Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
dzina wrote: Jak ja byłam mała i jeszcze nie znałam angielskiego to zawsze słyszałam „sram” w piosence „Dirty Diana”, dokładnie w minucie 3.11 "
dzina wrote:Rzeczywiście słychać "ja ci dam"z 10 razy słuchałam tego fragmentu zanim usłyszałam, chyba mam cos z uszami nie tak!
W sumie to w innych kawałkach też słychać dziwne słowa. Jak ja byłam mała i jeszcze nie znałam angielskiego to zawsze słyszałam „sram” w piosence „Dirty Diana”, dokładnie w minucie 3.11 właśnie sobie teraz włączyłam ten kawałek i dalej to słyszę albo mi się już tylko wydaje że słyszę!
Co do "Smooth Criminal" to tam był chyba jakiś „łokieć” a w rzeczywistości to „Annie are you ok"
Tylko że w „Wondering Who” to mi raczej zalatuje gwarą polską...kaem wrote: Teraz już jest oczywistym, że Michael jest z Koluszek. I żadne vitiligo, tylko słowiańska krew!
Faktycznie! Ale w życiu sam bym tego nie usłyszał. Może to jakaś klątwa, kto to usłyszy za 7 dni zaginie w niewyjaśnionych okolicznościach.......tancerz wrote:mianowicie w piosence Threatened w 4:41(poprawka 3:17 MJowitek mnie poprawiła) minucie słychac niby po polsku słowa" jak sie czujesz" a zaraz potem " ja Ci dam" .