Lilka pisze:Myślisz że on specjalnie czekał tyle lat aż nadejdzie powrót lat 80tych aby wrócic na scene? :D Zresztą, sam Michael wspominał cos że jego nowa płyta ma być całkiem inna, w nowym stylu...
wiem,ze to głupie ale tak mnie naszło tak sie dziwnie skojarzyło..
szczegulnie to...
viva201 pisze:ogłosiły odrodzenie "80's",
=odrodzenie Michaela.....wiem bez sensu...ot taki OT...dobrea kończę chyba było dzisiaj za duzo słońca u mnie...
1.Nie wiem, pewno na MJPT ktos by napisal jakas wiadomosc ;)
2.Jak by bilety byly tanie to czemu nie, mogla bym sie wybrac, a jesli by koncert byl w Londynie to dla mnie by bylo najlepiej ;)
3. Albo bym przez internet zajela miejsca i wynajela bilet lub w jakims sklepie.
Lilka pisze:1.Załóżmy że Michael powraca na scene: z kąd sie o tym dowiadujecie? Gdzie potwierdzacie swoje informacje aby byc pewnym że to autentyk na 100000%?
2.Michael wraca...ale jego trasa koncertowa nie obejmuje Polski, co robicie? Jedziecie na koncert znajdujący sie najbliżej? Cierpliwie czekacie aż przyjedzie do Polski?
3. Przyjeżdża do polski: Gdzie kupujecie bilety?
1) SKĄD - stąd. myślę że MJPT jest wiarygodne, ale szukałabym jeszcze potwierdzenia na innych oficjalnych fan clubach i na stronie mj
2) nie czekam = jadę. berlin, praga, londyn, ...budaaaaaaaaaapeszt ,lol. nie no ... musiałabym
3) Empik, mam blisko do Tarasów np. ;) z pracy to 2 autobusy i metro więc luz ;) hihi
Shulamitka pisze:Za to komentarze poniżej wszelkiego poziomu... Wiem, powinnam się przyzwyczaić
Ja też nie dzierżę tych komentarzy, ..... raz się śmieję, ale przeważnie się wkurzam. Jednak 1) ciągle pamiętam pierwszą zasadę showbusinessu "nieważne co piszą, ważne Że piszą", a 2) czy sam MJ, myślicie, przejmuje się tą złą prasą? Robi swoje. i Tyle.
1.Załóżmy że Michael powraca na scene: skąd sie o tym dowiadujecie? Gdzie potwierdzacie swoje informacje aby byc pewnym że to autentyk na 100000%?
2.Michael wraca...ale jego trasa koncertowa nie obejmuje Polski, co robicie? Jedziecie na koncert znajdujący sie najbliżej? Cierpliwie czekacie aż przyjedzie do Polski?
cierpliwe czekanie, aż przyjedzie do PL może na niewiele się zdać... pozostaje pytanie - co teraz? O2 czy nie O2
3. Przyjeżdża do polski: Gdzie kupujecie bilety?
Piszcie swoje odpowiedzi, to tylko taka luźna pogawędka :)