Lucasso pisze:"po dwóch miesiącach nie wydaje się płyty" ... ale "masz już propozycję nagranie"... No stary to żeś istna perełka w takim razie ... Sam mówisz, że nie umiesz jeszcze PORZĄDNIE ŚPIEWAĆ a już producenci się do ciebie zlatują? Wow. Naprawdę szacun ;) Z łaski swojej - mógłbyś mi powiedzieć co to za wytwórnia i jaki nakład gwarantują? Wiesz ... Mam paru znajomych, którzy mają głos itd ... I żeby cokolwiek nagrać w profesjonalnym studio (bez znajomości, mając do dyspozycji jedynie talent) musieli się czołgać przed producentami po kilka miesięcy ... Dla głupich 5 minut przed mikrofonem - a gwarancji na to, że się spodoba wcale nikt im nie dawał przecież! A ty już masz możliwość nagrywania płyt ... Poprostu raj dla domorosłych wokalistów - śpiewać, nie umierać ;)
Skoro sam już przyznałeś, że nie potrafisz jeszcze porządnie śpiewać, bo w końcu dopiero 2 miesiące się uczysz ... To na jaką cholerę tak siebie samego ciągle zachwalasz i się wykłócasz z innymi?
BTW - jeśli uważasz, że obecna polska branża muzyczna jest wysokiej klasy to życzę ci powodzenia ... Feel, Doda, Ich Troje i Gosia Andrzejewicz. To są "artyści" którzy obecnie brylują na polskich listach ... A co najdziwniejsze, każdy krytyk muzyczny i szanujący się dziennikarz uważa ich za artystów absolutnie tandetnych, bez większego talentu, mało ambitnych i nastawionych na komercję, których jedyną zaletą jest to, że potrafią się "sprzedać" w masowym społeczeństwie ...
no widzisz wiec jednak ludzie tandetni i krytykowani mogą zrobic kariere wiec jak widzisz nadaje sie
nagranie zaproponowal mi moj kumpel ktory otwiera w tym roku studio muzyczne on sam jest od 8 lat raperem i współpracuje z Doniem, Liberem, Ostr, i jeszcze wieloma innymi raperami wiec jak widzisz mam znajomosci