Tokio Hotel
- DirtyDiana94
kto się tu jeszcze raz odezwie ten bałwan i śmierdziel!
MICHAEL JACKSON FAN
NARUTO FAN
M&A FAN
DR.HOUSE FAN
http://czat.wp.pl/chat.html?i=196271&lf ... 211008.313
chat o Michaelu Jacksonie
Zapraszam!
NARUTO FAN
M&A FAN
DR.HOUSE FAN
http://czat.wp.pl/chat.html?i=196271&lf ... 211008.313
chat o Michaelu Jacksonie
Zapraszam!
Wybacz Shayna, ale żadne dziecko nie będzie się na tym forum zachowywać chamsko. Ostrzeżenie.Shayna pisze:kto się tu jeszcze raz odezwie ten bałwan i śmierdziel!
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
- XMorphineX
- Jacksonfanka
nie lubię TH ale nie dostaniesz tu od nikogo w łeb, chyba że to forum jest jakieś dziwne (ekhem..)DirtyDiana94 pisze:
Ten, pewnie zaraz w łeb mi się dostanie za to.
ja nic przeciwko nim nie mam ale jakoś szczególnie mnie ich muzyka nie interesuje, oni sami też nie. wole coś bardziej pod US5, ale mnie też nie bijcie.
To forum jest dziwne, nie martw się
Oczywiście żartuję, ale osobiście za Tokio Hotel nie przepadam, ich muzyka nie wpada w ucho (moje) oraz ich wygląd (może inaczej: styl) odraża (bynajmniej nie tylko mnie). Aczkolwiek szanuję zdanie innych osób, ich fanów itd. 

Nie cytuj, póki cytowanego tekstu nie zrozumiesz. Nie ma czegoś takiego jak niemyślenie. Jednak często kierujemy swoje myśli w niewłaściwe strony.
- DirtyDiana94
Może to śmiesznie zabrzmi, ale nauczylam sie bardzo dużo słuchając ich.
Głownie tego, ze powinno się mieć ludzi gdzieś i robić to co uważa się za słuszne, bo przez pewien czas w mojej cudownej szkole byłam tak wyzywana za to, że ich słucham, że nie chciałam chodzić do szkoły...
Ale stwierdziłam, że ludzie zawsze będą zazdrośni o to, że ktoś myśli inaczej i nie boi się tego powiedzieć, że takim ludziom probuje się za wszelką cenę wmówić, że muszą być jak inni.
Chyba całe życie będą się do mnie przyczepiać o to czego słucham, jak wyglądam, co lubię. To już chyba weszło w mój harmonogram.
Głownie tego, ze powinno się mieć ludzi gdzieś i robić to co uważa się za słuszne, bo przez pewien czas w mojej cudownej szkole byłam tak wyzywana za to, że ich słucham, że nie chciałam chodzić do szkoły...
Ale stwierdziłam, że ludzie zawsze będą zazdrośni o to, że ktoś myśli inaczej i nie boi się tego powiedzieć, że takim ludziom probuje się za wszelką cenę wmówić, że muszą być jak inni.
Chyba całe życie będą się do mnie przyczepiać o to czego słucham, jak wyglądam, co lubię. To już chyba weszło w mój harmonogram.

Śpij nocą śnij, niech zły sen Cię nigdy więcej, nie obudzi, teraz śpij.
Dobrze, ze umiesz sie odciac od tego, co inni mowia i mysla. To ogromna wartosc. Bardzo trudno bronic swoich przekonan posrod tych wszystkich ktorzy doskonale wiedza, co jest najlepsze, najmniej obciachowe czy tez najbardziej wyjkwintne. Ci wszyscy, ktorzy snobuja sie na jedyne sluszne opinie zatracaja wartosc w docenieniu roznorodnosci. Sluchaj tego, co Ci serce mowi, a nie znajomi naciskiem kaza. PozdrowieniaDirtyDiana94 pisze: Ale stwierdziłam, że ludzie zawsze będą zazdrośni o to, że ktoś myśli inaczej i nie boi się tego powiedzieć, że takim ludziom probuje się za wszelką cenę wmówić, że muszą być jak inni.

-
- Streetwalker
-
Streetwalker, nie musisz od razu przeklinać. Co do tego 'wtf?' to nic! Sorry, ja już tak mam. Dzięki, że nikt tutaj nie nazwał ich 'pedałami' itp. Ale czy ja Ci każę kłamać?? Ja np. jak ktoś gdzieś na jakiejś stronie plotkarskiej coś o Michaelu napisze czy jakaś karykatura to troszkę (:)) ostrzej się wypowiadam na ten temat. Dowód??Streetwalker pisze:Karolino Zielińska czy ktoś tu obraził tokio hotel? Czy wyzwał ich np.(jak to często bywa) od "pedałów"? Jak czegoś nie lubię to nie będę pisać,że jest fajne,bo się komuś moje zdanie może nie spodobać.Wtf?
http://www.klopsik.pl/klops-17310.html
http://www.klopsik.pl/readarticle.php?article_id=11859
- Streetwalker