DZIKIE PSZCZOŁY (film z dużym Michael'owym akcentem)

Tu zamieszczamy i prosimy o materiały graficzne, audio i wideo. Zakaz udostępniania plików wydanych oficjalnie - szczegóły w regulaminie.
Awatar użytkownika
Omega Supreme

DZIKIE PSZCZOŁY (film z dużym Michael'owym akcentem)

Post autor: Omega Supreme »

CO prawda nie widziałem jeszcze tego filmu natrafiłem tylko na taki OPIS więc wam zeskanowałem moze ktoś przez to pozna nowy fajny film (tym bardziej ze film nie jest zbyt znany).

Obrazek

ps. apropo stron z gazet., ktoś zainteresowany realnymi zbiorami z gazet o mj? nie skany?
Awatar użytkownika
Marzena07

Post autor: Marzena07 »

A jakie masz i za ile? Zbieram tylko prasę zagraniczną. :mniam: ;-)
Awatar użytkownika
Megi1975

Re: DZIKIE PSZCZOŁY (film z dużym Michael'owym akcentem)

Post autor: Megi1975 »

Omega Supreme pisze:CO prawda nie widziałem jeszcze tego filmu natrafiłem tylko na taki OPIS więc wam zeskanowałem moze ktoś przez to pozna nowy fajny film (tym bardziej ze film nie jest zbyt znany).

ps. apropo stron z gazet., ktoś zainteresowany realnymi zbiorami z gazet o mj? nie skany?
Hahaha. A ja widziałam ten film. nenene Tak sie składa, że grali go gdzieś tak w okresie sierpnia w kinach a ja tam akurat pracowałam. Wiec skorzystałam z okazji i obejrzałam. Film może być, raczej studyjny, chociaż zdobył troche nagród. Akcja dzieje sie w okresie pokomunistycznym w Czechach w jakiejś małej mieścinie czy wiosce. I tam dziewczyna, kocha sie w playboyu i miejscowej gwieździe fanie MJ ;-) No i on jest jedynym, który posiada motor na tej prowincji i na tym motorze szpanuje. Wszyscy nazywaja go Michael. Natomiast w tej dziewczynie kocha sie inny wstydliwy chłopak i ona ostatecznie wybiera tego wstydliwego. Nawiązań do Michaela w tym filmie jest bardzo wiele np.na scianach wiszą plakaty, oczywiście strój tego "Michaela" i ten chłopak tańczy coś na wzór Michaela ( bardzo średnio) do jego niby piosenek. Niby, bo faktycznie żadnej piosenki MJ tam nie było. Jedynie coś a 'la bity They Don't Care About Us( chyba nie było twórców stac ;-) )
A tu wiecej o filmie

http://www.stopklatka.pl/film/film.asp? ... k=minimenu

I zdjęcie

Obrazek
Obrazek
ODPOWIEDZ