Kolejny pozew przeciwko MJ...

Wyłącznie pewne i obiektywne informacje. Wielkie wydarzenia i ciekawostki, czyli kim jest naprawdę Michael Jackson. Uwaga - spamowanie w tym dziale jest niedozwolone.
Awatar użytkownika
A-g-A

Kolejny pozew przeciwko MJ...

Post autor: A-g-A »

"Rozpoczyna się kolejny proces o molestowanie seksualne przez Michaela Jacksona. Gwiazdor nie pojawił się w sądzie, zabrakło także jego przedstawicieli. Michael Jackson Tym razem pozew przeciwko królowi pop wniósł Joseph Bartucci, twierdząc, że w 1984 roku, kiedy miał 18 lat był molestowany przez gwiazdora. Wczoraj sąd zajmował się sprawami proceduralnymi, chciał poznać reprezentantów Jacksona. Do tego jednak nie doszło, kolejna rozprawa odbędzie się 17 sierpnia, wtedy też okaże się, czy artyście zostaną postawione zarzuty. Brian Oxman, rzecznik prasowy rodziny Jacksonów nie potrafił wyjaśnić dlaczego w sądzie nie pojawił się żaden z prawników, obiecał jednocześnie, że zajmie się sprawą, oraz dodał, że zarzuty pod adresem Jacko są po raz kolejny nieprawdziwe, chodzi tylko o wyłudzenie pieniędzy. Joseph Bartucci twierdzi, że został wciągnięty siłą do limuzyny gwiazdora i w niej molestowany. Mężczyzna miał wtedy 18 lat, wspomnienia powróciły, kiedy w 2003 roku rozpoczęła się sprawa o molestowanie przez Jacksona nieletnich. W pozwie domaga się odszkodowania za fizyczny i emocjonalny uszczerbek na zdrowiu. Pozew Bartucciego wpłynął do sądu w listopadzie zeszłego roku. Jackson wynajął wtedy sztab prawników. Ci wycofali się jednak ze sprawy w kwietniu i pozwali wokalistę o 50 tys. dolarów za zwrot kosztów, jakie ponieśli".

Bez komentarza......................
Obrazek
Run, Forrest! RUN!
Buszmen

Post autor: Buszmen »

Skąd to wzięłaś? Co za źródło ma takie informacje?
Na przyszłość podawaj skąd to masz.
Awatar użytkownika
A-g-A

Obrazek
Run, Forrest! RUN!
Awatar użytkownika
lunatyczka

Re: Kolejny pozew przeciwko MJ...

Post autor: lunatyczka »

A-g-A pisze: Joseph Bartucci twierdzi, że został wciągnięty siłą do limuzyny gwiazdora i w niej molestowany. Mężczyzna miał wtedy 18 lat, wspomnienia powróciły, kiedy w 2003 roku rozpoczęła się sprawa o molestowanie przez Jacksona nieletnich. ".
Ta jaaasneeeeee......
Dopiero teraz mu się przyponiało?????????..... :smiech: :smiech:
Ludzie trzymajcie mnie.....
:diabel1: :diabel1: :diabel1:
Pozdrawiam wszystkich!!!
Obrazek
Michael is a beautiful soul.
Awatar użytkownika
A-g-A

To jasne przypomniało mu sie to dopiero teraz, teraz kiedy Michael jest zrujnowany psychicznie i ma kłopoty z pieniędzmi :zly: Może myśli że teraz łatwo od niego wyciągnie kase? glupija
Obrazek
Run, Forrest! RUN!
jacek1985

Post autor: jacek1985 »

hahahahah ja pierdoleee co za debile!!!!!!!!!!!!!!
Awatar użytkownika
Piotrek

Post autor: Piotrek »

And United States with Michael are still like WTF!?

Wiecie jak to jest z pozwami i tabloidami, jedno nakreca drugie. W tabloidach pelno jest roznych bzdur o wielu gwiazdach, jak ktos nie ma problemu z plotami, machlojkami itd to z kolei pojawia sie problem paparazzi. Jedni na to zwracaja uwage, inni nie i tez zyja. Zawsze wydawalo mi sie ze z Michaelem jest tak samo, tylko troche facet sie rozczula nad soba. Ale ostatnio sie troche doedukowalem, w sensie ze sporo czytalem na ten temat, sluchalem roznych wypowiedzi itd i widze ze on ma naprawde powazny problem, bo to nie sa juz takie zwykle plotki czy cos tylko to ma wplyw na jego zycie. Szczerze mu wspolczuje za te wszystkie lata bo to trwa jak wiemy juz od dawna. Tym bardziej ze Michael jest taka osoba, ktora nie potrafila przejsc obojetnie wobec czegos takiego, wszystko traktuje osobiscie, wiec jest mu ciezej. Nie rozumiem tego czepiania sie, za to rozumiem MJ.

O co chodzi? Dlaczego tak jest? Ja widze bezinteresowna dobroc tego czlowieka, a w zamian takie kwiatki.

Teraz zaczela sie lawina pozwow, nagle to kazdy sobie przypomni jakies bzdury. Ja pierdole. Sorry ze sie wkurzam, ale lubie tego goscia i chce uslyszec cos innego niz 'Michael Jackson znow pozwany'. A dzis znowu wybuchly bomby w Londynie...

Chyba sobie zdalem sprawe ze nikogo z tego typu postaci nie lubilem bardziej niz Michaela Jacksona i chyba nikogo tak juz nie polubie i bynajmniej nie chodzi tu tylko o muzyke.

