Arbeit Achtung!Maverick pisze:Ostatatnie słowo ma trzy pierwsze litery "ARB" a trzy ostatnie "UNG", więc raczej kiepsko z tym "coming"

Uwaga pracują! (że niby The Jacksons pracują)

...sorki ale nabijam się dziś ze wszystkiego.
To mi raczej wygląda na pierwsze ARE a ostatnie ING bo "m" napisane jest nie drukowanymi tylko jako normalna litera, wiec bardzo prawdopodobne że tam jest napisane "THE JACKSONS ARE COmING"Maverick pisze:Ostatatnie słowo ma trzy pierwsze litery "ARB" a trzy ostatnie "UNG", więc raczej kiepsko z tym "coming".
Wygląda jak coś po niemiecku o_O
fajnie, że już niedługoMaverick pisze:powiedział rónież, że wszyscy będą "bardzo zaskoczeni" zmianą kierunku na jego nowym albumie, który ma się ukazać wcześnie w przyszłym roku
Dokładnie... Wolę nie robić sobie nadziei z powodu jakiegoś napisu na płytce, który nawet nie wiadomo jaki do końca jest i z fragmentu artykułuMike pisze:Ogólnie można potraktować te wiadomość jako plotkę puki co, i czekać w razie czego na potwierdzenie.
Od razu poprawił mi się humorMaverick pisze: http://www.youtube.com/watch?v=aIaJPrbhVv8
Są domysły że na płycie był zapis programu emitowanego w USA o tytule "The Jacksons Are Coming"... ale to tylko domysły.michael4ever pisze:A tak na serio to na tej płycie może być wszystko, nie musi być Michaela jak i może na niej nic nie być. oo już wiem przyczepiła mu sie do ręki i on nawet nie wie ze ją trzyma.