You Are Not Alone

Dyskusje na temat działalności muzycznej i filmowej Michaela Jacksona, bez wnikania w życie osobiste. Od najważniejszych albumów po muzyczne nagrody i ciekawostki fonograficzne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil

mike10

You Are Not Alone

Post autor: mike10 »

Hej!!!

Co sądzicie o tym teledysku???

Według mnie to jest najlepszy teledysk jak i piosenka Michaela:)

Strasznie podoba mi sie pomysł na ten teledysk:)I jest to jedyny teledysk Michaela do którego nie mam żadnych zastrzeżeń(no może oprócz The Way Make Mee Feel bo on tez jest cudowny)
Mandey

Post autor: Mandey »

A jakie masz zastrzeżenia do klipów Thriller, Billie Jean, Bad, Smooth Criminal, Black Or White czy nie wiem You Rock My World?
He? :surrender:

EDIT: Bo po linku twoim w profilu widzę że bardzo kochasz Lisę Marię Presley, stąd ta fobia? Wiesz chociaż że dziś mija rocznica jak brali ślub w 1994 roku?
Ostatnio zmieniony pn, 26 maja 2008, 19:47 przez Mandey, łącznie zmieniany 2 razy.
Szukasz mnie? Znajdziesz mnie tutaj albo tutaj ;)
Awatar użytkownika
malakonserwa

Post autor: malakonserwa »

A jakie masz zastrzeżenia do klipów Thriller, Billie Jean, Bad, Smooth Criminal, Black Or White czy nie wiem You Rock My World?
He?
Albo Earth Song czy Stranger in Moscow...?
Obrazek
mike10

Post autor: mike10 »

Nie chodzi o to,że mam zastrzeżenia tylko po prostu mi sie nie podobaja.Chyba może mi sie nie podobać??Nigdy nie lubiłam Billi Jean piosenki i teledysk.Jakos nie przepadam za tą piosenka.Thriller sama piosenka boska ale teledysk tez mi sie nie podoba.nIE MÓWIE,ŻE JEST ZŁY CZY JAKIS TAM.Bo jest sam w sobie wspaniały.Ale mi sie nie podoba :mj:
Mandey

Post autor: Mandey »

A kiedy odpowiesz mi na pytanie to wy-edytowane w moim poście?
Szukasz mnie? Znajdziesz mnie tutaj albo tutaj ;)
Awatar użytkownika
homesick

Post autor: homesick »

mike10 pisze:Według mnie to jest najlepszy teledysk jak i piosenka Michaela:)
wedlug mnie jest to najgorszy teledysk jak i piosenka Michaela ;)

byloby znosnie gdypy klip ograniczal sie do scen w pustym teatrze...nawet klimatyczne. i tylko dlatego dostal ode mnie w ankiecie 2 a nie 1 :P

a w klipie nietrawie praktycznie wszystkiego, poczawszy od wygladu Mj, pastelowych krajobrazow, golych "kochankow", pustyni, jako symboliki samotnosci po koronkowa kamizelke Michaela.

a Jackson taplajacy sie w jeziorku nagi jak go pan Bog stworzyl, wygolony jak niemowle i z anielskimi skrzydlami , bije na glowe wszystko.....wszystko jesli chodzi o skale kiczu :smiech:

po obejrzeniu klipu czuje sie jakby dozylnie karmiono mnie wata cukrowa ;)

nad sama piosenka nie bede sie juz znecac, bo w sumie mysle o niej to samo co o klipie, jak slysze glosik MJ'a i piersze wersy...udaje sie na wewnetrzna emigracje.
'the road's gonna end on me.'
Awatar użytkownika
Szucia

Post autor: Szucia »

Uwielbiam tą piosenkę, jest wzruszająca..i gólnie taka, no, mi bardzo się podoba. Nie jest ani pzesłodzona ni nic...Tylko teledysk mógłby być inny. Szczerze, to za teledysk bym wolała nawet jak Mike śpiewał kiedyś ją na żywo i na scene wprowadzili fankę :smiech: :smiech: :smiech:
Obrazek
Awatar użytkownika
cicha

Post autor: cicha »

Szucia pisze:jak Mike śpiewał kiedyś ją na żywo i na scene wprowadzili fankę
Niedoczekanie...ona zawsze leciała z playbacku... :knuje: może za wyjątkiem końcówki (co ze spiewem nic wspolnego nie mialo, a jedynie z melodyjna modulacja glosu -> alez wymyslilam :/)
homesick pisze:tam Michael nie gania za zadna laska ;) ani nie wystepuje w roli zycia; na golasa i w anielskim upierzeniu ;)
parodia :smiech:
Szucia pisze:Śpiewał-> miałam na myśli że stał na scenie i ruszał ustami :)) każdy widział, że to było z playbacku :))
Przeczytaj jeszcze raz uważnie, co napisałaś...pogrubiłam, żeby było czytelniejsze ;)
Ostatnio zmieniony pn, 26 maja 2008, 20:49 przez cicha, łącznie zmieniany 3 razy.
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
Awatar użytkownika
Szucia

Śpiewał-> miałam na myśli że stał na scenie i ruszał ustami :)) każdy widział, że to było z playbacku :))
Obrazek
kochamgo

Post autor: kochamgo »

homesick pisze:wedlug mnie jest to najgorszy teledysk jak i piosenka Michaela ;)
właśnie. a do wszystkich zarzutów dodałabym tylko świetliste oblicze. cały wygląda, jakby go ktoś całego wypudrował kredą
Awatar użytkownika
Kadia

Post autor: Kadia »

kochamgo pisze:
homesick pisze:wedlug mnie jest to najgorszy teledysk jak i piosenka Michaela ;)
właśnie. a do wszystkich zarzutów dodałabym tylko świetliste oblicze. cały wygląda, jakby go ktoś całego wypudrował kredą
Wiecie, że, co mi się naprawdę rzadko zdarza, zgodzę się z wami :wariat:
Nie cierpię teledysku. Nie cierpię piosenki. Nie cierpię Michaela w roli aniołów, bogów i innych świętych. Mam wtedy ochotę wziąć taką wielką packę na muchy i mocno trzepnąć go w łepetynę :knuje: No sorry, ale chyba nikt oprócz napalonych fanek (z całym szacunkiem) nie ma ochoty oglądać Miśka biegającego z gołym zadkiem przed kamerą :wariat:
[*]
Awatar użytkownika
Szucia

Szczerze to moja przyjaciółka, (która ma całkiem równo pod sufitem) uwielbia ten teledysk, jak ja jej powiedziałam, że tylko piosenka jest genialna, teledysk natomiast odpada, to powiedziała, że jestem troszkę dziwna. No cóż, każdy ma własny gust nenene
Obrazek
Awatar użytkownika
Streetwalker

Post autor: Streetwalker »

No dobra..wypowiem się.Rozmowa jak widzę zeszła na inny tor hyhy...Piosenkę You are not alone lubię,ale teledysk to jest porażka.Zawsze omijam go szerokim łukiem.Michael ubierz się!
Awatar użytkownika
chodziarz91

Post autor: chodziarz91 »

zgadzam się teledysk jest beznadziejny ale piosenka cudowna.Szczególnie ta końcówka gdy Michael śpiewa przedłużając "in my heeeeeeeeaaaaaaaaart"
Awatar użytkownika
viva201

Post autor: viva201 »

też mi się podoba ta końcówka , ale to chyba raczej nie powód żeby odświeżać temat z maja... :podejrzliwy:
Obrazek
Zablokowany