W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Cześć, nazywam się Giewont ... , jestem nałogowym maniakiem MJ od 15 lat ...
A tak poważnie to od dawna słucham Michaela, bo bardzo podoba mi się jego muzyka no i oczywiście taniec. Miałem gdzieś kolekcję jego albumów na taśmach magnetofonowych (pewnie żona wrzuciła do pieca) ale uratowałem kasety VHS z teledyskami HIStory i Dangerous. Teraz to przeżytek, bo odtwarzacze VHS leżą na strychach. Powróciłem właśnie do twórczości tego artysty - w dobie internetu to dużo łatwiejsze.
Witam.A mógłbyś zdradzić swój wiek?
Swoją drogą ja bym nie pozwoliła żeby MJ spłonął.Ja swoje kasety wyrzucałam sukcesywnie jak uzupełnialam kolekcje plytami CD
Ohayo Giewont
do tej pory pilnuje moich kaset VHS i magnetofonowych . Prócz jednej którą brat skasował
Jako że kocham góry to mam nadzieje że rozgościsz sie na stałe na tym skromnym forum
Karottka pisze:Zazdroszczę wam tak długiego fanowania... Eh :/
za kilka lat też sie zorientujesz,że to już tyle... :)
heh...a wydaje się tak jak bym wczoraj zobaczyła pierwszy raz Michaela w 30 ton lista!lista!lista....
Dziękuję za tak miłe powitanie. Zapisany jestem do kilku forum, ale takie przywitanie zgotowaliście mi tylko Wy. Jeszcze raz serdecznie dziękuję.
Jestem Giewont, bo kocham góry, moje imię to Romek. Ile mam lat? Jestem młodszy od MJ o 16 lat. A moja przygoda z Michaelem zaczęła się dawno temu, kiedy jeszcze w Telewizji Polskiej puszczali jego teledyski, z których najbardziej utkwił mi w pamięci "Smooth Criminal".
A tak przy okazji, czy pamiętacie jak w "Smooth Criminal" MJ i jego tancerze nienaturalnie uginali się do przodu? Teraz zagadka - kto wie, jak producenci zrealizowali ten trik? Być może jest to materiał na osobny temat na forum, ale proszę o odpowiedzi.