Problemy techniczne fanów Michaela dot. jego powrotu ;)
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
Problemy techniczne fanów Michaela dot. jego powrotu ;)
-> tytuł wątku dodany przeze mnie.
mav.
Będą to takie wolne pogaduchy, przypuszczenia, lekkie przygotowanie aby nie dostać zawału jak już MJ wróci hihi
Tak na początek czysto teoretycznie:
1.Załóżmy że Michael powraca na scene: z kąd sie o tym dowiadujecie? Gdzie potwierdzacie swoje informacje aby byc pewnym że to autentyk na 100000%?
2.Michael wraca...ale jego trasa koncertowa nie obejmuje Polski, co robicie? Jedziecie na koncert znajdujący sie najbliżej? Cierpliwie czekacie aż przyjedzie do Polski?
3. Przyjeżdża do polski: Gdzie kupujecie bilety?
Piszcie swoje odpowiedzi, to tylko taka luźna pogawędka :)
mav.
Będą to takie wolne pogaduchy, przypuszczenia, lekkie przygotowanie aby nie dostać zawału jak już MJ wróci hihi
Tak na początek czysto teoretycznie:
1.Załóżmy że Michael powraca na scene: z kąd sie o tym dowiadujecie? Gdzie potwierdzacie swoje informacje aby byc pewnym że to autentyk na 100000%?
2.Michael wraca...ale jego trasa koncertowa nie obejmuje Polski, co robicie? Jedziecie na koncert znajdujący sie najbliżej? Cierpliwie czekacie aż przyjedzie do Polski?
3. Przyjeżdża do polski: Gdzie kupujecie bilety?
Piszcie swoje odpowiedzi, to tylko taka luźna pogawędka :)
Z internetu... potwierdzam u xsiędza proboszcza, który zapewne będzie o tym trąbił na kolejnych kazaniach, co by ludzie na diecezję nie dawali a pojechali se na Majkela.Lilka pisze:.Załóżmy że Michael powraca na scene: z kąd sie o tym dowiadujecie? Gdzie potwierdzacie swoje informacje aby byc pewnym że to autentyk na 100000%?
Z wściekłości obgryzam paznokcie i rzucam przekleństwami że nas olał!Lilka pisze:.Michael wraca...ale jego trasa koncertowa nie obejmuje Polski, co robicie? Jedziecie na koncert znajdujący sie najbliżej? Cierpliwie czekacie aż przyjedzie do Polski?
Sięgam po alkohol. Po kilku godzinnym zamartwianiu się i myślach samobójczych stwierdzam że jednak może wybiorę się do sąsiadów. W razie gdybym nie miał pieniędzy... w dramatycznych okolicznościach sprzedaję mieszkanie, żonę z synem. Psa zostawiam.
No jak już by się pofatygował, to w kiosku myślę że dało by radę.Lilka pisze:3. Przyjeżdża do polski: Gdzie kupujecie bilety?
Ja myślę.Piszcie swoje odpowiedzi, to tylko taka luźna pogawędka :)
Podtwierdzenia szukam na forum - tu nie zgine - na pewno w faktach pojawi się wiarygodne źródło - zresztą cały świat będzie chuczał!
Jak nie obejmie Polski to się wściekne i szybko znajdę coś dla siebie - Anglia, Niemcy i Czechy - tam ewentualnie się wybiorę ech zeby nie tak.
Jak w Polsce to bilety kupuje w empiku cena nie gra roli, albo na specjalnej stronie - była gdzieś taka tylko z biletami :)
JA MAM PYTANIE - a ile mogą kosztować te bilety? Jak myślicie??
Jak nie obejmie Polski to się wściekne i szybko znajdę coś dla siebie - Anglia, Niemcy i Czechy - tam ewentualnie się wybiorę ech zeby nie tak.
Jak w Polsce to bilety kupuje w empiku cena nie gra roli, albo na specjalnej stronie - była gdzieś taka tylko z biletami :)
JA MAM PYTANIE - a ile mogą kosztować te bilety? Jak myślicie??
