Jaki utwór powinien otwierać nową trasę MJa?
Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
heartbreake z masą efektów specjalnych , wyśmienitym układem tanecznym wtedy kiedy słychac tylko sam bit

http://www.youtube.com/watch?v=-GMyqvkCmgk mój występ z okazji dnia nauczyciela :)
Król popu nie odszedł, zmienił tylko scenę
- Sephiroth820
- Site Admin
Hold My Hand
Niekoniecznie. Na nowej plycie Michaela ta piosenka sie znajdzie nagrana w innej wersji. Oczywiscie z wokalem tylko Michaela. I ja wcale nie jestem temu przeciw. Bo ten utwor potencjal ma.A to mogłoby co najwyżej support Akona otwierać. ;p
Last edited by Canario on Tue, 23 Dec 2008, 15:19, edited 1 time in total.
A to mogłoby co najwyżej support Akona otwierać. ;pCanario wrote:Hold My Hand
Wiem, że to już nie te piękne czasy, ale uwielbiam, gdy tak zaczynał..

- BlackOrWhite
- dirty_susie
A tak na serio najlepsze otwarcie jakie mial to "Jam" na trasie promujacej "Dangerous".Juz samo pojawienie sie na scenie to bylo COS.
A poza tym sam utwor to o-g-i-e-n. Energetyczny,swietny na poczatek.
http://pl.youtube.com/watch?v=3_a6bYgpx ... re=related
Bo juz np. otwarcie na trasie "History" bylo lekko przesadzone ,jak dla mnie.
A poza tym sam utwor to o-g-i-e-n. Energetyczny,swietny na poczatek.
http://pl.youtube.com/watch?v=3_a6bYgpx ... re=related
Bo juz np. otwarcie na trasie "History" bylo lekko przesadzone ,jak dla mnie.
Wielka scena, tysiące ludzi pod nią na trybunach, słychać tylko głosy i szum - jest bardzo ciemno, nie widać nić prócz konturów sceny...
Nagle z podlogi wyskakuje Michael - jak za dawnych czasów - światła lekko włączają się i ukazują kontury jego sylwetki, nie widać twarzy ale już wiadomo w co jest ubrany - ma na sobie coś luźnego, marynarke i białą koszule oraz czarne spodnie... cóż buty z obcasem - czarne i męskie. Wokół sceny dym - MJ poruszył ręka - widownia dostaje orgazmu. Na scene wkraczają tańcerze.... Zaczyna się piosenka - Mj już widać, rozpusczone włosy i czarne okulary - śpiewa coś ostrego z nowego albumu....
Później MJ wita się ze wszystkimi - śpiewa 22 pioseneki .... Uwaga - Na pewno Ubreakable, Heartbreaker, You rock My world. Butterflies, Billie Jean, Beat it, The Lady in my life, Black or white, Who is it, , Bad, Smooth Criminal, Man in the Mirror, Another Part of me, They dont really care about us,, Blood on the dance floor, Ghost, You are not alone, Scream, Rock with you, Off the wall/ Dont stop till you get enough, I want you back i na bis Give in to me... ah i jeszcze 4 nowe!
Nagle z podlogi wyskakuje Michael - jak za dawnych czasów - światła lekko włączają się i ukazują kontury jego sylwetki, nie widać twarzy ale już wiadomo w co jest ubrany - ma na sobie coś luźnego, marynarke i białą koszule oraz czarne spodnie... cóż buty z obcasem - czarne i męskie. Wokół sceny dym - MJ poruszył ręka - widownia dostaje orgazmu. Na scene wkraczają tańcerze.... Zaczyna się piosenka - Mj już widać, rozpusczone włosy i czarne okulary - śpiewa coś ostrego z nowego albumu....
Później MJ wita się ze wszystkimi - śpiewa 22 pioseneki .... Uwaga - Na pewno Ubreakable, Heartbreaker, You rock My world. Butterflies, Billie Jean, Beat it, The Lady in my life, Black or white, Who is it, , Bad, Smooth Criminal, Man in the Mirror, Another Part of me, They dont really care about us,, Blood on the dance floor, Ghost, You are not alone, Scream, Rock with you, Off the wall/ Dont stop till you get enough, I want you back i na bis Give in to me... ah i jeszcze 4 nowe!

- Speed Demon
Speed Demon wrote:Trasę koncertową zawsze powinien otwierać singiel z najnowszej płyty i tak powinno być w tym przypadku. Michael powinien otworzyć płytę którymś z tych utworów: "I'm back", "Alive again", "On stage forever", "The bigger the fame, the better the concert", "Reborn"
O czym Ty mówisz! Co to za piosenki :|!!