no...widze tu wszyscy sie chwala talentami aż strach sie wychylic ze swoim wokalnym gniotem ale moze sie odważę... Oby...
życze wszystkim udanych nagrań i jak najlepszego rezultatu...
a tak poza ty to... Doniu, życze Ci żeby Ci gardziołko wyzdrowiało bo z tego co tu napisałeś wynika że masz się czym pochawlic
baśka_MJ4ever pisze:no...widze tu wszyscy sie chwala talentami aż strach sie wychylic ze swoim wokalnym gniotem ale moze sie odważę... Oby...
życze wszystkim udanych nagrań i jak najlepszego rezultatu...
a tak poza ty to... Doniu, życze Ci żeby Ci gardziołko wyzdrowiało bo z tego co tu napisałeś wynika że masz się czym pochawlic
dzieki za wsparcie a z gardłem już lepiej dam radę wyrobię się do 31
Tancerz, szkoda, że nie ma mjpolishteamowego konkursu tanecznego wtedy gadalibysmy ciągle o Tobie...chociaż i tak z tego oc zauważyłam (jestem tutaj chyba 3 dni xD) to temat Twojej osoby jest tez dosyc czesto poruszany;)ale raczej w takim no...pozytywnym swietle...
aha no i szacunek za te Twoje ruchy xD
Nasza gwiazda - pojawiły się pierwsze ploteczki :D
Oto wspaniały Doniu - najlepszy z najlepszych! Co robił w tym czasie? Czyżby nagrywał płytę? Miejmy nadzieje, że stworzy coś dobrego na konkurs. W końcu jest faworytem.
Pozdrawiam!
Mandeyrator >>> Xander przy całym szacunku dla twej osoby, ale kto Ci dał prawo do ukazania wizerunku donia3 bez jego zgody? Ostrzeżenie!
Ostatnio zmieniony sob, 17 sty 2009, 16:12 przez Xander, łącznie zmieniany 2 razy.
doniu3 pisze:Xander powinienes dostac ostrzezenie za umieszczanie mojego wizerunku bez mojej zgody prosze moderatorów o interwencje
Czy ktoś mówi o wizerunku. Tam jest tylko link.
A tak po za tym to powszechnie umieszczamy zdjęcia Michaela na forum nawet bez jego zgody więc wiesz... Skoro są na fotce na widok publiczny to nie masz co sie bulwersować.
doniu3 na fotce w swoim opisie pisze:OBECNIE UCZĘSZCZAM NA PRYWATNE LEKCJE ŚPIEWU I JAK MAWIA MOJA NAUCZYCIELKA MAM ZAJEBISTY GŁOS WIĘC JAK DOBRZE PÓJDZIE TO PLANUJE W PRZYSZŁYM ROKU WYDAĆ SWÓJ PIERWSZY SINGIEL A POTEM DEBIUTANCKI ALBUM, CHCĘ TWORZYĆ MUZYKĘ POP Z BARDZO RUCHLIWYMI RYTMAMI BO UWAŻAM ŻE PRZY DZISIEJSZYCH UTWORACH NIE MOŻNA SOBIE ZA DUŻO POTAŃCZYĆ JEDNYM SŁOWEM PLANUJE ROBIĆ MUZĘ W STYLU MICHAELA JACKSONA BO MOCNO DANCOWE RYTMY SĄ NAM BARDZO POTRZEBNE TRZYMAJCIE ZA MNIE KCIUKI BO W PRZYSZŁYM ROKU MOŻE BYĆ O MNIE GŁOŚNO W MEDIACH. JAK NA RAZIE TO POTRAFIE ŚPIEWAĆ NA TAKIM SAMYM POZIOMIE JAK PECTUS- TO CO CHCIAŁBYM CI DAĆ. POZDRAWIAM
hell yeah! :D Miałem się nie odzywać do 31.01, wiem, wiem ... Dajcie mi ostrzeżenie, ale musiałem to tu wkleić, bo może nie wszyscy na to zwrócili uwagę ... A to przecież bardzo istotne! :D