MICHAEL PRZYBYWA!!

Wyłącznie pewne i obiektywne informacje. Wielkie wydarzenia i ciekawostki, czyli kim jest naprawdę Michael Jackson. Uwaga - spamowanie w tym dziale jest niedozwolone.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

eljiah

MICHAEL PRZYBYWA!!

Post autor: eljiah »

Radosna wiadomosc! Michael odwiedzi Berlin juz w ten piatek... JEDZIEMY??!!

Oto link: http://muzyka.interia.pl/info/infid/647143
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Ja bym sie wybrała w koncu zaproszenie mamy no nie???Jak oni to ułozyli???eee...dla najwierniejszych fanow ktorzy wspierali MJa,a moze my zaprosimy MJa na nasz zlot???W koncu Berlin a Łodz to nie taka duza odległosc ;-) ;-) ;-)
Obrazek

Post autor: Mike »

K... mać. A ja znów nie mogę go zobaczyć, ani dowodu osobistego ani paszportu, ale jestem wkurzony :zly: będe płakac, a raczej już płaczę bo po raz kolejny mam Michaela tak bliko a tu G. łeeeeeee :surrender:
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson
Obrazek
http://www.youtube.com/user/ktossomeone
Awatar użytkownika
PAulina (big fanka)

Post autor: PAulina (big fanka) »

Jejku jejku... :nerwy: wszytsko bym dała aby tam byc!!!!!! jejuuuu! Teraz tylko czekam :nerwy: az tata wrócu i bede go przekabacac.... jejuuuuu
//admin: a prosiłem abu zmniejszyć obrazek w stopce...
Awatar użytkownika
Xscape

Post autor: Xscape »

wow........a toś zapodał newsa......tylko czy wejdziemy na imprezke..?????oto jest pytanie hehehe.Berlin bliziuteńko.Tylko czy to jest 100% informacja...
Awatar użytkownika
Paweł

Post autor: Paweł »

Coś mi się zdaje,że to chyba nie jest impreza dla wszystkich fanów jacy tam przyjadą! :smutek: Ale jeśli TAK to już zaczne się pakować.Trzeba się teraz czegoś więcej dowiedzieć
Ostatnio zmieniony pn, 18 lip 2005, 14:55 przez Paweł, łącznie zmieniany 1 raz.
smooth-jam

Post autor: smooth-jam »

Ja mam do Berlina Godzine drogi , trzeba sie dowiedziec czy to jest prawdziwa informacja jesli tak to kto jedzie ze mna?? ;-)
Awatar użytkownika
Paweł

To jest na 100 procent prawda :happy: tylko nie wiem czy to jest impreza dla każdego kto przyjdzie czy dla wybranych??Michael zarezerwował apartament o powierzchni 250 metrów kwadratowych.
Awatar użytkownika
Lika

Post autor: Lika »

Widziałam tego newsa wcześniej na necie, ale wrzucać nie chciałam, bo jakoś interii nie ufam ;-)

Jeśli się sprawdzi będzie miło, choć do Berlina i tak nie pojadę... ale sama świadomość, że MJ jest tak blisko... achhhhh... :happy:
Awatar użytkownika
PAulina (big fanka)

Ale... gdzie? jak? o której? to sie odbedzie? wie ktoś? jak tak to bvlagam - napiszcie!! moze pojade :happy:
Awatar użytkownika
Paweł

Narazie wiem,że w piątek i że będzie to w jakimś apartamencie który ma
powierzchnie 250m kwadratowych.Nie pisze o tym tylko w interii pisze też np. tu http://www.cgm.pl/aktualnosci/wyswietl. ... WS=9910943 a jest to przynajmniej dla mnie taka strona w której mówią tylko prawde!!
Awatar użytkownika
PAulina (big fanka)

to robi Mike dla fanów? Bo sie pogubilam... ;(;(;(;(;(;( wszytsko bym dała zeby tam byc... ale.... :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: nie wiem czy mi sie uda... rodziców namówic... tate zwłaszcza... ktoś by mi pomógł Go przekonac...? Blagam... :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa:
Awatar użytkownika
Pank

Post autor: Pank »

Łee, nie tyle emotikonów na raz :/

A czy MJ będzie, czy nie... dowiemy się już chyba tylko w ostatniej chwili :]
Awatar użytkownika
Mazi

Post autor: Mazi »

Smooth ? Willy ? w gotowości?
...:::But They Told Me A Man Should Be Faithful And Walk When Not Able And Fight Till The End:::..
Awatar użytkownika
Paweł

To chyba nie będzie dla wszystkich fanów jacy przyjdą ! Jakby tak było to nie szacowaliby,że będzie tysiąc osób tylko dużo więcej,ale to tylko moje zdanie więc moge się mylić.Też bardzo bym tam chciał pojechać!
ODPOWIEDZ