Michael w Londynie - 3-8.03.2009 [koment.]

Wszystkie tematy, wątki związane z koncertami Michaela w o2.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia

Maverick

Post autor: Maverick »

To prawda, ale na tym forum tydzień temu podano info o oficjalnym komunikacie od Michaela w marcu a to z kolei chyba się właśnie potwierdza.

EDIT:

Yyyy, własnie napływa z wielu stron mnóstwo komunikatów, wiele sobie zaprzecza ;P Niech się w tym odnajdę to dam znac co wyrozumiałam o_O
Awatar użytkownika
TheVoiceWithin

Post autor: TheVoiceWithin »

Nie no, cieszy mnie fakt, że Michael wraca i w ogóle, ale jak dla mnie to beznadzieja, jeśli koncerty byłyby tylko w Londynie. Na 99% nie mogłabym tam pojechać (ten 1%, to gdyby zdarzył się jakiś cud ). Po prostu nie mam tyle kasy :-/
Maverick

Artykuł na głównej stronie telewizji Sky News:

http://sk9.pl/7f788.html
thewiz

Post autor: thewiz »

Wystarczy poczekac do 5pm i wszystko bedzie wiadomo. Relax ;-).
Awatar użytkownika
sergi13

Post autor: sergi13 »

kilka dni mnie nie była i od razu takie informacje miłe,jak dobrze ;-)
Obrazek
Awatar użytkownika
Kacmurka

...

Post autor: Kacmurka »

Jeśli dzisiaj lub jutro,a szczególnie we czwartek ujrzymy w obojętnie jakim medium Michaela w Londynie, gdy zapowiada swój powrót będzie to na pewno wielkie przeżycie dla Nas- bo to oznacza przełom. Coś mi mówi,że Michael wyda w tym roku nową płytę i cały czas czuje,że to wszystko trzymane jest w wielkiej tajemnicy.Gdyby tak też się stało jest to historyczy przełom muzyczny ostatnich lat.Tłumaczę sobie cały czas, aby do ostatniej chwili, póki nie ujrzymy Michaela w Londynie być sceptycznym, bo potem rozczarowanie da porządnego kopa.Czekam z wielkimi emocjami na jakiś materiał z Michaelem, jedno z moich marzeń- naszych marzeń może właśnie spełnia się.
Obrazek
Maverick

Awatar użytkownika
invincible_girl ;)

Post autor: invincible_girl ;) »

proszę Was, napiszcie jak już będzie wiadomo wszystko..
czyli Michael jest w Londynie? i ta koferencja będzie w czwartek o 5.00 naszego czasu?
Obrazek
Never say goodbye, because saying goodbye means going away. And going away means forgetting. Peter Pan
Maverick

Hotel:

THE LANESBOROUGH
Hyde Park Corner
London, SW1X 7TA

http://www.milesfaster.co.uk/london-hot ... -hotel.htm

EDIT:

Wiadomość od fana, który jest na miejscu:

MJ is now at the hotel. He wore all black and his 3 children were with him. About 8 fans and dozens of paparazzi there.
Ostatnio zmieniony wt, 03 mar 2009, 17:39 przez Maverick, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
tancerz

Post autor: tancerz »

Ja się popłaczę gdy usłyszę te doniesienia od samego Michaela.... :happy: póki co .... czekam i się nie podniecam
Ostatnio zmieniony wt, 03 mar 2009, 17:45 przez tancerz, łącznie zmieniany 2 razy.
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
Awatar użytkownika
Sephiroth820
Site Admin

Post autor: Sephiroth820 »

Jestem w stanie euforii :mj: :mj: :mj: :mj: :mj:

Jutro mam urodziny i ta informacja to najlepszy prezent :)
maryska17

Post autor: maryska17 »

Sephiroth820 pisze: Jutro mam urodziny i ta informacja to najlepszy prezent :)
a ja mam za niedługo 18 i szukam Sponsora na wyjazd do Londynu!

Maverick pisze: MJ is now at the hotel. He wore all black and his 3 children were with him. About 8 fans and dozens of paparazzi there.
ja też chcę tam być!!!!!
cóż za przeżycie! :happy:
Gone Too Soon... We see again but not yet, not yet.... in the sky on the better side... I love You My King! Forever:*

I believe that we can change the world... this begun Michael The King Of Pop... help him...

FOREVER! Thank You My King!
Awatar użytkownika
tancerz

Post autor: tancerz »

Maverick pisze:
Wiadomość od fana, który jest na miejscu:

MJ is now at the hotel. He wore all black and his 3 children were with him. About 8 fans and dozens of paparazzi there.

Niech da fotkę choć jedną, wysyła mms-em , internetem w komórce, gołębiem pocztowym, przez kuriera, listem poleconym, czymkolwiek. Chcemy zdjęcia!!!!

p.s. jeśli będzie koncert - jadę
Ostatnio zmieniony wt, 03 mar 2009, 17:53 przez tancerz, łącznie zmieniany 1 raz.
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
Awatar użytkownika
Lucasso

Post autor: Lucasso »

OMFG ... Jak dobrze że mam odłożoną kasę ! :mj: Sam filmik z zakupów Michael'a wprawił mnie w szampański nastrój ... Aż strach pomyśleć co się będzie działo jeśli MJ na konferencji powie, że wraca !!

Damn you, Mike! Mam maturę w tym roku, nie mogę sobie pozwolić na takie rozkojarzenie! :smiech:
Obrazek
Awatar użytkownika
viva201

Post autor: viva201 »

Michalina pisze:viva widać że bardzo emocjonalnie podchodzisz do niektórych spraw
słuchaj jeśli od 15 lat marzysz aby pojechać na koncert Michaela bo kiedy koncertuje jesteś za mała aby tam być....to jest to straszne uczucie i wiem,ze nie podchodze jako jedna do tego w ten sposób bo...pisałam z kilkoma innymi osobami i wierz mi...oni reagują tak samo....to mnie zabije ;)
Obrazek
ODPOWIEDZ