Living with Michael Jackson z polskim lektorem, za sprawą Buszmena jest już dostępne na forum od blisko dwóch lat, także to żaden rarytas. Wersja dvd oferuje oczywiście znacznie lepszą jakość, wybór scen i ścieżki audio. Polska pochodzi ze wspomnianych plików Busza i w kilku mało istotnych miejscach zawiera "głuche plamy" będące efektem dopasawania jej do pliku wideo. Creditsy także dla cichej za koncepcję podziału na sceny i ich nazwy. Waga: 4,06 GB.
Klikasz na link (np. [Part01]), otwiera Ci się stronka MegaUpload, tam do góry masz 3 literowy kod, który obok wpisujesz dużymi literami, naciskasz download i czekasz kilkadziesiąt sekund aż na dole strony pojawi się download po czym klikasz na niego i po chwili windows pyta Ci się gdzie go zapisać. That's All.
Willy dopiero dzisiaj miałam czas przejrzeć LWMJ i...jestem w szoku, naprawdę jesteście super i dziekuję wszystkim, którzy TO poskładali do kupy naprawdę wielki szacun za to, że nareszcie moje dzieci mogły to zobaczyć i zrozumieć bardzo uważnie to oglądały (szczególnie Pawełek) polecam to wszystkim forumowiczom, po prostu...nie wiem co powiedzieć, jeszcze raz dzięki :D