Problemy techniczne fanów Michaela dot. jego powrotu ;)

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Lilka

Problemy techniczne fanów Michaela dot. jego powrotu ;)

Post autor: Lilka »

-> tytuł wątku dodany przeze mnie.
mav.

Będą to takie wolne pogaduchy, przypuszczenia, lekkie przygotowanie aby nie dostać zawału jak już MJ wróci :mj: hihi

Tak na początek czysto teoretycznie:

1.Załóżmy że Michael powraca na scene: z kąd sie o tym dowiadujecie? Gdzie potwierdzacie swoje informacje aby byc pewnym że to autentyk na 100000%?
2.Michael wraca...ale jego trasa koncertowa nie obejmuje Polski, co robicie? Jedziecie na koncert znajdujący sie najbliżej? Cierpliwie czekacie aż przyjedzie do Polski?
3. Przyjeżdża do polski: Gdzie kupujecie bilety?
Piszcie swoje odpowiedzi, to tylko taka luźna pogawędka :)
Mandey

Post autor: Mandey »

Lilka pisze:.Załóżmy że Michael powraca na scene: z kąd sie o tym dowiadujecie? Gdzie potwierdzacie swoje informacje aby byc pewnym że to autentyk na 100000%?
Z internetu... potwierdzam u xsiędza proboszcza, który zapewne będzie o tym trąbił na kolejnych kazaniach, co by ludzie na diecezję nie dawali a pojechali se na Majkela.
Lilka pisze:.Michael wraca...ale jego trasa koncertowa nie obejmuje Polski, co robicie? Jedziecie na koncert znajdujący sie najbliżej? Cierpliwie czekacie aż przyjedzie do Polski?
Z wściekłości obgryzam paznokcie i rzucam przekleństwami że nas olał!
Sięgam po alkohol. Po kilku godzinnym zamartwianiu się i myślach samobójczych stwierdzam że jednak może wybiorę się do sąsiadów. W razie gdybym nie miał pieniędzy... w dramatycznych okolicznościach sprzedaję mieszkanie, żonę z synem. Psa zostawiam.
Lilka pisze:3. Przyjeżdża do polski: Gdzie kupujecie bilety?
No jak już by się pofatygował, to w kiosku myślę że dało by radę. :dance:
Piszcie swoje odpowiedzi, to tylko taka luźna pogawędka :)
Ja myślę. :siesta:
Szukasz mnie? Znajdziesz mnie tutaj albo tutaj ;)
Awatar użytkownika
Xander

Post autor: Xander »

Podtwierdzenia szukam na forum - tu nie zgine - na pewno w faktach pojawi się wiarygodne źródło - zresztą cały świat będzie chuczał!

Jak nie obejmie Polski to się wściekne i szybko znajdę coś dla siebie - Anglia, Niemcy i Czechy - tam ewentualnie się wybiorę ech zeby nie tak.

Jak w Polsce to bilety kupuje w empiku cena nie gra roli, albo na specjalnej stronie - była gdzieś taka tylko z biletami :)

JA MAM PYTANIE - a ile mogą kosztować te bilety? Jak myślicie??
Obrazek
doniu3

Post autor: doniu3 »

500 zł w pierszych sektorach
Michael Jackson is biggest
Lilka

.........

500 zł???!!!! <szok> ale robisz sobie jaj czy serio? :)
Bilety na koncert Michaela w Polsce, na Bemowie były dużo tańsze...60 zł w pierwszym sektorze ale to było pare lat temu takrze teraz to nie wiem.
Być możę cena wzrosła wraz z kryzysem finansowym? :mj: hehe
A co z aniołem? – gdyby ktoś wiedzieć chciał –
Mam ledwie bliznę, bo przy mnie stał…

I love you Michael ;(
doniu3

Post autor: doniu3 »

wystarczy popatrzec ze jak przyjechala Nely Furtado do poznania to cena sektora vip byla 500zl wiec czemu w przypadku Michaela mialoby byc taniej
Michael Jackson is biggest
Lilka

......

Masz rację...zaczynam już zbierać kase bo jak przyjdzie co do czego to mnie nie będzie stać nawet na pół biletu ;-)

I love you Michael ;(
kostka

Post autor: kostka »

Lilka pisze:Bilety na koncert Michaela w Polsce, na Bemowie były dużo tańsze...60 zł
Tylko że z tego, co mówi moja Mama, to to nie było takie 60 zł jak teraz. Ono się liczyło jakoś wyżej.
Lilka pisze:zaczynam już zbierać kase bo jak przyjdzie co do czego to mnie nie będzie stać nawet na pół biletu
Chyba zrobię podobnie ;-)
Awatar użytkownika
Basia1992

Post autor: Basia1992 »

No, ja już widzę Michaela w Polsce skaczącego po scenie.
Martwię się o to, by on w ogóle ruszył w jakąkolwiek trasę, o Polsce nie marzę.
Ale Wy kasę zbierajcie...
Obrazek

"Mieszanka pasji, wizji, ekscentryzmu doprowadza do szału i obłędu..."
Lilka

........

Heeej troche optymizmu! :) Z tego co ,,słychać" to zapowiada się powrót Michaela i trasa koncertowa :)

I love you Michael ;(
Awatar użytkownika
hope

Post autor: hope »

Ja bym nawet nie liczyła na 500 zł.
Pomyślcie ! On ma 50 lat, nie będzie przecież skakał po scenie na stadionie przed milionem ludzi, jak coś to może seria koncercików ...
Ja myśląc o wyjeździe na koncert do Londynu, brałam pod uwagę cenę 500 funtów. Tak wiem, to dużo. Ale nie porównujmy Nelly Furtado do Króla Popu, który wraca w wielkim "Come Backu"...

o ile wróci...
Obrazek
Awatar użytkownika
MJ fan

Post autor: MJ fan »

hope pisze:500 funtów
Wow - bez przesady ;p
Lilka

.......

podajcie odrazu kurs walut żeby wszyscy wiedzieli ile to jest na chwile obecną w złotówkach :D

I love you Michael ;(
Awatar użytkownika
CircusGirl

Post autor: CircusGirl »

Ja się w sumie tak bardzo bym nie zdziwiła, co nie znaczy, że w ogóle... xD Biorąc pod uwagę kryzys ogólnoświatowy i fakt, że Michael to Michael (nie muszę chyba wyjaśniać co mam na myśli...?)... <tryb intensywnego myślenia>
Co do pytań Lilki:
1. Fakty na forum MJPT ;-)
2. Musiałabym chyba zaliczyć najbliższy pub w celach oczywistych (bez czegoś mocniejszego na pocieszenie by nie podeszło - dotychczas chyba wszyscy odpowiadający na to pytanie uznali, że to najlepsze wyjście ;-)). Później zaczyna się etap kombinowania w kwestii wizyty u sąsiadów z za granicy...
3. Empik (jeśli bilety by tam były), wzgldnie internet... No i oczywiście bezgraniczna euforia, dzika radość i łzotok ze szczęścia (a potem kaftan bezpieczeństwa i pokój bez klamek i okien glupija )
To na tyle...
I wanna shout, throw my hands up and shout
What's this madness all about
All this makes me wanna shout
C'mon now...
Awatar użytkownika
MJ_Angel

Post autor: MJ_Angel »

hope pisze:500 funtów
no nie przesadzajmy... myślę że jakies 150 funtów za pierwsze miejsca :) bo 500 funtów na nasze to wychodzi grubo ponad 2 tysiaki... :P
Obrazek
ODPOWIEDZ