Mini Zlocik w Krakowie/Katowicach?
Tym razem w Księdze Gości:
"Majkel Dżekson i Gruba Berta na spotkaniu w Cafe Sukiennice"

...idę sobie...miałam zjeść kanapke ,ale chyba posmokcze tylko guzik...

...zakładając, ze kamera dodaje kilka kilo...hm.. ciekawe ile kamer miałam na sobie?

Wspaniale było w Krakowie... naprawde...

...pzdr
siadeh_puszysta_pani_

"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"
* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
* * *
Kochani!
Ponieważ Kasia M.Dż.* postowac ocs ostatnio nie moze, bo się jej net buntuje na wszelkie mozliwe sposoby (ot! Bydle łabate i buńczyczne takie!
) to poniżej wklejam tekst, który Kasia chciała napisać, ale się jej nie udało 
...pzdr
siadeh_listonosz_
Ponieważ Kasia M.Dż.* postowac ocs ostatnio nie moze, bo się jej net buntuje na wszelkie mozliwe sposoby (ot! Bydle łabate i buńczyczne takie!

M.Dż.* pisze:Kochane MJóweczki,
Zlocik dobiegł końca i muszę przyznać, że dawno nie spędziłam tak miło weekendu
Ah! Cóż to były za cudowne dwa dni!
Wyszalałam się za wszystkie czasy, a i okres oczekiwania na MJowisko skrócił mi się znacznie- ostatnio głód mjówkowania stawał się nieznośny
Ah! Jakże miło było słuchać opowiadań Marty....![]()
Zauważyłam, że jej słowa działały na mnie podobnie, jak słowa ojca, kiedy opowiadał mi w dzieciństwie bajki na dobranoc.
Jak sen, jak marzenie.... Ehhhh....![]()
Dziękuję wszystkim, którzy mimo tak szalonego pomysłu, jakim jest przyjechanie na "kawę"do Krakowa, byli z nami![]()
To niesamowite, że nam się wogóle chciało
Potwierdza to jedynie, że fani Michael'a to wprawdzie naród z lekka dziwny, ale na pewno również i wyjątkowy
Tak trzymać Drogie MJóweczki!
Nie wiem, jak Wy, ale ja się już końca sierpnia doczekać NIE MOGĘ!!!!
....i ogromne DZIĘKI dla dziny za zdjęcia
No i na koniec jeszcze kilka słów od Marty:
Marta pisze:;(...) Padnięta, ale zadowolona- spotkanie było SUPER! WIELKIE DZIĘKI dla wszystkich! Nareszcie miałam okazję poznać choć część fanów z Polski.
...pzdr
siadeh_listonosz_

"Look at my avatar and tell me once again:
* * *
* * *
Buszmen przesłał mi swoje zdjęcia /robione też nieco przeze mnie/.
Po oględzinach /moich i SUNrise/ co może ujrzeć światło dzienne, wsadzam te:

Pan psycholog udziela finansowych rad Dżeksonowi...
Czarodziej gra na niewidzialnym bębenku...
A Kinia..jakoś tak dziwnie patrzy się na cytrynę

Paparazzi udało się ostatnio przyłapać SUNrise z Buszmenem na krakowskim Rynku.
Pojawili się tam pod eskortą swojego nowego ochroniarza bigboya, zwanego przez przyjaciół Miśkiem.
Prasa spekuluje, gdzie był w tym czasie MJowitek?

Zastanawiam się, kto i dlaczego zrobił to zdjęcie.
Podejrzewam, że to jednak ja.
Ale dlaczego?
Ja wiem, że białe skarpetki Kasi od dawna mnie kręcą...
Ale to już chyba fanatyzm.

THE END
Po oględzinach /moich i SUNrise/ co może ujrzeć światło dzienne, wsadzam te:

Pan psycholog udziela finansowych rad Dżeksonowi...
Czarodziej gra na niewidzialnym bębenku...
A Kinia..jakoś tak dziwnie patrzy się na cytrynę

Paparazzi udało się ostatnio przyłapać SUNrise z Buszmenem na krakowskim Rynku.
Pojawili się tam pod eskortą swojego nowego ochroniarza bigboya, zwanego przez przyjaciół Miśkiem.
Prasa spekuluje, gdzie był w tym czasie MJowitek?

