Projektu jeszcze nie ma ;)
Tamten link to tylko mój profil w serwisie dla grafików digart.pl. Ta są moje prace, które mogą wam przybliżyć moje możliwości.
Co do projektu, to chciałbym, tak jak mówiłem, najpierw stworzyć jakąś bazę tekstów (teksty, tłumaczenia, recenzje, artykuły) aby wiedzieć na czym się w ogóle stoi. Pozniej zacząć projektować design, żeby na końcu powstała strona godna Jacksona :)
billiejean.pl pisze:Projektu jeszcze nie ma ;)Co do projektu, to chciałbym, tak jak mówiłem, najpierw stworzyć jakąś bazę tekstów (teksty, tłumaczenia, recenzje, artykuły) aby wiedzieć na czym się w ogóle stoi.
Ja proponuję założyć forum i tam "gromadzić informacje", w odpowiednich wątkach. Gdy ja zaczynałem pracę nad stroną tak właśnie zrobiłem, dzięki temu zgromadziłem dużo materiałów. Myślę, że to najlepsze wyjście. Tam będzie można sobie spokojnie gromadzić materiały, analizować itp.
Ostatnio zmieniony wt, 20 sty 2009, 15:46 przez Moscan, łącznie zmieniany 1 raz.
No dokładnie tutaj by był trochę zbyt duży syf według mnie,ciężko by się było w tym wszystkim połapać,ale podać swoje numery gg i zrobić konferencje dla tego grona,które chce pomóc billiejean.pl
Słuchajcie, próbuje sie skontaktować z billiejean.pl ale nie odpowiada. Może już wieźniemy się do pracy? Może juz zajmiemy się forum? Starczy nawet takie na "fora.pl"? To jak? Ja juz moge sie zabrać :)
Odezwijcie się, nie chcę sam decydować
Dobra robota Moscan, tylko trochę bardziej trzeba popracować nad działami. Teraz są one trochę nieprzemyślane, a trzeba się zastanowić co badzie nam potrzebne.
Byłbym wdzięczny gdyby ktoś z większym stażem tutaj pomógł teraz Moscanowi przy forum. Chyba każdemu z nas zależy aby Król miał jak najlepszą stronę :)