.........
500 zł???!!!! <szok> ale robisz sobie jaj czy serio? :)
Bilety na koncert Michaela w Polsce, na Bemowie były dużo tańsze...60 zł w pierwszym sektorze ale to było pare lat temu takrze teraz to nie wiem.
Być możę cena wzrosła wraz z kryzysem finansowym? hehe
Bilety na koncert Michaela w Polsce, na Bemowie były dużo tańsze...60 zł w pierwszym sektorze ale to było pare lat temu takrze teraz to nie wiem.
Być możę cena wzrosła wraz z kryzysem finansowym? hehe
A co z aniołem? – gdyby ktoś wiedzieć chciał –
Mam ledwie bliznę, bo przy mnie stał…
I love you Michael ;(
Mam ledwie bliznę, bo przy mnie stał…
I love you Michael ;(
Tylko że z tego, co mówi moja Mama, to to nie było takie 60 zł jak teraz. Ono się liczyło jakoś wyżej.Lilka pisze:Bilety na koncert Michaela w Polsce, na Bemowie były dużo tańsze...60 zł
Chyba zrobię podobnieLilka pisze:zaczynam już zbierać kase bo jak przyjdzie co do czego to mnie nie będzie stać nawet na pół biletu
Ja bym nawet nie liczyła na 500 zł.
Pomyślcie ! On ma 50 lat, nie będzie przecież skakał po scenie na stadionie przed milionem ludzi, jak coś to może seria koncercików ...
Ja myśląc o wyjeździe na koncert do Londynu, brałam pod uwagę cenę 500 funtów. Tak wiem, to dużo. Ale nie porównujmy Nelly Furtado do Króla Popu, który wraca w wielkim "Come Backu"...
o ile wróci...
Pomyślcie ! On ma 50 lat, nie będzie przecież skakał po scenie na stadionie przed milionem ludzi, jak coś to może seria koncercików ...
Ja myśląc o wyjeździe na koncert do Londynu, brałam pod uwagę cenę 500 funtów. Tak wiem, to dużo. Ale nie porównujmy Nelly Furtado do Króla Popu, który wraca w wielkim "Come Backu"...
o ile wróci...
- CircusGirl
Ja się w sumie tak bardzo bym nie zdziwiła, co nie znaczy, że w ogóle... xD Biorąc pod uwagę kryzys ogólnoświatowy i fakt, że Michael to Michael (nie muszę chyba wyjaśniać co mam na myśli...?)... <tryb intensywnego myślenia>
Co do pytań Lilki:
1. Fakty na forum MJPT
2. Musiałabym chyba zaliczyć najbliższy pub w celach oczywistych (bez czegoś mocniejszego na pocieszenie by nie podeszło - dotychczas chyba wszyscy odpowiadający na to pytanie uznali, że to najlepsze wyjście ). Później zaczyna się etap kombinowania w kwestii wizyty u sąsiadów z za granicy...
3. Empik (jeśli bilety by tam były), wzgldnie internet... No i oczywiście bezgraniczna euforia, dzika radość i łzotok ze szczęścia (a potem kaftan bezpieczeństwa i pokój bez klamek i okien )
To na tyle...
Co do pytań Lilki:
1. Fakty na forum MJPT
2. Musiałabym chyba zaliczyć najbliższy pub w celach oczywistych (bez czegoś mocniejszego na pocieszenie by nie podeszło - dotychczas chyba wszyscy odpowiadający na to pytanie uznali, że to najlepsze wyjście ). Później zaczyna się etap kombinowania w kwestii wizyty u sąsiadów z za granicy...
3. Empik (jeśli bilety by tam były), wzgldnie internet... No i oczywiście bezgraniczna euforia, dzika radość i łzotok ze szczęścia (a potem kaftan bezpieczeństwa i pokój bez klamek i okien )
To na tyle...
I wanna shout, throw my hands up and shout
What's this madness all about
All this makes me wanna shout
C'mon now...
What's this madness all about
All this makes me wanna shout
C'mon now...