watpie bys takie znalazla.
ja sobie sama opracowuje (no dobra tylko "man in the mirror") bo w internecie mozna znalezc albo sama prawa reke albo same akordy.
Wystarczy samemu sobie pokomplikować granie poszczególnych akordów i będziesz miała trudne nutki:) Uwierz mi, nikt kto dłużej gra nie będzie 1 czy 2 palcami grał akordów (linii basowych).
Nie cytuj, póki cytowanego tekstu nie zrozumiesz. Nie ma czegoś takiego jak niemyślenie. Jednak często kierujemy swoje myśli w niewłaściwe strony.
Ja osobiście korzystam z serwisu www.pianofiles.info Wchodzisz na forum i masz dostęp do naprawdę wiele nut....Michael tez jest sporo...tylko trza poszukać...A nawet jesli czegoś nie ma w necie...to karteczka,długopis i pokombinować trochę,no tylko słuch musi być na swoim miejscu Osobiście możecie pisać mi jakie chcecie nutki,a ja wam postaram się spisać w jak najprostszej postaci
Heja! Gram na gitarze klasycznej i poszukuje chwytów gitarowych do piosenki Be not always,będę też wdzięczna jeśli ktoś mi pomoże Mile widziane tez inne piosenki