Newsy po polsku - 22. 07. 2005

Wyłącznie pewne i obiektywne informacje. Wielkie wydarzenia i ciekawostki, czyli kim jest naprawdę Michael Jackson. Uwaga - spamowanie w tym dziale jest niedozwolone.
Awatar użytkownika
LittleDevil
Site Admin

Newsy po polsku - 22. 07. 2005

Post autor: LittleDevil »

Impreza w Berlinie, nowy proces cywilny o molestowanie, nakaz wydania przedmiotow skonfiskowanych przed procesem...

Link:

http://www.mjjf-europe.com/forums/index ... topic=1422
Obrazek
Awatar użytkownika
SUNrise

Post autor: SUNrise »

ktory twierdzi, ze w wieku 18 lat byl molestowany przez Jacksona, przemoca wieziony w jego limuzynie i na sile wywieziony z New Orleans do Kalifornii. Do tej pory nie wspominal o tym wydarzeniu, poniewaz wymazal je ze swej pamieci. Wspomnienia wrocily dopiero teraz, wywolane przez relacje mediow o procesie wytoczonym przez Gavina Arvizo. Adwokaci Bartuciego zadaja odszkodowania w wysokosci 30 milionow dolarow.
Wiem, że błogosławiony ten co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. Ale nie wytrzymam normalnie. Ten gość jest chyba niepoczytalny albo niedorozwinięty . W 1984 r. Michael miał 26 lat, on 18. Jak on w ogóle może myśleć, że ktoś mu uwierzy, że był wtedy molestowany przez MJ.
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
LittleDevil
Site Admin

Post autor: LittleDevil »

no coz, kazdy potrafi wymyslac bajki, jesli sa warte 30 milionow dolcow.
Obrazek
Awatar użytkownika
SUNrise

Post autor: SUNrise »

LittleDevil pisze:no coz, kazdy potrafi wymyslac bajki, jesli sa warte 30 milionow dolcow.
No tak, ale żeby ona brzmiała chociaż trochę prawdopodobnie. Nie wiem, może Michael posiada jakieś zdolności paranormalne i po dokonaniu "czynów" wymazuje swoim ofiarom pamięć z tego zdarzenia, bo prawie wszyscy oni przypominają sobie "że coś było" dopiero po latach lub jak Chandler pod wpływem hipnozy.
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Kermitek

Post autor: Kermitek »

Moja droga te wiadomosc zostawiam bez kometarza ....A wlasciwie dlaczego nie skomentowac ...Jak silana moc maja media biedny czlowieczek co doznal amnezji pomrocznej ...Biedulek.....Nie wytrzyman ilu jeszcze takich palantów sie znajdzie co?!
Kultura umożliwia rozkwit najpiękniejszych zdolności człowieka
Awatar użytkownika
Xscape

Post autor: Xscape »

Boże ja już nie mam siły......tak strasznie mi żal tego michaela że pojęcia nie macie.On tak podupadł na zdrowiu przez te sprawe,wychudł strasznie,i na pewno w głowie też mu nie najlepiej się działo a tu prosze,znów jakis skurwysyn go oskarżył,to jest po prostu paranoja......tzn że każdy z nas ma prawo oskarżyć michaela...ja podam go do sadu o to że doznałem urazu psychiki gdy pierwszym razem słuchałem earth song(bo się popłakałem),i zażadam wielomilionowego odszkodowania gdyż do dzis chowam to zdarzenie w swojej pamięci.......kurwa co za debilizm.......zawsze znajdzie się jakis zjeb który musi popsuć człowiekowi humor.....jestem ciekawy co na to wszystko majki...
ODPOWIEDZ