Lady GaGa

Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
Smooth jazz

Lady GaGa

Post autor: Smooth jazz »

Wg. krytyków to ona będzie w tym roku rządzić sceną muzyczną.
A co Wy o tym myślicie? :-/
Awatar użytkownika
tancerz

Post autor: tancerz »

a Kto to ?
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
Mandey

Post autor: Mandey »

Smooth jazz pisze:Wg. krytyków to ona będzie w tym roku rządzić sceną muzyczną.
A co Wy o tym myślicie? e
A mogłabyś mi przybliżyć jej twórczość podać jakieś linki.
Wkleić z wikipedii jaką notkę czy jak...
Samo założenie tematu z zapytaniem o kogoś bez przybliżenia
innym kim ta osoba jest troszkę tak dziwnie wygląda.
Szukasz mnie? Znajdziesz mnie tutaj albo tutaj ;)
Awatar użytkownika
Majkel
Site Admin

Post autor: Majkel »

Teraz wypłynęła mocniej za sprawą tytułowej piosenki z filmu Just Dance - mnie się podoba :)

Film też mi się nawet podobał swoją drogą.
...
Awatar użytkownika
viva201

Post autor: viva201 »

no moze coś z tego być...głos ma fajny piosenki też zobaczymy...
Obrazek
Awatar użytkownika
tancerz

A więc tak spojrzałem na youtube z jej występami i : fryzura do @@@ nienawidzę takiej fryzury muzyka hmmmm taka, zwykła wpadająca w ucho prosta, pierwszy raz ją zobaczyłem i takie są moje odczucia, jesli chodzi oto czy zawojuje 2009 rokiem? Hmmm to zalezy jak to ustawią wielkie korporacje muzyczne jak często będą ja puszczac az do znudzenia i jak spodoba się film bo jak przeczytałem wypowiedź Majkela dzięki niemu jest sławna. Zwykłą gwiazdeczka na jakiś tam sezon i myślę że jeszcze nie jedna wypłynie na ląd w tym roku aby zawojować scenę, tak jak ostatnimi latami jest ich na kopy :surrender: a potem cisza i zapomnienie. Zobaczymy jak to się potoczy ale jeśli chodzi o mnie to już drugi raz nie wpisze jej w google bo niczym mnie nie zachwyciła. Może po obejrzeniu filmu mi to się zmieni lecz wtedy i tak nie będzie mnie interesować jako piosenkarka ale jakiś towar związany z tym filmem .
Ostatnio zmieniony pn, 19 sty 2009, 16:40 przez tancerz, łącznie zmieniany 1 raz.
Mandey

No byłem zmuszony poszperać bo ten pseudonim na coś mi wskazywał.
Jak się okazało miałem rację.
Wikipedia pisze:W wywiadzie dla Rona Slomowicza, wokalistka opowiedziała o pochodzeniu jej pseudonimu. Otóż zainspirowała ją piosenka z 1984 roku "Radio Ga-Ga" grupy Queen.
No i gra. Utworu posłuchałem na YT i spostrzegłem że gdzieś to słyszałem już, zapewne w radiu w pracy bo tam tylko raczą pracowników Zetką. Nazwiska współpracowników radioaktywne jak dla mnie. Wiadomo kocham Akona jak nikogo na tym świecie. Pan RedOne też się tam przewija a jak wiadomo ten ponoć również z MJ współpracuje.
Czy ma szansę rządzić sceną muzyczną?
No jak najbardziej. Dziś w modzie taka popelina. Do tego otacza się nazwiskami które tworzą podobnego pokroju rzeczy. Ale zapewne nie długo.
Awatar użytkownika
tancerz

Ciekawostka dla Mandeya jej pseudonim wzięła od piosenki Quuena :) Radio Gaga, a gdy była mała utożsamiała się m.i.n z Michaelem Jacksonem.
Ostatnio zmieniony pn, 19 sty 2009, 16:45 przez tancerz, łącznie zmieniany 1 raz.
Mandey

Ciekawostka dla Mandeya jej pseudonim wzięła od piosenki Quuena :) Radio Gaga,...
A co ja wyżej napisałem, Ty DVD-kłamczuchu? :-P ;-)
Awatar użytkownika
tancerz

