WK MJPT - komentarze

Dział przeznaczony do prezentacji własnej twórczości: wierszy, rysunków i tym podobnych.
doniu3

Post autor: doniu3 »

Xander pisze:Czy ktoś mówi o wizerunku. Tam jest tylko link.
teraz skasowales zdjecie i dales link ze strachu
Michael Jackson is biggest
Awatar użytkownika
Xander

Post autor: Xander »

Teraz z ostrzeżeniem czuje się rzeźko i miło.
Tylko za co? :) jakbym tu wkleił zdjęcie jakiejś innej gwiazdy to nic by się nie stało?
Obrazek
Awatar użytkownika
Maro

Post autor: Maro »

Xander pisze:Tylko za co? :) jakbym tu wkleił zdjęcie jakiejś innej gwiazdy to nic by się nie stało?
Ostrzeżenie nad tobą wisiało już od dłuższego czasu,teraz za publikowanie zdjęcia użytkownika doniu3 bez jego zgody otrzymałeś ostrzeżenie.
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Awatar użytkownika
Xander

Maro pisze:
Xander pisze:Tylko za co? :) jakbym tu wkleił zdjęcie jakiejś innej gwiazdy to nic by się nie stało?
Ostrzeżenie nad tobą wisiało już od dłuższego czasu,teraz za publikowanie zdjęcia użytkownika doniu3 bez jego zgody otrzymałeś ostrzeżenie.
Ah wiem wiem. Żartuje - zrobiłbym to jeszcze raz. Dziękuje :)
Ostatnio zmieniony sob, 17 sty 2009, 16:58 przez Xander, łącznie zmieniany 3 razy.
Obrazek
Awatar użytkownika
Maro

Post autor: Maro »

Xander pisze:Ah wiem wiem. Żartuje - zrobiłbym to jeszcze raz. Dziękuje :)
No i mam nadzieję że na tym etapie zakończymy w/w dyskusje.

Pozostaje Wam PW albo GG.

Lucasso też otrzymałeś ostrzeżenie,za prowokowanie.
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Awatar użytkownika
Xander

Ale uważam, że za te zdjęcie nie powinienem dostać ostrzeżenia ponieważ Doniu publikując je na fotce wyraża zgodę na rozpowszechnianie jego zdjęć w internecie.

Poprzez zrealizowanie procedury rejestracji w Serwisie, której skutkiem jest założeniem Konta, Użytkownik zapewnia i oświadcza, iż zapoznał się i zaakceptował treść całego Regulaminu.
Rejestrując się w serwisie Fotka.pl Użytkownik wyraża zgodę na przetwarzanie zebranych danych w celach marketingowych, informacyjnych, statystycznych oraz publikacji w takich mediach jak internet, prasa, radio, telewizja, telefonia komórkowa i stacjonarna.
Obrazek
baśka_MJ4ever

Post autor: baśka_MJ4ever »

Dobry argument Xander ( a właściwie dobrze przytoczony cytat) Szczerze to... Ciekawie sie ogląda to, co tu sie dzieje, Ciesze sie, ze moge uczestniczyc w czymś tak komicznym jak czytanie postów Donia I szczerze żałuję, że nie widziłam jego zdjęcia. Jestem ciekawa jak wygląda "artysta roku 2010" :smiech:
doniu3

Xander pisze:Poprzez zrealizowanie procedury rejestracji w Serwisie, której skutkiem jest założeniem Konta, Użytkownik zapewnia i oświadcza, iż zapoznał się i zaakceptował treść całego Regulaminu.
Rejestrując się w serwisie Fotka.pl Użytkownik wyraża zgodę na przetwarzanie zebranych danych w celach marketingowych, informacyjnych, statystycznych oraz publikacji w takich mediach jak internet, prasa, radio, telewizja, telefonia komórkowa i stacjonarna.
zauwaz ze moj wizerunek rozpowszechniac moga tylko administratorzy i moderatorzy fotki a nie kazdy kto wejdzie na ta strone
Awatar użytkownika
DirtyDiana94

Post autor: DirtyDiana94 »

Doniu, wyluzuj. Naprawdę, każde z nas ma tu dystans do siebie, swoich umiejętności i wypowiedzi użytkowników, ktorzy czasami mówią coś z przymrużeniem oka.
A ty najwidoczniej tego dystansu nie masz, bo denerwujesz się o opinie ludzi na temat swojego śpiewu. W takim razie na gwiazdę się nie nadajesz, bo każda musi taki dystans mieć.
Obrazek

Śpij nocą śnij, niech zły sen Cię nigdy więcej, nie obudzi, teraz śpij.
Awatar użytkownika
sergi13

Post autor: sergi13 »

Dajmy temu chłopakowi już spokój... jeżeli będzie powód to będziemy po nim jeździć po konkursie,a nie już teraz...
Obrazek
doniu3

sergi13 pisze:Dajmy temu chłopakowi już spokój... jeżeli będzie powód to będziemy po nim jeździć po konkursie,a nie już teraz...
dzieki sergi
Awatar użytkownika
Natka

Post autor: Natka »

DirtyDiana94 pisze:I raczej nie Michael, wolę coś w czym dobrze wypadnę.
to w końcu jak to jest? trza śpiewac Majkela czy nie?
ja też bym w sumie wolała coś innego, bo Majk ma wybitnie trudne piosenki jak dla mnie, ale chyba lepiej by było - bardziej sprawiedliwie -gdyby każdy śpiewał Majkela? czy nie?hmm
[*]
MJ <33
doniu3

Natka pisze:to w końcu jak to jest? trza śpiewac Majkela czy nie?
ja też bym w sumie wolała coś innego, bo Majk ma wybitnie trudne piosenki jak dla mnie, ale chyba lepiej by było - bardziej sprawiedliwie -gdyby każdy śpiewał Majkela? czy nie?hmm
zgadzam sie z Toba w 100%
Awatar użytkownika
tancerz

Post autor: tancerz »

niech każdy zaśpiewa ta samą piosenkę i po sprawie
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
Awatar użytkownika
sergi13

Post autor: sergi13 »

Tancerz masz rację. Niech organizator wybierze obowiązkową piosenkę i jedną dowolną,czyli każdy niech zaśpiewa dwie. Żeby nie było, że ktoś się źle czuje w temacie wybranym przez organizatora i nie da sobie rady, dlatego zaśpiewa jedną z własnego repertuaru i będzie się mógł odbić ;-)
Obrazek
ODPOWIEDZ