Spotkania fanów we Wrocławiu

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
invincible_girl ;)

Post autor: invincible_girl ;) »

a wczoraj odbyło się spotkanie..ponownie spotkałam się z shadowangel'em.. super było!! kupiłam sobie Dangerous..i Dangerous live..(nie wiem, jak dokładnie pisze się Bukareszt w tej nazwie xP)..hehe..fajne było Smooth Criminal w autobusie..i oczywiście Who is it i Ease on down na PKSie XDDDD no i zapomniałabym...dostałam Bravo Legends odbite i songbook z Dangerous...i kupiłam tą książkę "Sekrety raju utraconego"..i pożyczyłam Michael Jackson Superstar..na serio, wciągająca książeczka... x) suuuuper było ;-) teraz kolegę czeka misja..Żołnierza Miłości Michaela Jacksona..jak to dumnie brzmi xD
Obrazek
Never say goodbye, because saying goodbye means going away. And going away means forgetting. Peter Pan
SHADOWangel

Post autor: SHADOWangel »

invincible_girl ;) pisze:a wczoraj odbyło się spotkanie..ponownie spotkałam się z shadowangel'em.. super było!! kupiłam sobie Dangerous..i Dangerous live..(nie wiem, jak dokładnie pisze się Bukareszt w tej nazwie xP)..hehe..fajne było Smooth Criminal w autobusie..i oczywiście Who is it i Ease on down na PKSie XDDDD no i zapomniałabym...dostałam Bravo Legends odbite i songbook z Dangerous...i kupiłam tą książkę "Sekrety raju utraconego"..i pożyczyłam Michael Jackson Superstar..na serio, wciągająca książeczka... x) suuuuper było ;-) teraz kolegę czeka misja..Żołnierza Miłości Michaela Jacksona..jak to dumnie brzmi xD
no było świetnie nie powiem\:) ponownie zmajkalizowałem Darie:) aby tak dalej ,i juiz nie moge sie doczekac klejnego spotkania:)

wogóle może by tak coś na urodziny Princea zorganizowa?:) kto chetny?

-> nie pisz posta pod postem.
mav.
Awatar użytkownika
Jacksonfanka

Post autor: Jacksonfanka »

ja xD
Awatar użytkownika
Maro

Post autor: Maro »

Niedziela 5 Kwiecień wieczorową / popołudniową porą na spotkanie są jacyś chętni?? Miejsce dowolne,aby było łatwo znaleźć :)
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Maverick

Post autor: Maverick »

Spoko, spoko, chętni się znajdą. Dobrze, że dajesz znać wcześniej :]

A najłatwiej znaleźć Rynek ;P
Awatar użytkownika
anula__1994

Spotkanko we Wrocławiu...?

Post autor: anula__1994 »

Mam propozycję na małe spotkanie we Wrocławiu. Kilka osób, mała grupa, wiek do 18 lat (bez obrazy dla starszych, ale myślę, że poza MJ'em nie mielibyśmy wspólnych tematów do rozmowy ;)). Chcę poznać fanów MJ'a :mj:

Termin... Hmm... Się ustali ;]
Może przed Thiller Live...?

Ktoś chętny...?
Awatar użytkownika
Spades

Post autor: Spades »

Halo,
before and after party by Thrilier live 1.4. will be not Spotkania fanów Obrazek?
I´ll be there from 6 ,but about 9 p.m. I have to travel back. :smutek:
Awatar użytkownika
anula__1994

I can't be on party AFTER Thiller.... It will be 22 !
Can somebody meet before Thiller...?
'Wszyscy chcą zmieniać świat, ale nikt nie chce zmienić siebie.'
Lew Tołstoj

I'm gonna make a change.
Awatar użytkownika
anula__1994

To jak...?
Jest ktoś chętny na spotkanie przed Thrillerem?
:mj:
Lew Tołstoj

I'm gonna make a change.
Awatar użytkownika
giovanedonore

Post autor: giovanedonore »

ja mogę się spotkać - od 16 jestem wolna. :) to może gdzieś na grunwaldzie, w pasażu na kawkę np? :)
Awatar użytkownika
anula__1994

Ja jestem po 18 pod Halą.

Po czym mnie poznać? Hmm...
Niestety żadnych znaków szczególnych :P
Będę ubrana w czarny, kiczowaty płaszczyk, choć najprawdopodobniej go zdejmę... Aha.
No więc będę w zielonej bluzie z futrzanym kapturem i będę trzymać, czarny, kiczowaty płaszczyk ;]
Mam jeszcze ciemnozieloną torbę ze Snoopiem, przy czym Snoppiego trudno jest rozpoznać, bo na torbie jest chyba z 9 przypinek (niestety jeszcze nie z MJ, ale są już zamówione ;]), brelokiem jest z 8 kapsli od Tymbarka. Rzucają się w oczy ;]

EDIT:
Przypomniało mi się, że kapselki zdjęłam, żeby nimi nie hałasować na musicalu ;]
Choć wątpię, by było słychać ;P
Lew Tołstoj

I'm gonna make a change.
baśka_MJ4ever

Post autor: baśka_MJ4ever »

To kiedy nastepne spotkanie? Niestety nie mogłam sie pojawic na afterparty bo...no coz...jakby to okreslic...TATUŚ:) Moze tym razem cos, gdzies, o jakiejs popołudniowej porze? Hm? Ktoś chętny? Bo z tego co czytałam, ludzie są przesympatyczni i...no warto ich poznac;) Takze jakby komus sie zachciało to krzyczec xD ;***
Awatar użytkownika
anula__1994

Ja jestem chętna ;]
Bo szczerze mówiąc nie poznałam jeszcze żadnego fana MJ'a...
No może poza Tobą baśka_MJ4ever, ale...
Czy my się 'znamy'? glupija
Lew Tołstoj

I'm gonna make a change.
Awatar użytkownika
Maro

Post autor: Maro »

Siema,jestem we Wrocławiu :) mieszkamkołorynku,w hostelu Kolor,jak są jacyś chętni na spotkanie,to piszczie na PW :) Mav?Tiger Lilly? nie mam jesscze polskiego numeru.
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Maverick

Post autor: Maverick »

Dzięki za spotkanie Maro, bardzo przyjemny wieczór spędziliśmy spacerując z Tobą i Twoją dziewczyną po nocnym Wrocławiu. Kolejna okazja by sobie przypomnieć, że mam szczęście mieszkać w tak cudwonym mieście i ponapawać się zachwytem przybyszów zza Kanału ;)

Na spotkaniu stawiła się licznie wrocławska ekipa, plus bonusowo gość Tiger Lilly, znana czytelnikom wątku "Do teatru..." jako Juls :) Po piwku w śmierdzącym fajkami Spiżu udaliśmy się Rynkiem na Ostrów i na Wyspy, raczeni tu i ówdzie opowieściami wrocławskimi z repertuaru MJowitka. Widzieliśmy między innymi pomnik Świętego Indianina oraz Starej Indianki z Murzyniątkiem ;P Bezcenne :]

Maro podziel się wrażeniami z pozostałych dni pobytu we Wro, mieliście zobaczyć jeszcze kilka miejsc, jestem ciekawa jak Wam się podobało. I oczywiście w imieniu MJ Wrocław Perv Team zapraszam ponownie do nas.
ODPOWIEDZ