Ja to niby moge kupić w tajemnicy, ale później co bede trzymać w szufladzie pod ciuchami. A jak znajdzie ? To całkiem stwierdzi ,ze zwariowałam. Poza tym co z taką figurka robić? :D Na półke nie postawie jak już wspomniałam. Ale mam problem, nie ma co Ale ta figurka jest taka kusząca
Wczoraj kupiłem za 16 zł plakat jubileuszowy z Thrillera .MJ w czerwonym stroju:p sa jeszcze 2 w kioskach przed Magnolia Park we Wrocku:)DFZisiaj kupie duza antyrame i kolejną czesc sciany zapełnie:P
SHADOWangel pisze:Wczoraj kupiłem za 16 zł plakat jubileuszowy z Thrillera .MJ w czerwonym stroju:p sa jeszcze 2 w kioskach przed Magnolia Park we Wrocku:)DFZisiaj kupie duza antyrame i kolejną czesc sciany zapełnie:P
www.plakaty.pl tam są bodaj taniej z tego co pamiętam i jeszcze ten nowy z okładkami albumów.
Hey...nie wiem w sumie czy mam sie czym chwalić ,ale tydzień temu dostałem zupełnie za darmo skórę wyprodukowana jak sie nie mylę na potrzeby trasy History World Tour. Nie wiem nawet czy ma ona jakąś wartość ... ale dla mnie ma chociażby z tego względu ,ze jestem fanem Michaela i jak ja nakładam to nawet lepiej mi się tańczy w pokoju przed lustrem ehhehe. Skóra wygląda identycznie jak na tej fotce.
ps - niestety jest to rozmiar xs i abym mógł sie w niej popisywać to muszę oddać ją do małej przeróbki rękawów jakiemuś dobremu krawcowi :)
Ot tak tylko chciałem się pochwalić. Ma ktos z Was cos podobnego ?
Kolejne gadżety, które podobno są oficjalne i mają być w sprzedaży w UK od 15 maja. Przerzucę do Faktów jak się okażą oficjalne, ale z tego co widzę na zdjęciu przedstawiającym peruki i kostium z Thrillera, to do oficjalnych im daleko
Te wszystkie bluzki to takie t-shirty pasujace bardziej na facetów. Czego nie zrobią jakiejs fajnej damskiej bluzki z Michaelowym nadrukiem. Chętnie bym sobie kupiła coś fajnego na koncert, ale w damskim kroju.