Michael w Londynie - 3-8.03.2009 [koment.]
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia
ciekawe ile bedą bilety kosztować. OŚWIADCZAM,ZE JESTEM GOTOWA SKORZYSTAĆ Z USŁUG PROVIDENTA!!!! - nie no myśle,ze nie bede musiała...Lucasso pisze:easy, viva ... Ja się zachowuje praktycznie jak ty :D Zawsze marzyłem żeby pojechać na kocert MJ'a ... I jeśli będzie tournee'ował to choćbym miał stanąć na głowie to się tam pojawię ;)
- Sephiroth820
- Site Admin
Kto donosi :P? Już ja komuś dam donosić na naszego Michaelka :P. Ja się wciąż Pytam gdzie zdjęcia :P?[Maverick pisze:Michael 30 min. temu przyjechał do hotelu i wszedł tylnymi drzwiami :] Tak donoszą.
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
- Sephiroth820
- Site Admin
viva a ty myślisz że ja nie chciałabym pojechać na jego koncert???Teraz żałuje że nie mam więcej lat mogłabym zobaczyć koncert MJ w Polsce ale cóż dziecko które ma rok jakoś tak nie bardzo kojarzy o co chodzi nie????
Mogę się założyć że chociaż niektórzy BARDZO chcieliby pojechać na koncert Michaela(zobaczyć go poraz ,kolejny albo poraz Pierwszy).Od kiedy go znam szukam jakichkolwiek info o koncercie w Polsce tylko jakoś mi to nie wychodzi...A ty mogłaś o nim usłyszeć o tym wydarzeniu a ja właśnie zaczynałam mówić...
Mogę się założyć że chociaż niektórzy BARDZO chcieliby pojechać na koncert Michaela(zobaczyć go poraz ,kolejny albo poraz Pierwszy).Od kiedy go znam szukam jakichkolwiek info o koncercie w Polsce tylko jakoś mi to nie wychodzi...A ty mogłaś o nim usłyszeć o tym wydarzeniu a ja właśnie zaczynałam mówić...
dobre!norbiMJfan pisze:ooo dopiero co polubiłem Michaela a On już wraca xD :P Dancing dancing Michael Jackson
i fajnie poznawać Michaela? BOMBA!!!
Gone Too Soon... We see again but not yet, not yet.... in the sky on the better side... I love You My King! Forever:*
I believe that we can change the world... this begun Michael The King Of Pop... help him...
FOREVER! Thank You My King!
I believe that we can change the world... this begun Michael The King Of Pop... help him...
FOREVER! Thank You My King!
-
- Sephiroth820
- Site Admin
Pomimo, że mam kilka razy mniejszy staż, jeśli chodzi o lata oczekiwania na koncert, dreszcze mną zawładnęły. I trzymają.
Zdaję sobie jednak sprawę, że to tylko iskierki nadziei, do ognia długa droga.
No ..ale myślę, że w najbliższym czasie przeżyję bez nowego ipoda.
czekam.
Maverick - ogromne dzięki! ;)
Zdaję sobie jednak sprawę, że to tylko iskierki nadziei, do ognia długa droga.
No ..ale myślę, że w najbliższym czasie przeżyję bez nowego ipoda.
czekam.
Maverick - ogromne dzięki! ;)
no ładnie ładnie.
zobaczymy co Mike ma nam (fanom) do powiedzenia :P
i oby to nie było tylko "i love youuuu!"
xD
na koncert w polsce nie liczę, może za granice bym gdzieś pojechała z rodziną, ale póki co ciesze się z tego że jednak coś tam Michael knuje :D
zobaczymy co Mike ma nam (fanom) do powiedzenia :P
i oby to nie było tylko "i love youuuu!"
xD
na koncert w polsce nie liczę, może za granice bym gdzieś pojechała z rodziną, ale póki co ciesze się z tego że jednak coś tam Michael knuje :D
Bo gdy zabraknie wśród nas miłości,
Kto powie jak naprawdę trzeba żyć ?
Kto powie jak naprawdę trzeba żyć ?