Koncerty Michaela w O2 w Londynie [niepotwierdzone]

Wszystkie tematy, wątki związane z koncertami Michaela w o2.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia

Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Płuca od delfina byłyby za duże :smiech:
Obrazek

Post autor: Maverick »

wikipedia pisze: Płuca delfina są proporcjonalnie niewiele większe od ludzkich (około 1,5 raza), jednak delfiny wykorzystują tlen efektywniej i magazynują go w mięśniach
Ha! ;P
Awatar użytkownika
polishblacksoul

Post autor: polishblacksoul »

Czy ktoś mógłby mi powiedzieć, z jakiego powodu (wedle źródła, które podała Maveric) koncerty mają się nie dojść do skutku?
Awatar użytkownika
sergi13

Post autor: sergi13 »

Po prostu była to plotka ;-)
Obrazek
Shulamitka

Post autor: Shulamitka »

:surrender: Może te koncerty nie wypaliły bo postanowił wynająć katowicki spodek nenene
...Jeśli chcesz,znajdziesz sposób.Jeśli nie, znajdziesz powód...
Awatar użytkownika
akaagnes

Post autor: akaagnes »

Pank pisze:Maverick napisał:
Robin Leach: koncerty Michaela w O2 to wymyślona bzdura

No, niedobrze. Bo to znaczy, że umiera przecież. undefined
pewnie już grób sobie kopie pod kliniką w beverly hills - stąd jego częste wizyty :smiech:

Maverick pisze:W sumie, skoro nie podali, że Michael ma wystąpić w O2 z protezą nosa, sztucznym okiem i przeszczepionymi od delfina płucami, to można się było spodziewać, że ten występ to tylko ploty... Beksa
te płuca od delfina Ci się udały :smiech: :smiech: :smiech:
- brawo! :)

----ja piernicze, jak ON to wszystko znosi,jak czyta o sobie takie różne androny x___x

Shulamitka pisze:Poddaję się Może te koncerty nie wypaliły bo postanowił wynająć katowicki spodek Nenenene

a może Bemowo :happy:

:smiech:
Maverick

Wiara w to co napisał Leach jest równie beznadziejnym pomysłem jak niewiara...
Awatar użytkownika
sergi13

Post autor: sergi13 »

No, ale w coś wierzyć trzeba ;-) Bez sensu,że Michael nie potrafi wydać jakiegoś oświadczenia, żeby chociaż jego prawdziwy rzecznik to robił...
Obrazek
Maverick

channelnewsasia: Król Popu nadzoruje przygotowania do swojego powrotu podczas koncertów w Londynie

http://www.channelnewsasia.com/stories/ ... 77/1/.html
Awatar użytkownika
Wiśnia

Post autor: Wiśnia »

heh i komu tu wierzyć ;p Jak ja bardzo pragnę by wrócił ;)
Obrazek
http://www.youtube.com/watch?v=-GMyqvkCmgk mój występ z okazji dnia nauczyciela :)
Król popu nie odszedł, zmienił tylko scenę
Awatar użytkownika
akaagnes

Post autor: akaagnes »

Maverick pisze:channelnewsasia: Król Popu nadzoruje przygotowania do swojego powrotu podczas koncertów w Londynie

http://www.channelnewsasia.com/stories/ ... 77/1/.html

gdyby był w Londynie to przecież BBC na bank by o tym napisało. przeglądałam stronę i nic.

na MJ World network też nie ma żadnego oficjalnego wydania tego newsa, tylko to:

Concerts In London?
Saturday, February 21st 2009

According to some of Britain’s most popular newspapers, Michael is currently in advanced talks with concert organisers for up to thirty concerts at London’s 02 Arena which will take place this summer. However, a spokeperson for an agent stated that the concerts were only at the discussion stage.

They also speculate that Michael could command up to 1.5 million pounds per concert and there is talk that he could still use Las Vegas or another American venue to stage his concerts.

Obviously if any of this is confirmed and there is any official announcement regarding Michael performing then we will have the information on our web site.

Source: MJWN

........................ niech to ktoś wreszcie potwierdzi, bo ja już nie wiem w co i komu wierzyć.
skąd w azji mieliby wiedzieć,że michael jest w londku, skoro brytyjskie poważniejsze media (tj bbc na przykład) o tym nie nadają. tylko brukowce.

mav, ale mimo wszystko dzięki za linka. ;)
SHADOWangel

Post autor: SHADOWangel »

Mam nadzieje,że da taki show ,że porzuci świat na kolana.Zajebiś@@e by było,gdyby zrobił podobnie jak podczas Mottown 25,gdzie publiczność myślała,że to już koniec koncertu,a tu nagle Mike wyskoczył z nowym utworkiem-Billie Jean...and this is my new song!!SWIAT BY PADŁ Z WRAŻENIA
Awatar użytkownika
Karottka

Post autor: Karottka »

W całej Anglii by o tym było... Ale poczekamy, zobaczymy, narazie jest cicho, tylko w Polsce słychać :P
No nic, pogrzebmy w stronach angielskich, w gazetach... Tak, w gazetach będzie na pewno coś! Jak narazie te gazety nie kłamią ;P
I módlmy się do Boga, on coś na pewno poradzi :knuje:
Obrazek
Awatar użytkownika
patuśśka

Post autor: patuśśka »

Karottka pisze:I módlmy się do Boga, on coś na pewno poradzi :knuje:
Heh no ja już się modlę ... nenene
Awatar użytkownika
Kacmurka

Już niedługo

Post autor: Kacmurka »

Czuję,że te modlitwy pomogą.Na prawdę mam przeczucie,że za parę miesięcy cały świat rozdziabi szeroko gębę. Michael wróci-jestem tego pewna! :mj:
Obrazek
ODPOWIEDZ