Jaki utwór powinien otwierać nową trasę MJa?

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

SHADOWangel

Jaki utwór powinien otwierać nową trasę MJa?

Post by SHADOWangel »

Ja bardzo chciałbym ,aby to był they dont care about us,lub History mix
Last edited by SHADOWangel on Tue, 23 Dec 2008, 10:46, edited 1 time in total.
Maverick

Post by Maverick »

Bad.
Maro

Post by Maro »

Ja myślę że to powinnien być jakiś "killer" z nadchodzącego albumu,jeżeli MJ nie wybrał by jakiegoś nowego,to chciał bym usłyszeć "Unbreakable" albo 2000 Wats !!
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Michaelka111

Post by Michaelka111 »

A jaa... D.S. Chciałabym zobaczyc Michaela śpiewajacego na żywo właśnie ten utwór.
When we meet again, I'll ask you how you're doing
And you'll say fine and ask me how I'm doing
And then I'll lie and I'll say ordinary, It's just an ordinary day.
SHADOWangel

Post by SHADOWangel »

Maro wrote:Ja myślę że to powinnien być jakiś "killer" z nadchodzącego albumu,jeżeli MJ nie wybrał by jakiegoś nowego,to chciał bym usłyszeć "Unbreakable" albo 2000 Wats !!
WIESZ,ale nie widaomo,czy jak wyruszy w trase,to już będzie nowa lyta gotowa chociaz w połowie:)
Maro

Post by Maro »

To po co miał by wyruszać w trasę bez nowych kompozycji ? On już chciał dać parę występów z okazji Thriller 25th ale jego adwokat/doradca mu odradził,ze względu na to iż nie ma co zaprezentować nowego.
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Maverick

Post by Maverick »

Więszość tras Michaela (za wyjątkiem Bad i Victory) było otwieranych pierwszą piosenką promowanego albumu. Vicory i Bad otwierają obciachowe utwory, więc były zastąpione utworami otwierającymi poprzednie płyty.

Jeśli Michael nie spartaczy pierwszego kawałka na nowej płycie, to otworzy nim swą nadchodzącą do wszystkich miast i miasteczek świata, nową trasę.
Maro wrote:On już chciał dać parę występów z okazji Thriller 25th ale jego adwokat/doradca mu odradził,ze względu na to iż nie ma co zaprezentować nowego.
Tak? To mnie to ominęło. Podasz źródło?
SHADOWangel

Post by SHADOWangel »

Maro wrote:To po co miał by wyruszać w trasę bez nowych kompozycji ? On już chciał dać parę występów z okazji Thriller 25th ale jego adwokat/doradca mu odradził,ze względu na to iż nie ma co zaprezentować nowego.
ALE ludzie wlasnie przyszliby na koncert ,aby usłuszeć billie jean,beat it,earth song....toco znają i klochają ...a nie aby słuchać..np.one more chcane ,lub cry
Maro

Post by Maro »

Maverick wrote:Tak? To mnie to ominęło. Podasz źródło?
Oczywiście,daj mi chwilkę no chyba że nie zdążę to jutro bo dziś lecę do PL i mam mętlik w głowie :)
Maverick

Post by Maverick »

Spoko, możesz mi podrzucić na gg albo na priva, żeby nie robić zamieszania. Dzięki :*
Maro

Post by Maro »

Gdzieś to postowałem tylko nie mogę sobie przypomnieć,ale szukam jak znajdę dam znać :)

ot
Tomo128

Post by Tomo128 »

Ja dałbym wyśmienite ,,Whatever Happens" z Santaną na żywo jakby się dało! To byłoby coś dopiero! Jackson&Santana na jednej scenie :happy: Tak chociaż na jednym koncercie ;-)
Tomo128
Image
derozje

Post by derozje »

też jestem za 2000 watts ;)
albo któraś z ostatniego albumu :P
Bo gdy zabraknie wśród nas miłości,
Kto powie jak naprawdę trzeba żyć ?
sergi13

Post by sergi13 »

Koncert powinien otworzyć utwór z nowej płyty. Tak według mnie by było najlepiej nenene
Jagi0012

Post by Jagi0012 »

Tak zdecydowanie utwór z nowej płyty.Powinien pokazać ,że idzie do przodu ;)
Widzisz ... życie to ja i ty .
Post Reply