Zastanawiam się, kto i dlaczego zrobił to zdjęcie.
Podejrzewam, że to jednak ja.
Ale dlaczego?
Ja wiem, że białe skarpetki Kasi od dawna mnie kręcą...
Ale to już chyba fanatyzm.

THE END
Ostatnio zmieniony ndz, 24 lip 2005, 15:44 przez MJowitek, łącznie zmieniany 1 raz.
Instrukcja obsługi zdjęć powyższych (tak na wszelki wypadek), dot. tych co dała dzina i MJowitek. W sumie to powinno być to dla wszystkich oczywiste, ale wczoraj ktoś mnie zapytał (zapytała
) o to na gg, czy te zdjęcia da się powiększyć
więc może jest jakiś 0,0001% społeczeństwa co nie wie, więc tłum.
krok 1-3) klikamy na mały obrazek. Ten obrazek otwiera się na osobnej stronie ImageShack - uzyskujemy średni obrazek, a nad nim info. This image has been scaled down to fit your computer screen. Click on it to show it in the original size. W celu otworzenia obrazka w naturalnej wielkości klikamy na zdjęcie (średniego obrazka) i już jest ogromny obrazek!
Odnośnie zdjęć poniższych:
To są zdjęcia szczególnej troski ze specjalnym aplikatorem tła pomarańczowego i na razie niewiele na nich widać, (ale może się rozpoznacie) - to dlatego, że ja się nimi właśnie pobawiłam
(Dziś pada. W czasie deszczu dzieci się nudzą.
). I na razie daję je takie. Wybrałam kilkanaście tych najbardziej normalnych. Niedługo będą wywołane jak należy, bo z przyczyn technicznych jeszcze nie zostały, albo raczej komuś się nie chciało
. Wtedy poedytuję sobie posta wyrzucę te i wsadzę tamte... prawdopodobnie
.

- ten żółty pan z żółtym rowerkiem robił moonwalk (na zdjęciu tego nie widać, ale robił) pozdrawiamy
.
What you have just witnessed could be the end of a particularly terrifying
nightmare. It isn't. It's the beginning.
Poniższe zdjęcia zostały poddane szczególnym eksperymentom
.

Nocą u Miśka. Wiekopomna chwila - (o ile dobrze pamiętam) na MTV Classic leciał Earth Song

dnia następnego rano - mój powrót do dżungli
.

krok 1-3) klikamy na mały obrazek. Ten obrazek otwiera się na osobnej stronie ImageShack - uzyskujemy średni obrazek, a nad nim info. This image has been scaled down to fit your computer screen. Click on it to show it in the original size. W celu otworzenia obrazka w naturalnej wielkości klikamy na zdjęcie (średniego obrazka) i już jest ogromny obrazek!
Odnośnie zdjęć poniższych:
To są zdjęcia szczególnej troski ze specjalnym aplikatorem tła pomarańczowego i na razie niewiele na nich widać, (ale może się rozpoznacie) - to dlatego, że ja się nimi właśnie pobawiłam

What you have just witnessed could be the end of a particularly terrifying
nightmare. It isn't. It's the beginning.
Poniższe zdjęcia zostały poddane szczególnym eksperymentom

Nocą u Miśka. Wiekopomna chwila - (o ile dobrze pamiętam) na MTV Classic leciał Earth Song

dnia następnego rano - mój powrót do dżungli

Ostatnio zmieniony śr, 05 kwie 2006, 23:41 przez SUNrise, łącznie zmieniany 1 raz.

Nie wiem od czego to zależy, ale na Operze jakość jest dobra, gorzej jeśli się otwiera na IE.dzina pisze:Po 8 sierpnia wszystkie zdjęcia (35) będą dostępne w dobrej jakości,
A tym czasem kilka kolejnych ujęć
Jak zwykle wyglądamy pięknie

I przypominam, że trzeba kliknąć na zdjęcie ze 2, 3 razy zanim pokaże się w największym rozmiarze, bo się otwiera stopniowo.
A, pójdę już spać. Branocka.