Wieści od szamanów z Peru ;)

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Post Reply
Maverick

Wieści od szamanów z Peru ;)

Post by Maverick »

Szamani zebrani w Limie debatowali nad światowymi przywódcami w roku 2009. Ujrzeli, że Obama będzie miał pomyślny początek prezyentury, że Hugo Chavez będzie miał zły rok i że... Michael Jackson będzie w przyszłym roku "silniejszy".

Cokolwiek mieli na myśli :))

http://news.bbc.co.uk/1/hi/world/americas/7802564.stm
MJ_Angel

Post by MJ_Angel »

hehe szaman przemówił :P nie no ja sie nie nabijam bo w sumie wierze w takie rzeczy :P horoskop to mi sie w wiekszości sprawdza więc czemu bym miała nie wierzyć :P zobaczymy tylko teraz w jakim sensie "silniejszy" będzie MJ :) oby i fizycznie i głosowo i twórczo żeby nas zaskoczył jakimś koncercikiem i płytą :)))
Image
Jako

Post by Jako »

Ale Jackson w otoczeniu Fidela i Obamy w ogóle przywódców, ale w końcu KRÓL
Image
Wiśnia

Post by Wiśnia »

będzie silniejszy :knuje: Moim zdaniem oczekują że Michael coś nagra i nie będzie miał rozdemy płuc :smiech:
Image
http://www.youtube.com/watch?v=-GMyqvkCmgk mój występ z okazji dnia nauczyciela :)
Król popu nie odszedł, zmienił tylko scenę
6osi4

Post by 6osi4 »

Właśnie widziałam tych szamanów w akcji w wiadomościach, postawili sobie zdjęcie Obamy, Castro, Jacksona i paru tam jeszcze osób - tak jak na filmiku, a potem zaczeli dziko tańczyć. Dławiłam się śmiechem. :smiech:
SHADOWangel

Post by SHADOWangel »

DZisiaj w panoramie to pokazywali:0 była też fokta MJa .tańczyli przy tych obrazkach ,rzucając na nie jakieś chwasty,kwiaty....
editt

Post by editt »

Chyba jest silniejszy, bo ludzie zaczynają otwierac oczy i widziec jaki Michael był na prawdę. Odzyskał miejsce jakie zawsze Mu się należało. Publiczne wystąpienie Jego dzieci chyba też można uznac za przejaw siły Michaela...
Image Image Image
a_gador

Post by a_gador »

Maverick wrote:Szamani zebrani w Limie debatowali nad światowymi przywódcami w roku 2009. ... Michael Jackson będzie w przyszłym roku "silniejszy".
Silniejszy, ale jakim kosztem. Ech :beksa:
Talitha wrote:I co szamani przewidują w tym roku?
Mam nadzieję, że się wystraszyli własnych przepowiedni na poprzedni rok i tym razem zamilkli, ze strachu.

-> temat posprzątany 21 lutego 2010.
mav.
"Zbierz księżyc wiadrem z powierzchni wody. Zbieraj, aż nie będzie widać księżyca na powierzchni." Yoko Ono
www.forumgim6.cba.pl
Image
Post Reply