Spotkania fanów w Poznaniu

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
onlyKATE

Post autor: onlyKATE »

Lucasso pisze:Jak się większa ilośc osob znajdzie, to bedziemy ustalac szczegoly :)
heh oczywiście tylko, że wtedy już raczej nie będzie dobrych miejsc. Im szybciej tym lepiej.
o kurczę. wczoraj sprawdzałam na Ticket to pierwsze rządki były znacznie mniej zaludnione. ;]
Zobaczymy co nam tu ciekawego Jeanny powie, która podobno się rozejrzeć miała. (;
Obrazek
Awatar użytkownika
MJ_Angel

Post autor: MJ_Angel »

150 zł to troszku dużo jak na amatorkę... ale w sumie bym sie przeszła xP powiedzcie tylko gdzie można kupić te bilety (byle nie przez neta) woel osobiście :)
Obrazek
Awatar użytkownika
onlyKATE

Razem z Jeanny100 rozważałyśmy opcję pójścia i wspólnego zakupienia biletów w najbliższym czasie. Wykluczamy jednak te najtańsze.
Czy jest ktoś jeszcze zdecydowany?

Śmiało. Trzeba to w końcu załatwić i dać mi spokojnie spać. ;]
Obrazek
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Witam po przerwie ;-)
Szkoda że nie ustaliliście jakiegoś konkretnego terminu w którym moglibyśmy się spotkać i zakupić te bilety.Rozwieję kilka pytań-miejsc atrakcyjnych jest już coraz mniej,biletów za 90zł już brak a i tak nie warto byłoby ich nabywać.JAk już się bawic to konkretnie i w loży dla VIPów nenene .Bilety można zakupić w Arenie,drogą internetową lub w sklepach Media&Markt.Myslę że moglibyśmy się umówić grupowo na okres po świętach ale jeszcze przed nowym rokiem.28 grudnia???
Czekam na odzew osób zdecydowanych.
Obrazek

Jeanny100 pisze:28 grudnia?
taaak. Zgadzam się na wszystko.
Już męczy mnie to ustalanie.

Jak widać osoby zdecydowane można policzyć tu na "dwóch palcach". :-P
A może jednak?
MJ_Angel?
Obrazek
Awatar użytkownika
MJ_Angel

Post autor: MJ_Angel »

onlyKATE pisze:Jak widać osoby zdecydowane można policzyć tu na "dwóch palcach". Jęzor
A może jednak?
MJ_Angel?
niestety nie mogę... :-/ bo w tym czasie chyba będę wyjeżdżać do UK i nie jestem pewna czy w tym czasie akurat...:-/
Obrazek
Awatar użytkownika
Jeanny100

Ok.Myślę że nie warto dłużej przeciagać tej debaty pod tytułem czy warto czy nie,czy to się opłaca czy nie.Wszyscy zainteresowani pójściem na to widowisko:28 grudnia,godzina 16.30 Empik przy ul.Ratajczka.
Do zobaczyska ;-)
Obrazek

Jeanny100 pisze:godzina 16.30 Empik przy ul.Ratajczka.
a stamtąd przewidujesz do..?
Bo w Empiku jak wiadomo nie ma.
Obrazek
Awatar użytkownika
Jeanny100

Stamtąd są trzy opcje:
-CIM /centrum informacji miejskiej gdzie mają full biletów na różniaste imprezy w naszym mieście/
-Arena /tam będą na bank/
-Media&Markt /obojetnie który-i tak na bilety nie ma zniżek/

Minusem pierwszych dwóch miejsc jest możliwość płatności tylko gotówką :surrender: .Osobiście wolałabym zapłacic kartą a ponieważ zabieram jeszcze jedną osobę która również będzie płaciła kartą droga onlyKate chyba nie masz wyjścia nenene
Obrazek

Ha. Nie jestem gorsza, też mam kartę. :party:
Także nie zgłaszał żadnych sprzeciwów.

A cóż to za tajemnicza osoba?
Znaam? ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
Jeanny100

To ta osoba która zawsze pojawia się na naszych lokalnych spotkaniach.POwiedzmy że go zaraźiłam w pewnym sensie bo tak nie do końca. ;-) .No to już wiadomo gdzie idziemy kupić bileciki.

P.S.Własnie zaglądłam z ciekawośći na stronę biletów.Są dostępne jeszcze bilety w cenach 90zł,120zł no i 150 zł.Możliwe że uda nam się znaleźc coś fajnego bo to takie w sumie ostatnie miejsca.
Obrazek

Kto nie zamierza zjawiać się na Thriller live, niech już zaczyna żałować.
Żałować nawet dzisiejszej wyprawy po bilety,
albowiem trzy osoby (z ateistką włącznie :diabel: ) doświadczyły cudu!
..cud to będzie jak nam tych biletów nie cofną. ;p
Ponieważ Empiki nie prowadzą sprzedaży miejsc na owy musical,
bilety kupiliśmy w Empiku. ;) po uprzedniej 4godzinnej tułaczce po wszelkich możliwych punktach Poznania.

Na duchu dzielnie podtrzymywała nas Jeanny, która to z uporem powtarzała;
"No ale przecież to dla Michaela", pomimo, że Michaela oczywiście tam nie będzie. ;)

Ja i tak chcę zobaczyć Małego! :party: ..i zdjęcie ..i te inne.

Obiecana odpowiedź specjalnie wygenerowana dla Dżeny:
Ponieważ mentalnie jestem 14latką, kocham Michaelka (mam już 7 płyt) oraz wierzę w każde jego piskliwe słowo i wiem, że tego nie zrobił.

Przez Ciebie jestem w szoku.
A idźcie mi z takimi fanami. :war:

;*
Obrazek
Awatar użytkownika
Jeanny100

Jak zwykle onlyKate wszystko zwala na mnie...no cóż....

Twoja odpowiedz jest mało satysfakcjonujaca-jak można wierzyć człowiekowi który pod publike wiadomo...no cóż to jest temat bardzo długi droga onlyKate i obiecuje że na następnym spotkaniu prztłumacze Ci do rozsądku po uprzednim upojeniu ssss......
Zobaczysz prawda wtedy wygląda zupełnie inaczej. ;-)

Ok a teraz z innej beczki-może jakieś spotkanko???
Proponuję 17 stycznia-mamy fajny lokal-oczywiście mam nadzieje że swoją chęć wyrażą starzy wyjadacze jak i nowa swieża krew.
Oczywiście data zależy ostatecznie od Was.
Obrazek

i błoga cisza...
Są jacyś fani w Poznaniu?
Proszę się nie chować, oprócz większych stażem, ostatnio mój czujny wzrok zarejestrował z 5 nowych.
I proszę się też nie bać. Jeanny na razie tylko mnie zdeklarowała się upoić. ;-)

Data również nie jest zła, sobota.
Jestem żądna nowych doświadczeń, opowieści i zboczeń, no. ;)

Jeanny100 pisze:Zobaczysz prawda wtedy wygląda zupełnie inaczej.
Prawda jak matka - jest tylko jedna. :war:
Ja już wiem! to taki test, tak? Zdałam?
Ostatnio zmieniony sob, 10 sty 2009, 14:05 przez onlyKATE, łącznie zmieniany 2 razy.
doniu3

Post autor: doniu3 »

Jeanny100 i onlyKATE wyslijcie mi na priv swoje fotki bo musze wiedziec jak was rozpoznac
Michael Jackson is biggest
ODPOWIEDZ