MJ wraz z dziećmi w USA (Vegas, LA, ...) (newsy) [koment.]
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
- michael4ever
a to dobry dział....
nie zmieniając tematu to mi nie jest za niego wstyd po prostu uważam że nie do "maski" mu w tunikach i to wzorzystych i błękitnych. no ale skoro go to bawi to niech nosi sobie te tuniki. Może nawet jak dla mnie zmienić imię na Michalina i tak będzie zajebisty i będę go kochać tak bardzo jak teraz.
nie zmieniając tematu to mi nie jest za niego wstyd po prostu uważam że nie do "maski" mu w tunikach i to wzorzystych i błękitnych. no ale skoro go to bawi to niech nosi sobie te tuniki. Może nawet jak dla mnie zmienić imię na Michalina i tak będzie zajebisty i będę go kochać tak bardzo jak teraz.
walcie się hipokryci!
-
To jest jak wiemy Król popu i artysta. A zatem i ubroanko artystyczne. Mi się ten strój podoba (przynajmniej nie ma znowu na sobie tych czarnych dzinsów), a tak po za tym to kto powiedział, że tunika jest tylko dla kobiet. Jedynie do czego mam zastrzeżenia to może ta chusta i te ,,laćki". A tak dla mnie jest całkiem ok. Wolę takiego Michaela niż ,,normalną", rozwięzłą Madonnę.
mojej mamy już takie foty nie ruszają! pozakałem jej najnowsze wdzianko MJ i powiedziała że on to robi tylko dla suszumu ;p A foty Michaela w marynareczne czerwonej koszuli barddzo sie spodobały
http://www.youtube.com/watch?v=-GMyqvkCmgk mój występ z okazji dnia nauczyciela :)
Król popu nie odszedł, zmienił tylko scenę
- Sweetheart
NO, ja też jakoś super się nie przejęłam... A niech se chodzi chłopina jak chce . Może nie chciał być rozpoznany?! ale jeśli tak, to mógłby mniej zwracające na siebie uwagę ubranko wybraćnikolka pisze:Cytat:
Wstydzicie się za swojego idola i odczuwacie z jego powodu wszelakie dyskomforty - jest na to rada. Po co się tak męczyć...
Popieram Mav Nie rozumiem o co tyle szumu.Piękny jest w tej masce
"... You don't wanna be a boy,
You wanna be a man..."
You wanted to live forever and you will in our hearts! I LOVE YOU
You wanna be a man..."
You wanted to live forever and you will in our hearts! I LOVE YOU
- michael4ever
- Little_Lilly