DVD The Making Of Thriller (Napisy PL)

Tu zamieszczamy i prosimy o materiały graficzne, audio i wideo. Zakaz udostępniania plików wydanych oficjalnie - szczegóły w regulaminie.
Awatar użytkownika
cicha

Post autor: cicha »

keep_the_faith pisze:Nie wiem co dalej...
Przewodniki i tutoriale pokazują samoukom, jak nagrać sobie DVD:

http://www.dvdshrink.info/nero-video.php

http://www.dvd-guides.com/content/view/40/59/

Są bardzo przystępnie opracowane. Polecam!
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
Awatar użytkownika
keep_the_faith

Post autor: keep_the_faith »

Dzięki, na pewno się przyda :))

Zabiore sie za to wieczorem i dam znać jakby coś nie ten.. ;-)

Pozdr.
Awatar użytkownika
Kasiaaa

Post autor: Kasiaaa »

Właśnie obejrzałam.
Jest świetne !
Widać, że się postaraliście !

Dziękujemy bardzo japrosic

Aż moja koleżanka powiedziała, że Mike jest świetny ;-)
We can fly, you know. We just don’t know how to think the right thoughts and levitate ourselves off the ground.
Michael Jackson.

loveMJPT
MJwodzuMJ

Post autor: MJwodzuMJ »

Dyskusja na temat nowego 'mjówczego' projektu pod batutą Willy'ego, która przed chwilką miała tutaj miejsce, przypomniała mi o tym, że niedawno, za sprawą pewnych bardzo uczynnych i wspaniałomyślnych użytkowników tego forum, miałem możliwość dołączyć do swojej kolekcji MOT PL.
Nie sposób po raz kolejny powtarzać słów wdzięcznośći jakich tu było mnóstwo, ale i nie sposób nie podziękować, jeżeli na czyjejś pracy się skorzystało. Tak więc, ogłaszam wszem i wobec, iż...

DZIĘKUJĘ
Gdyby MOT znalazł się w oficjalnej sprzedaży na DVD w Polsce, wcale bym nie narzekał, gdyby przybrał formę proponowaną nam przez Was, kochani!
Kawał dobrej roboty.
To wspaniałe, że są jeszcze ludzie, gotowi poświęcić swój czas i energię dla czyjejś korzyści - ot tak, bez żadnych profitów czy zysków, prócz naszej dozgonnej wdzięczności.
Jeśli wśród fanów MJa nie zabraknie takich jak Wy (którzy raczycie nas multimedialnymi perełkami) czy chociażby takich jak Mandey (który oprócz wyszperanych w sieci kawałków, rzaczy nas od jakiegoś czasu konkursami) - nigdy nie będę się wstydził, ża należę do tak zróżnicowanego - aczkolwiek w gruncie rzeczy dobrego - środowiska.
Jeszcze raz - WIELKIE DZIĘKI!

...za to, że jesteście.

japrosic japrosic japrosic
MJejka

DVD The Making Of Thriller (Napisy PL)

Post autor: MJejka »

Jejku taka byłam zachwycona jak zobaczyłam tą stronkę i wszystko ściągnęłam ale pojawił się problem wszystko ładnie się wypakowało i zgrało na DVD ale jak włączam na moje DVD to w menu nic nie mogę włączyć napisów, ustawień, scen nic.......... błagam o pomoc z góry dziękuje~!!! :surrender: :beksa:
Awatar użytkownika
Willy

Re: DVD The Making Of Thriller (Napisy PL)

Post autor: Willy »

MJejka pisze:Jejku taka byłam zachwycona jak zobaczyłam tą stronkę i wszystko ściągnęłam ale pojawił się problem wszystko ładnie się wypakowało i zgrało na DVD ale jak włączam na moje DVD to w menu nic nie mogę włączyć napisów, ustawień, scen nic.......... błagam o pomoc z góry dziękuje~!!! :surrender: :beksa:

Nie wiem gdzie może leżeć przyczyna. Jedno jest pewne z zawartością wszystko jest ok bo dotąd nikt nie miał takich problemów. Napisz coś więcej. Puszczasz na komputerze czy stacjonarce, co widzisz jak wkładasz płytę?
MJejka

Puszczm na moim DVD w telewizorku i jak wyświetla mi się pierwsza stronka tam gdzie jest "the making of Thriller i pod spodem jest start wybór scen i wywiad i jak włączam pilotem np. wywiad to nic się nie wciska jest taka łapka w lewym górnym rogu i przesto nie mogę włączyć polskich napisów.........Błagam o pomoc :surrender:
Awatar użytkownika
Willy

Post autor: Willy »

MJejka pisze:Puszczm na moim DVD w telewizorku i jak wyświetla mi się pierwsza stronka tam gdzie jest "the making of Thriller i pod spodem jest start wybór scen i wywiad i jak włączam pilotem np. wywiad to nic się nie wciska jest taka łapka w lewym górnym rogu i przesto nie mogę włączyć polskich napisów.........Błagam o pomoc :surrender:
Jak masz możliwość to sprawdź na innym odtwarzaczu , np. u koleżanki.
MJejka

dobra spróbuje....Dzieki za pomoc
MJejka

a i jeszcze chciałam dodać że w komputerze też nie mogę kliknąć na te rzeczy : sceny, napisy itp....
Awatar użytkownika
onlyKATE

Post autor: onlyKATE »

Z przyczyn ode mnie niezależnych dopiero niedawno było mi dane zagłębić się w tę cud produkcję..
i muszę powiedzieć, że jestem pozytywnie zaskoczona. ;-)
Wszystko świetnie dopracowane, działa bez żadnego zarzutu.
Po prostu podziwiam, dziękuję i proszę o kolejne tego typu przyjemności,
jeśli tylko twórców najdzie taka ochota. :diabel:

loveMJPT
Pozdrawiam.
Obrazek
MJejka

Willy mógł byś dodać próbke please przynajmniej tyle sobie obejrze ;-)
tomg

Post autor: tomg »

MJejka - wypróbuj program PowerDVD, w odczycie plików DVD jest u mnie niezawodny.

Willy - należą Ci się wielkie słowa uznania, gdyby nie twoja osobista inicjatywa nie moglibyśmy cieszyć się tak ładnym wydaniem, czapki z głów!
Awatar użytkownika
Bi-chan

Post autor: Bi-chan »

dlaczego 10 nie mogę ściągnąć :surrender: ?
Ostatnio zmieniony wt, 24 mar 2009, 17:24 przez Bi-chan, łącznie zmieniany 2 razy.
http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewto ... 121#220121
za wszystko co mi dałeś i dajesz <3
Awatar użytkownika
alek_m92

Post autor: alek_m92 »

Bi-chan pisze:dlaczego 10 nie mogę ściągnąć Poddaję się ?
probowales z dwoch zrodel?
ODPOWIEDZ