Man In The Mirror - The MJ Story

Dyskusje na temat działalności muzycznej i filmowej Michaela Jacksona, bez wnikania w życie osobiste. Od najważniejszych albumów po muzyczne nagrody i ciekawostki fonograficzne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil

Awatar użytkownika
chodziarz91

Post autor: chodziarz91 »

film mi się ogólnie tak średnio podobał.Chociaż ostanie słowa były piękne szkoda że Michael ich nie wdrożył w życie :-/
Awatar użytkownika
nanek

MJ w HAlmark niedziela od 18 do 20 kto oglądał kto ma ten f.

Post autor: nanek »

Witam w niedziele 18.01,09 o godzinie 18 leciał film " Człowiek w lustrze: Historia Micheala Jacksona - film biograficzny USA 2004
czy ktoś go widział i gdzie go ściągnąć?????

Mandeyrator >>> Przyłączyłem do tego tematu. Tu możesz obszerniej poczytać na temat wydawnictwa i opinii ludzi którzy go oglądali. Kupisz go za tanie pieniądze na Allegro, Rozejrzyj się.
Obrazek
zapraszam http://www.mjtunes.com/ Świetne radio MJ

Nanek- z ŚLĄSKA (HANYS)
Awatar użytkownika
chodziarz91

Post autor: chodziarz91 »

Awatar użytkownika
Freddy

Post autor: Freddy »

nanek pisze:Witam w niedziele 18.01,09 o godzinie 18 leciał film " Człowiek w lustrze: Historia Micheala Jacksona - film biograficzny USA 2004
czy ktoś go widział i gdzie go ściągnąć?????

Powtórka na Hallmarku
02.02.2009 godz 15:00
03.02.2009 godz 12:00
"I will never, ever sell Neverland. Neverland is me,(...)" 29.08.1958-25.06.2009-05.04.2010- 2013 BaM !!!

Obrazek
Awatar użytkownika
spider865

Post autor: spider865 »

czy mógłby ktoś wypunktować nieścisłości występujące w tym filmie, lub dać link do wypowiedzi MJ o tym filmie?
Awatar użytkownika
JoannaTempest

Post autor: JoannaTempest »

Film obejrzałam, mam mieszane uczucia...wydaje mi się ze aktor grajacy Michaela bardzo się starał, ale...nie wypaliło. Zbyt dziecinny, charakteryzacja koszmarna, ja bym już to lepiej zrobiła....wydaje mi się że filmowcy zupełnie "olali" kwestię podobieństwa...a Elizabeth Taylor pewnie się przeżegnała jak "się zobaczyła" :)
I nie chodziło tu o pieniądze, wystarczyło troszkę więcej zainteresowania starymi zdjeciami Michaela ( kwestia koloru skóry czy makijażu) by efekt był lepszy.
Hmm...ale z drugiej strony pokazują go w dobrym świetle, może "przesadzonym" ale dobrym :)
Awatar użytkownika
Moonwalk_Girl

Post autor: Moonwalk_Girl »

Ja obejrzałam ten film pierwszy raz kilka miesięcy temu i powiem szczerze, że nie tak go sobie wyobrażałam.
Na pierwszy rzut oka widać, że budżet na realizację tego filmu nie był za wysoki.
Poza tym tak jak napisała JoannaTempest fatalna charakteryzacja Mike'a, jego przesadzony wizerunek oraz mizerna Liz Taylor.
Obrazek
Awatar użytkownika
MJwroc

Post autor: MJwroc »

Moonwalk_Girl pisze:
Na pierwszy rzut oka widać, że budżet na realizację tego filmu nie był za wysoki.
Poza tym tak jak napisała JoannaTempest fatalna charakteryzacja Mike'a, jego przesadzony wizerunek oraz mizerna Liz Taylor.
Pomyślałam dokładnie to samo.
Mogliby chociaż zmienić aktora, a nie malować twarz na biało ciemnoskóremu, przecież to wygląda okropnie!
Moje pierwsze wrażenie-szybko nakręcony film, niedopracowany, całkowite przeciwieństwo perfekcjonistycznego podejścia do pracy Michaela.
Podobała mi się mowa końcowa na dachu samochodu, to zdecydowanie najlepsza scena!
ODPOWIEDZ