Mandey pisze:
Ciekawostka dla Mandeya jej pseudonim wzięła od piosenki Quuena :) Radio Gaga, a jako byłą mała utożsamiała się m.i.n z Michaelem Jacksonem.

aaa heheh nie czytałem tego co w cytacie tylko Twe pobożne słowa o Mój Władco japrosic

A jeszcze będziesz mnie prosić o te DVD ;-) :-P
Ostatnio zmieniony pn, 19 sty 2009, 16:49 przez tancerz, łącznie zmieniany 1 raz.
Smooth jazz

Post autor: Smooth jazz »

Mam takie same odczucia jak tancerz.Jak dla mnie za dużo elektroniki.Just Dance ,Poker Face czy Boys boys dobre na prywatki.Porównują jej barwą głosu do Chrystiny A.
Troche jej posłuchamy,bo na pewno będą ją serwować w nadmiarze.

Wg.mnie jako muzyka dyskotekowa może być,ale przesądą jest nazywanie Lady GaG'i już objawieniem.
Takich co roku jest kilka a potem różnie to wygląda.
Mandey

tancerz pisze:
Mandey pisze:
Ciekawostka dla Mandeya jej pseudonim wzięła od piosenki Quuena :) Radio Gaga, a jako byłą mała utożsamiała się m.i.n z Michaelem Jacksonem.

aaa heheh nie czytałem tego co w cytacie tylko Twe pobożne słowa o Mój Władco japrosic

A jeszcze będziesz mnie prosić o te DVD ;-) :-P
W 2037 będę za stary na kupowanie oryginałów więc przyjadę do Ciebie z pustą płytą i mi nagrasz. ;-)
Jako Mandeyrator proszę powstrzymać się już od spamu. :wariat:
Awatar użytkownika
DirtyDiana94

Post autor: DirtyDiana94 »

A własnie też moje pierwsze skojarzenie z jej pseudonimem to była piosenka Queenu.

Cóż, piosenki ma wpadające w ucho, fajnie sie nuci fajnie sie tanczy i mają potencjał żeby zostać hitami.
Image- bardzo oryginalny, chociaż mnie się nie podoba.

CZego więcej trzeba, by teraz zawojować scenę?.
Obrazek

Śpij nocą śnij, niech zły sen Cię nigdy więcej, nie obudzi, teraz śpij.
Awatar użytkownika
Krecik

Post autor: Krecik »

tancerz pisze:a Kto to ?
Jak już kidys pisałem, chwalenie się swoja niewiedzą i pisanie takich obszernych wypowiedzi jest raczej w złym tonie.
tancerz pisze:fryzura do @@@ nienawidzę takiej fryzury
No tak fryzura wkońcu ma ogromny wpływ na twórczość artystyczną, taka argumentacja jest jak najbardziej słuszna. Jeżeli chdzoi zaś o moja opinie, to wizerunek artysty jest ważny dla mas, czyli coś w tym jednak jest.
tancerz pisze:Zwykłą gwiazdeczka na jakiś tam sezon i myślę że jeszcze nie jedna wypłynie na ląd w tym roku aby zawojować scenę, tak jak ostatnimi latami jest ich na kopy a potem cisza i zapomnienie.
Myśle podobnie, z tym że dopiero po jakimś czasie, będzie można to ocenić, więc wstzrymuje sie z wydaniem opini.
Smooth jazz pisze:Porównują jej barwą głosu do Chrystiny A.
Christina Aguilera posiada 4-oktawowy głos, więc to raczej mało przekonujące porównanie, co zresztą słychac.

Jeżeli chodzi o moją opinie, to raczej nie w moim guście, chociaż nie odpycha, muzyka taneczna bez inspiracji.
Obrazek
Michalina

Post autor: Michalina »

DirtyDiana94 pisze:
Cóż, piosenki ma wpadające w ucho, fajnie sie nuci fajnie sie tanczy i mają potencjał żeby zostać hitami.
Image- bardzo oryginalny, chociaż mnie się nie podoba.

CZego więcej trzeba, by teraz zawojować scenę?.
zgadzam się z wypowiedzią ale Osobiście nie lubię jej piosenek...:/
ODPOWIEDZ