Aha jeszcze jedno - mam nadzieje i wydaje mi sie ze jednak ta sprawa obije sie jakos bez echa bo z gory jest juz zbyt naciagana, to oburzenie spowodowal raczej caloksztalt, jakies ostatnie 15 lat i musialem to z siebie wylac.

Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
Xscape

Re: Kolejny pozew przeciwko MJ...

Post autor: Xscape »

A-g-A pisze:"Rozpoczyna się kolejny proces o molestowanie seksualne przez Michaela Jacksona. Gwiazdor nie pojawił się w sądzie, zabrakło także jego przedstawicieli. Michael Jackson Tym razem pozew przeciwko królowi pop wniósł Joseph Bartucci, twierdząc, że w 1984 roku, kiedy miał 18 lat był molestowany przez gwiazdora. Wczoraj sąd zajmował się sprawami proceduralnymi, chciał poznać reprezentantów Jacksona. Do tego jednak nie doszło, kolejna rozprawa odbędzie się 17 sierpnia, wtedy też okaże się, czy artyście zostaną postawione zarzuty. Brian Oxman, rzecznik prasowy rodziny Jacksonów nie potrafił wyjaśnić dlaczego w sądzie nie pojawił się żaden z prawników, obiecał jednocześnie, że zajmie się sprawą, oraz dodał, że zarzuty pod adresem Jacko są po raz kolejny nieprawdziwe, chodzi tylko o wyłudzenie pieniędzy. Joseph Bartucci twierdzi, że został wciągnięty siłą do limuzyny gwiazdora i w niej molestowany. Mężczyzna miał wtedy 18 lat, wspomnienia powróciły, kiedy w 2003 roku rozpoczęła się sprawa o molestowanie przez Jacksona nieletnich. W pozwie domaga się odszkodowania za fizyczny i emocjonalny uszczerbek na zdrowiu. Pozew Bartucciego wpłynął do sądu w listopadzie zeszłego roku. Jackson wynajął wtedy sztab prawników. Ci wycofali się jednak ze sprawy w kwietniu i pozwali wokalistę o 50 tys. dolarów za zwrot kosztów, jakie ponieśli".

Bez komentarza......................
heheheh siłą wciągniety......no to chyba nie tylko michael go tam molestował...ja pierdziele już dawno się tak nie uśmiałem.....ten osiemnastolatek musiał mieć chyba paraliż wszystkich kończyn czyli jednym słowem jakis niepełnosprytny skoro tak się dał wciagnąć.......kurde ale w tej limuzynie musiała być orgiaaaaaaaaa.........hahahahahah.po prostu padam na ryj.....ta wiadomośc na prawde mnie zwaliła z nóg......dobrze że siedzie na krześle.....
Awatar użytkownika
Pank

Post autor: Pank »

jacek1985 pisze:hahahahah ja pierdoleee co za debile!!!!!!!!!!!!!!
Ja dalej nie wiem, co za debil (? miejmy nadzieję, że nie) zżera mój skromny 1GB transfer, dając zdjęcia z mojej strony, na dodatek zajmujące połowę ekranu :wariat:

A pozew...? No baa... mnie też Michael molestował, teraz mam prawie 16 lat, więc jestem już nieco za stary, ale to, co się działo 3 lata temu, to... Widać, że moja psychika już dawno siadła :) Teraz się boję, czy za dwa lata MJ znów nie wyruszy na łowy i nie zaciągnie mnie siłą do limuzyny, by urządzić gejowską orgię.
Awatar użytkownika
Mike

Post autor: Mike »

Boże, kobieto, z kąd ty się urwałas? Przezież było mówione: Onet.pl to onet nie wklejac i nie czytać jego Newsów!!!!!! DOCIERA?
Nie pisz więcej niczego co widziałaś na "Onet.pl"Proszę!
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson
Obrazek
http://www.youtube.com/user/ktossomeone
Awatar użytkownika
Schmittko

Post autor: Schmittko »

Mike, koleżanka jest nowa, a Ty jesteś stary i wiele razy zwracaliśmy Ci uwagę, więc nie bądź faryzeuszem :>
Buszmen

Post autor: Buszmen »

dot. również Iteria.pl, WP.pl, gazeta.pl i wszystkich portali internetowych.
letmebe

Post autor: letmebe »

dla hecy i z głupiej ciekawośći napisałam do onetu skad biora takie informacje i to mi odpisali:
Tak jak jest podane w tym newsie, pochodzi on z brytyjskiego serwisu dotmusic,
Natomiast pisalo o tym wczoraj wiele serwisow na calym swiecie, w tym tak szacowne jak
amerykanski "Billboard",
Pozdrawiam,

Łukasz Wawro
Redaktor działu muzyka

Onet.pl
Starowi¶lna 48
31-035 Kraków

mam tylko małe pytanko czy ten amerykański "billboard " jest rzeczywiście taki szacowny??
pozdrawiam
Awatar użytkownika
Kermitek

Post autor: Kermitek »

Mam wrazenie ze facia wyleczył proces z amnezji hahahaha :smiech: Jezu jakie bzdury .Wspólczuje Miskowi bo naprawde to strasznie jest naciagane .Szkoda ze facet nie przypomniał sobie tego po czterdzieste albo piedziesiatce albo jeszcze lepiej szescdziesiatce Rece mi opadaja ..CCCCo za durni ludzie w... nie pisze dalej .Sami sie domyslcie
Kultura umożliwia rozkwit najpiękniejszych zdolności człowieka
ODPOWIEDZ