Spotkania fanów w Poznaniu
A dlaczego nie 14.02?Walentynki to takie przereklamowane święto
.Ja jestem za 14.02-oczywiście 21.02 też mogę się ewentualnie pojawic.
P.S. A Ty onlyKAte powinnaś w szczególności bronic honoru ateistów i nie wyskakiwać z tymi durnymi walentynkami.Wstyd,wstyd i jeszcze raz wstyd.

P.S. A Ty onlyKAte powinnaś w szczególności bronic honoru ateistów i nie wyskakiwać z tymi durnymi walentynkami.Wstyd,wstyd i jeszcze raz wstyd.

A poza tym Jeanny mówiła też coś o innych miejscach z fają.
Tak. Bo dziś Walentynki mają szczególne znaczenie religijne.Jeanny100 pisze:A Ty onlyKAte powinnaś w szczególności bronic honoru ateistów i nie wyskakiwać z tymi durnymi walentynkami.
Czysta komercja zbudowana na romantycznych zrywach.
Fajne święto. Pod warunkiem, że dostanie się takiego duużego czerwonego lizaka.
Jak dla mnie ten 14 odpada bardziej ze względów innych niż miłosne,
ale nie mówię na 100% 'nie'.
Jednak fajnie by było gdybyście chcieli zaszaleć i spotkać się jeszcze np tego 21.
W końcu prawie wszyscy ;) ferie mamy, można to wykorzystać.

http://pl.wikipedia.org/wiki/Fajka_wodna - lol xD Pierwszy raz takie coś widze:D Przyjdę na 99% na spotkanko 

Nie cytuj, póki cytowanego tekstu nie zrozumiesz. Nie ma czegoś takiego jak niemyślenie. Jednak często kierujemy swoje myśli w niewłaściwe strony.
ale nigdzie nie jest napisane, że 14 nie.Trinity pisze:No to jak nie ten 14, 21 na pewno z chęcią przyjdę.
Tylko ja nie wiem czy na pewno, a ten 21 to taka subtelna prośba była.
Jakby ktoś nie mógł w pierwszym terminie, na drugi by się załapał. Tyle.
Z tym 14 też dlatego troszkę marudzę, bo z miejscem może być kłopot.
(Ukochane przez Was ;) Walentynki + sobota...
Nie jestem pewna, ale biorąc pod uwagę prawo obowiązujące w naszym państwie - to chyba dobrze ;phubertous pisze:Pierwszy raz takie coś widze:D
Mówiąc o fajce wodnej mieliśmy na myśli oczywiście typu szisza.
(palona na bazie aromatyzowanego tytoniu, wdychana głównie para wodna)
W tę z przesłanego przez Ciebie linku upycha się troszkę mocniejsze rzeczy.
(marihuana, metamfetamina, crack)
No, to może na później.

tey ale ty zorientowana w tych sprawach jesteś...onlyKATE pisze: hubertous napisał:
Pierwszy raz takie coś widze:D
Nie jestem pewna, ale biorąc pod uwagę prawo obowiązujące w naszym państwie - to chyba dobrze ;p
Mówiąc o fajce wodnej mieliśmy na myśli oczywiście typu szisza.
(palona na bazie aromatyzowanego tytoniu, wdychana głównie para wodna)
W tę z przesłanego przez Ciebie linku upycha się troszkę mocniejsze rzeczy.
(marihuana, metamfetamina, crack)
No, to może na później. PartyTime

a tak w ogóle to ile siana przygotować bo ja na faje to pierwszy raz i nie za bardzo sie orientuję..

Trinity myslę że onlyKate za te ferie się nie dostanie.Ja moje "ferie" zarezerwowałam na sam koniec marca
A wiadomo co się wtedy wydarzy-także spoko.No to w koncu się zdecydujcie czternasty???Jeżeli czternasty to proponuję zarezerwować troszkę więcej czasu bo ostatnio bardzo wcześnie się zwijacie.To tyle ode mnie

A wiadomo co się wtedy wydarzy-także spoko.No to w koncu się zdecydujcie czternasty???Jeżeli czternasty to proponuję zarezerwować troszkę więcej czasu bo ostatnio bardzo wcześnie się zwijacie.To tyle ode mnie

Jedna kosztuje średnio 20zł. Palić może kilka osób (zależy od potrzeb ;) ale na 4-5 w zupełności wystarczy).MJ_Angel pisze:a tak w ogóle to ile siana przygotować bo ja na faje to pierwszy raz i nie za bardzo sie orientuję.
Aktywna około godziny. (chyba)
Koszt uzależniony jest od smaku i od jakości płynu.
Zamiast wody może być np szampan. ;)
Ja też! Rekolekcje!Jeanny100 pisze:Ja moje "ferie" zarezerwowałam na sam koniec marca

Dobrze, to ja się zdecydowałam na 14. Inni chyba też (?)
Tylko mówię, z wolnymi miejscami będzie ciężko.
Może warto byłoby spotkać się troszkę wcześniej?
Zanim nastąpi pospolite ruszenie.

super to 14 i 21 :). Nie wiadomo jak z godziną, bo Jeanny nie wiem czy pracuje przypadkiem. To każdy jak weźmie z 10zł to w zupelnosci nam wystarczy na powdychanie smakowej pary wodnej :P i pogadanie na nasze ulubione tematy (czyt. Michael? xD). Jeanny jako, żeby nie mówiąc najstarsza, ale najwyższa stopniem :P (długość pobytu na forum) ustal godzinę i miejsce spotkania, kochana :) Ja się dostosuję.
Melduję okrągłe 8 osób na spotkaniu!
no, no.
Wg mnie świetnie jak zwykle, nawet kilka motywów fajnych się pojawiło. ABC na na na. ;)
Choć nie wiedzieć czemu Jeanny na koniec się na nas obraziła.
Wstaw fotki a później możesz trwać w swym nastroju.
a tak żartuję.
To teraz czekam jak rozwinie się sytuacja odnośnie tego 21 i 22. o. ;)

no, no.
Wg mnie świetnie jak zwykle, nawet kilka motywów fajnych się pojawiło. ABC na na na. ;)
Choć nie wiedzieć czemu Jeanny na koniec się na nas obraziła.
Wstaw fotki a później możesz trwać w swym nastroju.

a tak żartuję.
To teraz czekam jak rozwinie się sytuacja odnośnie tego 21 i 22. o. ;)