Królowa Madonna

Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
OlaMJackson

Post autor: OlaMJackson »

nie nie ma w tym nic zlego ..... a gdzie ja prosze Ciebie napisąłam ze MJ to kobieta xD , a masz brac pod uwage to ile Madonna a ile Jackson sa lat na scenie.Ja tylko napisałam jakie jest moje zdanie.Sam napisales ze nie trzeba jej lubić.Jesli ktos znaczy fan Madonny uszanuje mojego idola czyli Michaela to ja bede szanować Madonne , ale nie bede siedzieć cicho jesli ktos bedzie Go obrazał itp. ... nie sadze oczywiscie , że ktos Go tutaj obraził ale mowie tak ogólnie.Ja nie pisałam tego po to aby obrazic Madonne tylko napisąłam jakie jest moje zdanie na ten temat :surrender:
Michael Jackson The King Of Pop :D
Awatar użytkownika
Stanisław Leon Kazberuk

Post autor: Stanisław Leon Kazberuk »

Do argumentów Kaema dodałbym jeszcze, że ma niezwykły talent do dobierania sobie współpracowników. Niezwykłe wyczucie jak na tę branżę. Resztę dyskusji przejrzałem pobieżnie, lubię jak ktoś ma coś ciekawego do powiedzenia i w ujmujący sposób przedstawia to swoje stanowisko.

Chcąc skorzystać z okazji, życzę wszystkim wesołych i odkrywczych Świąt, do tego cierpliwości w opędzaniu się od komercyjnych anglojęzycznych christmas songs, które jak na razie chyba Madonny nie dotyczą.
Awatar użytkownika
cicha

Post autor: cicha »

B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
Awatar użytkownika
kaem

Post autor: kaem »

Moja ulubiona wersja tej piosenki z wszelkich wykonań Madonny. 2 minuta 50 sekunda. Kto myli się w takim stylu?
Bitter you'll be if you don't change your ways
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
Awatar użytkownika
cicha

Post autor: cicha »

Madonna przyjedzie do Polski w ramach trasy Sticky & Sweet Tour. Królowa popu wystąpi 15 sierpnia na warszawskim lotnisku Bemowo. Kolejna część niezwykle udanej trasy koncertowej Madonny "Sticky & Sweet Tour", dotychczas najbardziej dochodowej w historii trasy koncertowej artysty występującego solo, rozpocznie się 4 lipca w Londynie.

- Jest to dla mnie wyjątkowa sytuacja. Nigdy wcześniej nie zdecydowałam się przedłużyć trasy koncertowej. Jestem podekscytowana kolejnymi koncertami; wizytą w nowych miejscach i powrotem do tych, które kocham – komentuje Madonna.

Sprzedaż biletów rozpocznie się 20 lutego 2009 roku na www.livenation.pl, www.allegro.pl, www.eventim.pl. Więcej informacji www.livenation.pl.

onet.pl
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
Awatar użytkownika
viva201

Post autor: viva201 »

ja zawsze uważałam,ze Madonna jest spoko, zaj....śpiewa i wogule, ale jak ją niedawno usłyszałam live......Dziękuję bardzo, nie skorzystam...
Obrazek
Canario

Post autor: Canario »

"Po takich albumach jak „Hard Candy” można sobie nawet postawić pytanie, po co nam właściwie jeszcze Madonna. Przecież takie same piosenki może nagrać choćby Britney Spears. Ci sami producenci obsługują większość branży, a kolorowe magazyny są spragnione kolejnych skandali i kreowania nowych gwiazd. Dlatego to bratanie się z młodszym pokoleniem nie jest jej w obecnej sytuacji potrzebne. Zresztą, jak widać, nie wychodzi ono Madonnie na dobre, za to sprowadza ją do roli podstarzałej gwiazdy, która próbuje za wszelką cenę podtrzymywać swoją popularność."

Powyzej fragment artykulu z dziennika, bardzo trafny moim zdaniem.

