Nie wyobrażam sobie Michaela grającego i tańczącego "po staremu". Po wszystkim, co teraz robi, jak przemyślał swój comeback (a widać, że przemyślał), widać jedno - IDZIE NOWE. Nie mam na myśli totalnej zmiany muzyki i wizerunku (co byłoby dość tandetne), a raczej NOWE w sensie - koniec powielania "starego Michaela", odcinania kuponów od przeszłości, skupmy się na tym, co jest. Czy tak rzeczywiście będzie? Ochh bardzo bym chciała..tanczacy delfin pisze:A zmieniona formuła ma swoje plusy - będzie w jego przypadku oryginalna, "kameralna" w pewien sposób i wszyscy będą widzieć bez względu na wzrost, z tym, że niektórzy przez lornetki...
Michael w Londynie - 3-8.03.2009 [koment.]
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia
-
...Jeśli chcesz,znajdziesz sposób.Jeśli nie, znajdziesz powód...
dzieki za link:D
ja tam wole zeby Mikey dal klasyczne przedstawienia Billie Jean, Beat it, smooth criminal, man in the mirror. dla mnie moze nie byc zadnych nowych utworow:P chce przezyc to co przezywali ludzie na History, Bad i Dangerous tour:D
ja tam wole zeby Mikey dal klasyczne przedstawienia Billie Jean, Beat it, smooth criminal, man in the mirror. dla mnie moze nie byc zadnych nowych utworow:P chce przezyc to co przezywali ludzie na History, Bad i Dangerous tour:D
MOJ NAJNOWNIEJSZY FILMIK TANECZNY Z PIOSNKĄ MORPHINE (yeah, yeah baby):
http://www.youtube.com/watch?v=-oxB222Q1tM
http://www.youtube.com/watch?v=-oxB222Q1tM
- martynafan
ale bosko by było gdyby wyruszył w trase koncertową.. ahhh marzenie każdego fana.... ;)
'W świecie pełnym nienawiści ciągle musimy mieć nadzieję. W świecie pełnym zła, wciąż musimy być pełni otuchy. W świecie pełnym rozpaczy, nadal musimy mieć odwagę, by marzyć. W świecie zanurzonym w nieufności, my ciągle musimy mieć siłę, by wierzyć.'
A wiecie kto by stał w pierwszych rzędach??Wszystkie te dziennikarskie śmiecie co wypisują teraz takie bzdury.Mam nadzieję że doczekam się dnia kiedy My fani będziemy szydzili z nich tak jak oni teraz.martynafan pisze:ale bosko by było gdyby wyruszył w trase koncertową.. ahhh marzenie każdego fana.... ;)
Szkoda, że Michael Jackson nie zapowiedział owej konferencji przynajmniej dwa lata temu. Może wzbudziłoby to we mnie więcej emocji. Mam dziwne - w jakiś sposób uzasadnione, i patrząc wstecz na HIStory Tour, i na wieczne przedziwne opóźnienia - przeczucie, że z wielkich zapowiedzi nie wyjdzie nic, co potrafiłoby mnie - wymagającego sympatyka muzyki w ogóle - zaspokoić. Chcę się pomylić. No i całkiem zdrowo jest nie poczuć wielkiego rozczarowania, gdyby c o ś jednak nie wyszło.
Poza tym, czy my nie zdążyliśmy się jeszcze nauczyć słynnych tutaj słów dwóch - pożyjemy, zobaczymy? Radziłbym się wstrzymać.
Poza tym, czy my nie zdążyliśmy się jeszcze nauczyć słynnych tutaj słów dwóch - pożyjemy, zobaczymy? Radziłbym się wstrzymać.
racjaPank pisze:Poza tym, czy my nie zdążyliśmy się jeszcze nauczyć słynnych tutaj słów dwóch - pożyjemy, zobaczymy? Radziłbym się wstrzymać.
a tu Michael wyskakuje z Hold my Hand
napięcie rośnie!
Gone Too Soon... We see again but not yet, not yet.... in the sky on the better side... I love You My King! Forever:*
I believe that we can change the world... this begun Michael The King Of Pop... help him...
FOREVER! Thank You My King!
I believe that we can change the world... this begun Michael The King Of Pop... help him...
FOREVER! Thank You My King!
Hahaha. Pank już ostudził entuzjazm:D ? Wstrzymajmy się do jutra. Wczoraj nie mogłem opanować emocji i wyobraźni, teraz z całego serca życzę Michaelowi aby oświadczył POWRÓT, a z szaleństwem poczekam do jutra ;)
http://www.youtube.com/watch?v=-GMyqvkCmgk mój występ z okazji dnia nauczyciela :)
Król popu nie odszedł, zmienił tylko scenę
Równie dobrze może się okazać że MJ zwołał konferencję bo chce się pochwalić swoją nową kolekcją piżam które zaprojektował.a najgorsze jak to będzie prawdą z tymi koncertami, a MJ nie wystąpi bo... bo właśnie nie i koniec a O2 go pozwie i kolejny proces Głupi głupi... oby nie
Zostało ponad 12 h do "godziny zero".
Więc się okaże co tak naprawdę szykuje nam chyba obecnie najczęściej wyszukiwany w wyszukiwarkach internetowych artysta na tej planecie.
- tanczacy delfin
Słuchajcie- co to za zachwianie wiary?...I jutro o tej porze możemy płakać...jedynie ze szczęścia:
http://www.youtube.com/watch?v=CF1hcCWn8tY
http://www.youtube.com/watch?v=CF1hcCWn8tY
Mandey pisze:Równie dobrze może się okazać że MJ zwołał konferencję bo chce się pochwalić swoją nową kolekcją piżam które zaprojektował.
Więc równie dobrze może powiedzieć że będzie turne z jego udziałem po Europie, Azji i Australii więc jutro wszystko się okaże
"I will never, ever sell Neverland. Neverland is me,(...)" 29.08.1958-25.06.2009-05.04.2010- 2013 BaM !!!