Ostatnia Rezydencja MJ [koment.]

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
MJ_Angel

Post autor: MJ_Angel »

Basia1992 pisze:MJ_Angel napisał:
ale ja o takim domu moge se tylko pomarzyć

Jak zapewne każdy z nas Nenenene
może jakiś cud sprawi że dorobi sie ktoś z nas takiej chaty :P no ale rzeczywiście, jak juz ktoś wcześniej wspomniał chyba, pałac godny Króla :)
Obrazek
doniu3

Post autor: doniu3 »

Maro pisze:a nie za 23 mln dolców go puścił ??
owszem tyle za niego dostał ale rzeczywista wartość domu w neverland wynosi 440 milionów dolarów, musiał go sprzedać taniej z powodu swoich długów bo jak wiadomo dom zabrali wierzyciele
Michael Jackson is biggest
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Dom zabrali wierzyciele?Co Ty mówisz?

Ale nowy dom MJa jest uroczy.Nic dodać nic ując-z zewnątrz wygląda bardziej nowocześnie-ten basen.....mmm....a w środeczku też milutko.Ja chyb pozostanę jedyna która takiej chaty by nie chciała bo lubię małe wnętrza.
Obrazek

no niestety taka jest rzeczywistosc gdzies o tym czytalem tylko nie moge sobie przypomniec gdzie
Awatar użytkownika
MJ fan

Post autor: MJ fan »

doniu3 pisze:
no niestety taka jest rzeczywistosc gdzies o tym czytalem tylko nie moge sobie przypomniec gdzie
Fakt?? Super Ekspress?? ;p
doniu3

czekaj hmm juz sobie przypomnialem brat mi o tym powiedział
thewiz

Post autor: thewiz »

doniu3 pisze:
Maro pisze:a nie za 23 mln dolców go puścił ??
owszem tyle za niego dostał ale rzeczywista wartość domu w neverland wynosi 440 milionów dolarów, musiał go sprzedać taniej z powodu swoich długów bo jak wiadomo dom zabrali wierzyciele
Boze drogi, jak mozna pisac takie bzdury? Nie bede tlumaczyc punkt po punkcie dlaczego uwazam, ze piszesz od rzeczy bo z doswiadczenia wiem ze to i tak by nic nie dalo. Mimo wszystko musze troche pobiadolic, bo jestem przerazona glupija .
Awatar użytkownika
sergi13

Post autor: sergi13 »

Doniu widać, że bardzo ufa źródłom typu Fakt czy Pudelek. Naprawdę jesteś genialnym człowiekiem. Żal....
doniu3

sergi13 pisze:Doniu widać, że bardzo ufa źródłom typu Fakt czy Pudelek. Naprawdę jesteś genialnym człowiekiem. Żal....
chyba napisałem już że brat mi to powiedział więc żal mi Ciebie dziecko drogie
Awatar użytkownika
sergi13

Post autor: sergi13 »

A brat wiedział to właśnie z takich źródłem,więc ty mu w to uwierzyłeś, czyli na to samo wychodzi. Zresztą nie wypowiadam już się więcej na twój temat, bo nie potrzebne mi jest ostrzeżenie,a ty mógłbyś być trochę milszy :-/
doniu3

sergi13 pisze:a ty mógłbyś być trochę milszy
nie lubie włazić ludziom w... edit moderator (brzydkie słowo)

Moderator >>> Rozmowa na poziomie... właśnie brak jej jakiegokolwiek poziomu. Co by za dużo tutaj takich przykładów nie padało na ostudzenie po ostrzeżeniu dla użytkowników:
doniu3 - za brzydkie wyrażanie się oraz spam.
sergi13 - za niepotrzebny spam w temacie i częste używanie ikonki nenene
zupełnie bezinteresownie w wielu wcześniejszych postach. Dziękuję za uwagę.
Buszmen

Post autor: Buszmen »

Nie wiecie jaki on ma adres??
Awatar użytkownika
CircusGirl

Post autor: CircusGirl »

Król musi mieszkać po królewsku :D Faktycznie, klimaty nieco zbyt muzealne jak dla mnie, ale dom jest naprawdę piękny. Co do kwestii Neverlandu i wierzycieli... Brzmi jakoś znajomo. Hmm... Gdzie ja o tym czytałam... Plotek? Pudelek? Doniu3, z całym szacunkiem. Staraj się selekcjonować informacje, bo Mike jest osobą, o której dużo się mówi przy czym prawda stanowi tego jedynie niewielki odsetek, a reszta to domysły, plotki, czyjaś radosna twórczość czyli innymi słowy bzdety...
I wanna shout, throw my hands up and shout
What's this madness all about
All this makes me wanna shout
C'mon now...
Awatar użytkownika
Maro

Post autor: Maro »

Tu jeszcze dość fajna wiadomość którą wydrapałem z MJJC :)

LOS ANGELES (AP) — The King of Pop is back — in town, that is.
Michael Jackson has signed a yearlong lease on a mansion in the swanky Bel Air area of the city, a spokesman for the singer said Wednesday.
Jackson has been staying in the estate for about a month, said spokesman Tohme Tohme, who called the property "a little bit more than an average home."
The lease agreement is for $100,000 a month. The home has seven bedrooms, 13 bathrooms and 12 fireplaces.
Jackson, 50, relocated to the city with his three children to be closer to Hollywood and the entertainment industry, said Tohme, promising that "the second half (of his career) will be better than the first."

http://www.google.com/hostednews/ap/art ... gD95IL9M80

To pogrubione od pana Tohme:

(...)powiedział,obiecując że "druga część (kariery MJa) będzie lepsza niż pierwsza."
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Maverick

Post autor: Maverick »

Los Angeles Times: "Michael Jackson wynajmuje dom w Bel-Air" - http://www.latimes.com/entertainment/la ... 7374.story

ABC Online: "Michael Jackson wraca do Kalifornii" - http://www.abc.net.au/news/stories/2009 ... ertainment

EDIT:

Associated Press: "Michael Jackson wynajmuje kosztwną posiadłość w Bel-Air" - http://www.google.com/hostednews/ap/art ... gD95IL9M80 ,czyli "Król Popu powrócił - na razie do miasta" ;p
ODPOWIEDZ