Spotkania fanów w Poznaniu

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Chmielek

Post autor: Chmielek »

a czy przyjmiecie do swojego grona nowego chętnego do integracji? :) 14 nie mogłem z Wami być - 100dniówka ;) ale 21-22 pasowałby mi jak najbardziej

pozdro
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Żaden problem Chmielek-świeża krew zawsze mile widziana nenene
Obrazek

Post autor: Trinity »

Słuchajcie moi drodzy fani :D Byłam dziś z Sylą (tą nową moją przyjaciółką ze spotkanie) na 18 jej koleżnanki w kubie Charyzma właśnie :D i DJ sam z siebie puścił takie kawałki jak: Can You Feel It, Billie Jean, Black or White, a później jak poszłyśmy na parkiet, kiedy leciało BoW, nie byłam w stanie dobrze mówić, to napisałam w smsie "Michael Jackson?" I pokazałam DJ'owi :D on tylko pokiwał głową i chwilkę później leciało znów BJ, The way you make me feel, Liberian Girl, Thriller, Bad, Give In To Me :)) i powiedział nam "Dobrze, że się świetnie bawicie :)". Jak my będziemy i każdy z nas mu tak pokaże w smsie xD "Michael Jackson ?" Będzie niezły ubaw :D Mam nadzieję, że będziecie :P
Awatar użytkownika
MJ_Angel

Post autor: MJ_Angel »

ja nie wiem czy będę na spotkaniu i na 18-stce bo zachorowałam..;/ ale może sie wykuruję do tego czasu :)

Jeanny100 co z tymi fotkami?? ;-)
Obrazek
Awatar użytkownika
onlyKATE

Post autor: onlyKATE »

Chmielek pisze:a czy przyjmiecie do swojego grona nowego chętnego do integracji? :) 14 nie mogłem z Wami być - 100dniówka ;) ale 21-22 pasowałby mi jak najbardziej
Oczywiście! Jak tak dalej pójdzie niedługo liczebnością konkurować będziemy z ogólnopolskim. ;)

Trinity pisze:Słuchajcie moi drodzy fani :D (...)
:zgon: tyle. szczęściara. ;)

Ja bym barrdzo chciała i mam nadzieję, że ktoś jeszcze, ze znajomych mi osób, się pokusi.
Mam strasznego głoda dobrej imprezy.

Wczoraj byłam SQ, nie polecam. Ścisk. Techno.
Zmieniłam lokal na jakiś podobno Latino. Leciało - uwaga - techno. ;)

MJ_Angel pisze:ja nie wiem czy będę na spotkaniu i na 18-stce bo zachorowałam..;/
Spokojnie, masz cały tydzień. No, roboczy tydzień. ;)
Powodzenia!
Obrazek
Awatar użytkownika
Jeanny100

Odnośnie 22 lutego wybiera się ktoś na tą 18-stkę do koleżanki Sylwii?Pytam bo niezręcznie byłoby się wbijac tak bez niczego a gdyby szło nas więcej moglibyśmy wspólnie w coś zainwestować.
W końcu to już pojutrze.. :knuje:
Obrazek

a no ja chciałam iść ale krucho u mnie z kasa i nie wiem właśnie... :-/
Obrazek
Awatar użytkownika
Jeanny100

MJ_Angel proszę się nie wyłamywać-ja tylko zapytałam a ponieważ to już pojutrze wypadałoby wiedzieć kto na 100% pójdzie. ;-)
Pomyśl tylko muza MJa,browarek-czego chcieć więcej?
Zapowiada się nieziemsko-ja ide na 100% mimo że cały weekend pracuje :knuje:
Obrazek

no właśnie najbardziej mnie martwi ze na tego browarka nie bede miala.. :-/ ale coś się skombinuje ;-) ja tez ide jak wyżule kase :P
Obrazek
Awatar użytkownika
onlyKATE

Ja również na pewno będę.
Jeanny100 pisze:Pytam bo niezręcznie byłoby się wbijac tak bez niczego a gdyby szło nas więcej moglibyśmy wspólnie w coś zainwestować.
Myślę, że rzucanie się z wielkimi prezentami byłoby w tym przypadku bez sensu.
Szczególnie, że gust koleżanki Sylwii na razie nam obcy.
Proponowałabym coś symbolicznego, np taka ogrromna kartka z sheepworlda (kojarzycie?)
Można by było razem, jako fani fajnie podpisać. I jakiś drobiazg..
Co Wy na to?

Psst ..MJ_Angel. Z takiego błahego powodu opuścić fajnie zapowiadającą się imprezę?
W razie czego na fanów możesz liczyć. Zgłaszam się na ochotnika.
Obrazek
Awatar użytkownika
MJ_Angel

onlyKate dzieki Ci bardzo ale poradze sobie jakoś ;-) najwyżej napadne na jakiś sklep po drodze :P

Ja tez będę bankowo ;-)
Obrazek
Awatar użytkownika
Trinity

Dziewczyny zwykła kartka wystarczy :)
Awatar użytkownika
onlyKATE

Teraz ustalać to już trochę późno, jutro niedziela tym bardziej nic się nie załatwi.
a tak się składa, ze zahaczam dziś o Plazę.
Zamierzam kupić jakąś fajną dużą karteczkę.
Fajnie by było jakbyście się ze mną podpisały, zabiorę coś kolorowego.
Jeśli macie inne pomysły - nie ma problemu, najwyżej sama wręczę.
Obrazek
Awatar użytkownika
Trinity

onlyKATE ja się podpiszę jeśli będzie miejsce (z Duszkiem prawdopodobnie) bo nie zdążyliśmy kupić kartki, oddam Ci pieniążki :) Przebierzcie się trochę jak Michael, co wy na to?! :P
Awatar użytkownika
Jeanny100

To ja krótko napiszę.Jutro jestem od 10-20 w pracy więc na imprezę pewnie dojadę około 21.00 jeśli się uda.A wy się umawiacie jakoś zbiorowo?Do kartki też bym się dopisała i oczywiście rozliczyła.W sumie będzie nas dwóch ja i Jarecki albo trzech i mój aparat. nenene
Na szczęscie udało mi się znaleźc te wejsciówki co by nie bylo :zgon:
I mam nadzieję że zarezerwujecie dwa miejsca w gronie MJówek bo przecież dotrzemy jako ostatni pewnie :surrender:
P.S.W razie czego jestem oczywiście pod telefonem jakby jakieś zmiany zaszły.To do zobaczyska jutero w charyźmie.
Obrazek