teraz skasowales zdjecie i dales link ze strachuXander pisze:Czy ktoś mówi o wizerunku. Tam jest tylko link.
WK MJPT - komentarze
Ostrzeżenie nad tobą wisiało już od dłuższego czasu,teraz za publikowanie zdjęcia użytkownika doniu3 bez jego zgody otrzymałeś ostrzeżenie.Xander pisze:Tylko za co? :) jakbym tu wkleił zdjęcie jakiejś innej gwiazdy to nic by się nie stało?
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Ah wiem wiem. Żartuje - zrobiłbym to jeszcze raz. Dziękuje :)Maro pisze:Ostrzeżenie nad tobą wisiało już od dłuższego czasu,teraz za publikowanie zdjęcia użytkownika doniu3 bez jego zgody otrzymałeś ostrzeżenie.Xander pisze:Tylko za co? :) jakbym tu wkleił zdjęcie jakiejś innej gwiazdy to nic by się nie stało?
Ostatnio zmieniony sob, 17 sty 2009, 16:58 przez Xander, łącznie zmieniany 3 razy.

No i mam nadzieję że na tym etapie zakończymy w/w dyskusje.Xander pisze:Ah wiem wiem. Żartuje - zrobiłbym to jeszcze raz. Dziękuje :)
Pozostaje Wam PW albo GG.
Lucasso też otrzymałeś ostrzeżenie,za prowokowanie.
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Ale uważam, że za te zdjęcie nie powinienem dostać ostrzeżenia ponieważ Doniu publikując je na fotce wyraża zgodę na rozpowszechnianie jego zdjęć w internecie.
Poprzez zrealizowanie procedury rejestracji w Serwisie, której skutkiem jest założeniem Konta, Użytkownik zapewnia i oświadcza, iż zapoznał się i zaakceptował treść całego Regulaminu.
Rejestrując się w serwisie Fotka.pl Użytkownik wyraża zgodę na przetwarzanie zebranych danych w celach marketingowych, informacyjnych, statystycznych oraz publikacji w takich mediach jak internet, prasa, radio, telewizja, telefonia komórkowa i stacjonarna.
Poprzez zrealizowanie procedury rejestracji w Serwisie, której skutkiem jest założeniem Konta, Użytkownik zapewnia i oświadcza, iż zapoznał się i zaakceptował treść całego Regulaminu.
Rejestrując się w serwisie Fotka.pl Użytkownik wyraża zgodę na przetwarzanie zebranych danych w celach marketingowych, informacyjnych, statystycznych oraz publikacji w takich mediach jak internet, prasa, radio, telewizja, telefonia komórkowa i stacjonarna.

-
zauwaz ze moj wizerunek rozpowszechniac moga tylko administratorzy i moderatorzy fotki a nie kazdy kto wejdzie na ta stroneXander pisze:Poprzez zrealizowanie procedury rejestracji w Serwisie, której skutkiem jest założeniem Konta, Użytkownik zapewnia i oświadcza, iż zapoznał się i zaakceptował treść całego Regulaminu.
Michael Jackson is biggest
- DirtyDiana94
Doniu, wyluzuj. Naprawdę, każde z nas ma tu dystans do siebie, swoich umiejętności i wypowiedzi użytkowników, ktorzy czasami mówią coś z przymrużeniem oka.
A ty najwidoczniej tego dystansu nie masz, bo denerwujesz się o opinie ludzi na temat swojego śpiewu. W takim razie na gwiazdę się nie nadajesz, bo każda musi taki dystans mieć.
A ty najwidoczniej tego dystansu nie masz, bo denerwujesz się o opinie ludzi na temat swojego śpiewu. W takim razie na gwiazdę się nie nadajesz, bo każda musi taki dystans mieć.

Śpij nocą śnij, niech zły sen Cię nigdy więcej, nie obudzi, teraz śpij.
to w końcu jak to jest? trza śpiewac Majkela czy nie?DirtyDiana94 pisze:I raczej nie Michael, wolę coś w czym dobrze wypadnę.
ja też bym w sumie wolała coś innego, bo Majk ma wybitnie trudne piosenki jak dla mnie, ale chyba lepiej by było - bardziej sprawiedliwie -gdyby każdy śpiewał Majkela? czy nie?hmm
[*]
MJ <33
MJ <33
niech każdy zaśpiewa ta samą piosenkę i po sprawie
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E