A koncert fajnie ze bedzie, co by nie mowic. Czym wiecej koncertow swiatowych gwiazd w Polsce tym lepiej.
Chociaz sadze ze to wydarzenie i tak bedzie w cieniu nowej plyty Michaela ktora ma sie przeciez pojawic w lipcu ;-) To kogo jeszcze bedzie pozniej obchodzil ten koncert?;]
Awatar użytkownika
Pank

Post autor: Pank »

Cudownie. Tym bardziej, że nawet nie spodziewałem się kontynuacji trasy. Nie mówiąc o koncercie w Warszawie, na dzień przed jej urodzinami.

To kto jedzie? :cool:
Awatar użytkownika
sergi13

Post autor: sergi13 »

Ja możliwe,że pojadę. Wszystko zależy czy tata będzie miał urlop ;-) Biliety są już na allegro :knuje:
Obrazek
Awatar użytkownika
Xander

Post autor: Xander »

Miejsca stojące 220 złotych, miejsca stojące "golden circle" 400 zł, miejsca siedzące numerowane 400 złotych, pakiet VIP 1100 złotych.

Miejsce: Lotnisko Bemowo - Warszawa

Data: 15 sierpnia 2009

Gwiazda - Madonna...

Czyli już mamy na 90% ceny biletów na ewentualny koncert Michaela. Chyba, że będzie to kameralny występ.
Obrazek
Awatar użytkownika
viva201

Post autor: viva201 »

Xander pisze:pakiet VIP 1100 złotych.
okey.....................dobrze wiedzieć :diabel: nie jest tak źle :knuje:
Obrazek
Awatar użytkownika
Malwina24

Post autor: Malwina24 »

:happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy:

ale happy jestem :) na bank tem będe tylko teraz trzeba kase zbierać bo bilety pewnei KOSZMARNIE DROGIE BĘDĄ :(

no i takie ceny jeśli ktoś nei szuka :)

* miejsce stojące (2): 220 zł
* miejsca stojące (1) "golden circle": 400 zł
* numerowane miejsca siedzące: 400 zł
* pakiet VIP: 1100 zł

http://www.livenation.pl/event/getEvent/eventId/340456 na dole stronki
Ostatnio zmieniony pt, 30 sty 2009, 20:55 przez Malwina24, łącznie zmieniany 1 raz.
He rocks my world since 1990 !!! Till forever ...

Obrazek
thewiz

Post autor: thewiz »

Jeśli byłabym w W-wie to na pewno na koncert pójdę. Termin wakacyjny, więc trudno rezerwować sobie taką datę z wyprzedzeniem półrocznym. Cieszę się, że Madge zagra w końcu koncert w Polsce. Bilety są drogie, ale nie horrendalnie. Ech, nie ukrywam że gdyby ten koncert miał być w maju lub w czerwcu to mogłabym już na 100% powiedzieć, że pójdę. A tak...muszę poczekać i zobaczyć jak się sytuacja ukształtuje.
Awatar użytkownika
kaem

Post autor: kaem »

Będzie też w Pradze, więc wybór zaisty. Martwi mnie tylko, że to Bemowo. Mam złe wspomnienia po koncercie MJ.
Madonna ma w tym roku doczekać się kolejnej składanki Greatest Hits, więc nie wiadomo czy koncert jednak nie będzie inny, niż te na trasie w 2008 roku. Z drugiej strony ten thebeściak to tylko pomysł wytwórni, z którą Madonna nie jest już związana (skąd my to znamy?).
A ja czekam na singiel The Beat Goes On z Hard Candy.

Prince wydaje płytę, Michael też. Kto wie. Może wielki trójkąt w komplecie zawita w tym roku do Polski? Madonnie marzyła się trasa z Prince'm. Nawet ukłuła tytuł trasy The Royal Tour- że Królowa i Książę. Tylko króla doKOPtować i już!
Bitter you'll be if you don't change your ways
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

Post autor: M.Dż.* »

Pank pisze:To kto jedzie? :cool:
Pank, ja i Aneta już podjęłyśmy decyzję - czekamy na 20 lutego ;-)
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
ODPOWIEDZ