżer? :knuje:
Pozdrawiam wszystkich!!!
Image
LittleDevil
Site Admin

Post by LittleDevil »

lunatyczka wrote:
LittleDevil wrote:To i facet, i baba (to znaczy, nie obojnak, tylko dwie osoby). Pierwszy to Bob Jones, byly szef ochrony, druga to Stacy Brown, dziennikaraka - dobrali sie razem, bo jeden umie pisac, drugi czytac... :smiech:
Bob Jones to były szef ochrony?? A nie czasem były menadżer? :knuje:
W sumie juz sama stracilam orientacje - wedlug jednego zrodla byl menadzerem, wedlug innego szefem ochony, rzecznikiem, wzglednie specem od public relations... Zreszta wszystko jedno, po prostu jest jakims wspolpracownikeim - BYLYM.
Image
Schmittko

Post by Schmittko »

Paweł wrote:Michael Jackson nie przeżyje kolejnych 10 lat. Zdaniem biografa Króla Popu Stacy Brown, pomimo szczęśliwego dla artysty zakończenia procesu o molestowanie seksualne jego życie wciąż jest zagrożone. Oskarżenia i skandale z nimi związane straszliwie wymęczyły Jacksona, który gwałtownie stracił na wadze.
LittleDevil wrote:Jesli ten facet nadal bedzie wpieprzal takie ilosci srodkow halucynogennych przed napisaniem kazdego rozdzialu tej ksiazki, to sam nie przezyje nastepnych 10 lat.
buahah :smiech:
proszę to zanotować do kolejnej edycji KEEP SMILING :)
:smiech: no nie mogę...
Post Reply