Spotkania fanów we Wrocławiu
- invincible_girl ;)
a wczoraj odbyło się spotkanie..ponownie spotkałam się z shadowangel'em.. super było!! kupiłam sobie Dangerous..i Dangerous live..(nie wiem, jak dokładnie pisze się Bukareszt w tej nazwie xP)..hehe..fajne było Smooth Criminal w autobusie..i oczywiście Who is it i Ease on down na PKSie XDDDD no i zapomniałabym...dostałam Bravo Legends odbite i songbook z Dangerous...i kupiłam tą książkę "Sekrety raju utraconego"..i pożyczyłam Michael Jackson Superstar..na serio, wciągająca książeczka... x) suuuuper było
teraz kolegę czeka misja..Żołnierza Miłości Michaela Jacksona..jak to dumnie brzmi xD

Never say goodbye, because saying goodbye means going away. And going away means forgetting. Peter Pan
-
no było świetnie nie powiem\:) ponownie zmajkalizowałem Darie:) aby tak dalej ,i juiz nie moge sie doczekac klejnego spotkania:)invincible_girl ;) pisze:a wczoraj odbyło się spotkanie..ponownie spotkałam się z shadowangel'em.. super było!! kupiłam sobie Dangerous..i Dangerous live..(nie wiem, jak dokładnie pisze się Bukareszt w tej nazwie xP)..hehe..fajne było Smooth Criminal w autobusie..i oczywiście Who is it i Ease on down na PKSie XDDDD no i zapomniałabym...dostałam Bravo Legends odbite i songbook z Dangerous...i kupiłam tą książkę "Sekrety raju utraconego"..i pożyczyłam Michael Jackson Superstar..na serio, wciągająca książeczka... x) suuuuper byłoteraz kolegę czeka misja..Żołnierza Miłości Michaela Jacksona..jak to dumnie brzmi xD
wogóle może by tak coś na urodziny Princea zorganizowa?:) kto chetny?
-> nie pisz posta pod postem.
mav.
- anula__1994
Spotkanko we Wrocławiu...?
Mam propozycję na małe spotkanie we Wrocławiu. Kilka osób, mała grupa, wiek do 18 lat (bez obrazy dla starszych, ale myślę, że poza MJ'em nie mielibyśmy wspólnych tematów do rozmowy ;)). Chcę poznać fanów MJ'a
Termin... Hmm... Się ustali ;]
Może przed Thiller Live...?
Ktoś chętny...?

Termin... Hmm... Się ustali ;]
Może przed Thiller Live...?
Ktoś chętny...?
Halo,
before and after party by Thrilier live 1.4. will be not Spotkania fanów
?
I´ll be there from 6 ,but about 9 p.m. I have to travel back.
before and after party by Thrilier live 1.4. will be not Spotkania fanów

I´ll be there from 6 ,but about 9 p.m. I have to travel back.

Do you seek for MJ stuff? Try here http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewtopic.php?t=4714
- anula__1994
- anula__1994
- giovanedonore
- anula__1994
Ja jestem po 18 pod Halą.
Po czym mnie poznać? Hmm...
Niestety żadnych znaków szczególnych :P
Będę ubrana w czarny, kiczowaty płaszczyk, choć najprawdopodobniej go zdejmę... Aha.
No więc będę w zielonej bluzie z futrzanym kapturem i będę trzymać, czarny, kiczowaty płaszczyk ;]
Mam jeszcze ciemnozieloną torbę ze Snoopiem, przy czym Snoppiego trudno jest rozpoznać, bo na torbie jest chyba z 9 przypinek (niestety jeszcze nie z MJ, ale są już zamówione ;]), brelokiem jest z 8 kapsli od Tymbarka. Rzucają się w oczy ;]
EDIT:
Przypomniało mi się, że kapselki zdjęłam, żeby nimi nie hałasować na musicalu ;]
Choć wątpię, by było słychać ;P
Po czym mnie poznać? Hmm...
Niestety żadnych znaków szczególnych :P
Będę ubrana w czarny, kiczowaty płaszczyk, choć najprawdopodobniej go zdejmę... Aha.
No więc będę w zielonej bluzie z futrzanym kapturem i będę trzymać, czarny, kiczowaty płaszczyk ;]
Mam jeszcze ciemnozieloną torbę ze Snoopiem, przy czym Snoppiego trudno jest rozpoznać, bo na torbie jest chyba z 9 przypinek (niestety jeszcze nie z MJ, ale są już zamówione ;]), brelokiem jest z 8 kapsli od Tymbarka. Rzucają się w oczy ;]
EDIT:
Przypomniało mi się, że kapselki zdjęłam, żeby nimi nie hałasować na musicalu ;]
Choć wątpię, by było słychać ;P
'Wszyscy chcą zmieniać świat, ale nikt nie chce zmienić siebie.'
Lew Tołstoj
I'm gonna make a change.
Lew Tołstoj
I'm gonna make a change.
-
To kiedy nastepne spotkanie? Niestety nie mogłam sie pojawic na afterparty bo...no coz...jakby to okreslic...TATUŚ:) Moze tym razem cos, gdzies, o jakiejs popołudniowej porze? Hm? Ktoś chętny? Bo z tego co czytałam, ludzie są przesympatyczni i...no warto ich poznac;) Takze jakby komus sie zachciało to krzyczec xD ;***
- anula__1994
Dzięki za spotkanie Maro, bardzo przyjemny wieczór spędziliśmy spacerując z Tobą i Twoją dziewczyną po nocnym Wrocławiu. Kolejna okazja by sobie przypomnieć, że mam szczęście mieszkać w tak cudwonym mieście i ponapawać się zachwytem przybyszów zza Kanału ;)
Na spotkaniu stawiła się licznie wrocławska ekipa, plus bonusowo gość Tiger Lilly, znana czytelnikom wątku "Do teatru..." jako Juls :) Po piwku w śmierdzącym fajkami Spiżu udaliśmy się Rynkiem na Ostrów i na Wyspy, raczeni tu i ówdzie opowieściami wrocławskimi z repertuaru MJowitka. Widzieliśmy między innymi pomnik Świętego Indianina oraz Starej Indianki z Murzyniątkiem ;P Bezcenne :]
Maro podziel się wrażeniami z pozostałych dni pobytu we Wro, mieliście zobaczyć jeszcze kilka miejsc, jestem ciekawa jak Wam się podobało. I oczywiście w imieniu MJ Wrocław Perv Team zapraszam ponownie do nas.
Na spotkaniu stawiła się licznie wrocławska ekipa, plus bonusowo gość Tiger Lilly, znana czytelnikom wątku "Do teatru..." jako Juls :) Po piwku w śmierdzącym fajkami Spiżu udaliśmy się Rynkiem na Ostrów i na Wyspy, raczeni tu i ówdzie opowieściami wrocławskimi z repertuaru MJowitka. Widzieliśmy między innymi pomnik Świętego Indianina oraz Starej Indianki z Murzyniątkiem ;P Bezcenne :]
Maro podziel się wrażeniami z pozostałych dni pobytu we Wro, mieliście zobaczyć jeszcze kilka miejsc, jestem ciekawa jak Wam się podobało. I oczywiście w imieniu MJ Wrocław Perv Team zapraszam ponownie do nas.