Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
okussa - śliczna sukienka ^^ Wiem, że o gustach się nie rozmawia, ale wg mnie długa jakaś (dla mnie nad kolano jest najwygodniejsze, ew. do samej ziemi) :D
sergi - też trochę gram :D Jeszcze kogoś się znajdzie i zrobimy meczyk towarzyski :>
Karottka pisze:Wiem, że o gustach się nie rozmawia, ale wg mnie długa jakaś (dla mnie nad kolano jest najwygodniejsze, ew. do samej ziemi) :D
no wiesz ustalono "minimum" za kolana, a calkiem dlugiej nie chcialam bo nie wygodne, widzialam potem jak kumpele sie mecza tanczac wiec bylam z siebie dumna ^^
był. w mojej szkole ledwo moga zniesc jak sobie paznokcie pomalujesz a co dopiero. regulamin ..regulamin regulamin..bla bla bla. z wszystkim maja problem jednym slowem. np. mam wisiorek z pentagramem, i zaraz wielki foch w moim kierunku.dziwni sa jacys O_o cale szczescie za niedlugo koniec.