a no właśnie, umawiamy się jakoś i razem wchodzimy czy każdy według siebie? ja oczywiście tez się podpiszę i rozliczę jeszcze kombinuję z kasą ale się wykombinuje :P a tak nawiasem do której zamierzacie siedzieć? bo ja mówię otwarcie że do końca na pewno nie będę
oj z tą kasą przestańcie, na jakiegoś drinka się dla mnie zrzucicie. yy sok ;p
Miejsca na karteczce również nie zabraknie bo to taka metrowa prawie.
Niestety inna niż sobie wymarzyłam, ale cóż.. okazjonalnie-18nastkowa jest, duża też - przeżyjemy.
Zabieram pisaczki i jakąś akcję na miejscu się zrobi.
W związku z tym, jak i tak po prostu, najlepiej byłoby spotkać się jakoś przed wejściem, chyba.
Co proponujecie?
Z tym "siedzeniem" to ja max do 2.00.
Taki standard mój, później ludzie też się już wykruszają.
Ja proponuję żebyście zjawili się tam wcześniej i zajęli mi miejsce
W razie czego dajcie znac telefonicznie.
P.S.Trinity jak tak koniecznie chcesz się przebrać za MJa to daj cynka do jutra rana -mam coś zajebiaszczego .
A tak wogle to też maksymalnie do godziny drugiej zostane.Ok.Teraz idę spac więc do jutera.
P.S.2 Jak to dobrze że w Poznaniu są tacy błyskotliwi fani którzy potrafią się sprężyc na ostatnią chwile przed spotkaniem
Oczywiście propozycja dla tych co chcieliby tak razem wspólnie wkroczyć.
taak? czy nie.
okey czyli 20:30. wkraczamy razem i bedzie biba :P ja sie MJowo nie przebieram bo nie mam nawet za bardzo takich lumpów no chyba że na czarno... xP
no ja tez mam nadzieję że załapiemy sie na jakieś fajne miejsce żeby se cupnąć
Naszej jubilatce bez której ostatnie spotkanie fanów MJa nie nabrałoby takiego wspaniałego klimatu.Zatem droga Sylwio:
Każdego roku o tej samej porze
Każdy Ci życzy co tylko może
Ja korzystając z tej sposobności
życzę Ci szczęścia i wiele radości
To o czym marzysz by Się spełniło
a to co kochasz by Twoje było!!!!
Ostatnio zmieniony śr, 25 lut 2009, 13:23 przez Jeanny100, łącznie zmieniany 9 razy.
Jak złapie ją, uderzam z pewną propozycją.
No cholernie chce mi się widzieć te zdjęcia, no! ;)