A co Wy o tym myślicie?

A mogłabyś mi przybliżyć jej twórczość podać jakieś linki.Smooth jazz pisze:Wg. krytyków to ona będzie w tym roku rządzić sceną muzyczną.
A co Wy o tym myślicie? e
No i gra. Utworu posłuchałem na YT i spostrzegłem że gdzieś to słyszałem już, zapewne w radiu w pracy bo tam tylko raczą pracowników Zetką. Nazwiska współpracowników radioaktywne jak dla mnie. Wiadomo kocham Akona jak nikogo na tym świecie. Pan RedOne też się tam przewija a jak wiadomo ten ponoć również z MJ współpracuje.Wikipedia pisze:W wywiadzie dla Rona Slomowicza, wokalistka opowiedziała o pochodzeniu jej pseudonimu. Otóż zainspirowała ją piosenka z 1984 roku "Radio Ga-Ga" grupy Queen.
Mandey pisze:A co ja wyżej napisałem, Ty DVD-kłamczuchu?Ciekawostka dla Mandeya jej pseudonim wzięła od piosenki Quuena :) Radio Gaga, a jako byłą mała utożsamiała się m.i.n z Michaelem Jacksonem.![]()
W 2037 będę za stary na kupowanie oryginałów więc przyjadę do Ciebie z pustą płytą i mi nagrasz.tancerz pisze:Mandey pisze:A co ja wyżej napisałem, Ty DVD-kłamczuchu?Ciekawostka dla Mandeya jej pseudonim wzięła od piosenki Quuena :) Radio Gaga, a jako byłą mała utożsamiała się m.i.n z Michaelem Jacksonem.![]()
aaa heheh nie czytałem tego co w cytacie tylko Twe pobożne słowa o Mój Władco
A jeszcze będziesz mnie prosić o te DVD![]()
Jak już kidys pisałem, chwalenie się swoja niewiedzą i pisanie takich obszernych wypowiedzi jest raczej w złym tonie.tancerz pisze:a Kto to ?
No tak fryzura wkońcu ma ogromny wpływ na twórczość artystyczną, taka argumentacja jest jak najbardziej słuszna. Jeżeli chdzoi zaś o moja opinie, to wizerunek artysty jest ważny dla mas, czyli coś w tym jednak jest.tancerz pisze:fryzura do @@@ nienawidzę takiej fryzury
Myśle podobnie, z tym że dopiero po jakimś czasie, będzie można to ocenić, więc wstzrymuje sie z wydaniem opini.tancerz pisze:Zwykłą gwiazdeczka na jakiś tam sezon i myślę że jeszcze nie jedna wypłynie na ląd w tym roku aby zawojować scenę, tak jak ostatnimi latami jest ich na kopy a potem cisza i zapomnienie.
Christina Aguilera posiada 4-oktawowy głos, więc to raczej mało przekonujące porównanie, co zresztą słychac.Smooth jazz pisze:Porównują jej barwą głosu do Chrystiny A.