Michael w Londynie - 3-8.03.2009 [koment.]

Wszystkie tematy, wątki związane z koncertami Michaela w o2.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia

Shulamitka

Post autor: Shulamitka »

tanczacy delfin pisze:A zmieniona formuła ma swoje plusy - będzie w jego przypadku oryginalna, "kameralna" w pewien sposób ;-) i wszyscy będą widzieć bez względu na wzrost, z tym, że niektórzy przez lornetki...
Nie wyobrażam sobie Michaela grającego i tańczącego "po staremu". Po wszystkim, co teraz robi, jak przemyślał swój comeback (a widać, że przemyślał), widać jedno - IDZIE NOWE. Nie mam na myśli totalnej zmiany muzyki i wizerunku (co byłoby dość tandetne), a raczej NOWE w sensie - koniec powielania "starego Michaela", odcinania kuponów od przeszłości, skupmy się na tym, co jest. Czy tak rzeczywiście będzie? Ochh bardzo bym chciała.. :dance: ;-)
...Jeśli chcesz,znajdziesz sposób.Jeśli nie, znajdziesz powód...
Awatar użytkownika
gemini

Post autor: gemini »

dzieki za link:D

ja tam wole zeby Mikey dal klasyczne przedstawienia Billie Jean, Beat it, smooth criminal, man in the mirror. dla mnie moze nie byc zadnych nowych utworow:P chce przezyc to co przezywali ludzie na History, Bad i Dangerous tour:D
MOJ NAJNOWNIEJSZY FILMIK TANECZNY Z PIOSNKĄ MORPHINE (yeah, yeah baby):
http://www.youtube.com/watch?v=-oxB222Q1tM
Awatar użytkownika
martynafan

Post autor: martynafan »

ale bosko by było gdyby wyruszył w trase koncertową.. ahhh marzenie każdego fana.... ;)
'W świecie pełnym nienawiści ciągle musimy mieć nadzieję. W świecie pełnym zła, wciąż musimy być pełni otuchy. W świecie pełnym rozpaczy, nadal musimy mieć odwagę, by marzyć. W świecie zanurzonym w nieufności, my ciągle musimy mieć siłę, by wierzyć.'
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

martynafan pisze:ale bosko by było gdyby wyruszył w trase koncertową.. ahhh marzenie każdego fana.... ;)
A wiecie kto by stał w pierwszych rzędach??Wszystkie te dziennikarskie śmiecie co wypisują teraz takie bzdury.Mam nadzieję że doczekam się dnia kiedy My fani będziemy szydzili z nich tak jak oni teraz. :knuje:
Obrazek

Post autor: Pank »

Szkoda, że Michael Jackson nie zapowiedział owej konferencji przynajmniej dwa lata temu. Może wzbudziłoby to we mnie więcej emocji. Mam dziwne - w jakiś sposób uzasadnione, i patrząc wstecz na HIStory Tour, i na wieczne przedziwne opóźnienia - przeczucie, że z wielkich zapowiedzi nie wyjdzie nic, co potrafiłoby mnie - wymagającego sympatyka muzyki w ogóle - zaspokoić. Chcę się pomylić. No i całkiem zdrowo jest nie poczuć wielkiego rozczarowania, gdyby c o ś jednak nie wyszło.

Poza tym, czy my nie zdążyliśmy się jeszcze nauczyć słynnych tutaj słów dwóch - pożyjemy, zobaczymy? Radziłbym się wstrzymać. ;-)
maryska17

Post autor: maryska17 »

Pank pisze:Poza tym, czy my nie zdążyliśmy się jeszcze nauczyć słynnych tutaj słów dwóch - pożyjemy, zobaczymy? Radziłbym się wstrzymać.
racja ;-)

a tu Michael wyskakuje z Hold my Hand :smiech:
napięcie rośnie!
Gone Too Soon... We see again but not yet, not yet.... in the sky on the better side... I love You My King! Forever:*

I believe that we can change the world... this begun Michael The King Of Pop... help him...

FOREVER! Thank You My King!
Awatar użytkownika
Xrzysioo

Post autor: Xrzysioo »

a najgorsze jak to będzie prawdą z tymi koncertami, a MJ nie wystąpi bo... bo właśnie nie i koniec a O2 go pozwie i kolejny proces glupija oby nie
Awatar użytkownika
akaagnes

Post autor: akaagnes »

przez was dzis nie zasne ... krejzole.
Awatar użytkownika
Wiśnia

Post autor: Wiśnia »

Hahaha. Pank już ostudził entuzjazm:D ? Wstrzymajmy się do jutra. Wczoraj nie mogłem opanować emocji i wyobraźni, teraz z całego serca życzę Michaelowi aby oświadczył POWRÓT, a z szaleństwem poczekam do jutra ;)
Obrazek
http://www.youtube.com/watch?v=-GMyqvkCmgk mój występ z okazji dnia nauczyciela :)
Król popu nie odszedł, zmienił tylko scenę
Mandey

Post autor: Mandey »

a najgorsze jak to będzie prawdą z tymi koncertami, a MJ nie wystąpi bo... bo właśnie nie i koniec a O2 go pozwie i kolejny proces Głupi głupi... oby nie
Równie dobrze może się okazać że MJ zwołał konferencję bo chce się pochwalić swoją nową kolekcją piżam które zaprojektował. ;-)
Zostało ponad 12 h do "godziny zero".
Więc się okaże co tak naprawdę szykuje nam chyba obecnie najczęściej wyszukiwany w wyszukiwarkach internetowych artysta na tej planecie.
Szukasz mnie? Znajdziesz mnie tutaj albo tutaj ;)
Awatar użytkownika
tanczacy delfin

Post autor: tanczacy delfin »

don't worry, wszystko będzie dobrze :mj:
Man In The Mirror
Awatar użytkownika
Aniate

Post autor: Aniate »

akaagnes pisze:przez was dzis nie zasne ... krejzole.
ja pewnie tez ;-)
Awatar użytkownika
Freddy

Post autor: Freddy »

wszystko będzie oks, przecież szamani nie mają zwyczaju kłamać ;p ;-)
"I will never, ever sell Neverland. Neverland is me,(...)" 29.08.1958-25.06.2009-05.04.2010- 2013 BaM !!!

Obrazek
Awatar użytkownika
Kacmurka

Post autor: Kacmurka »

Słuchajcie- co to za zachwianie wiary?...I jutro o tej porze możemy płakać...jedynie ze szczęścia:

http://www.youtube.com/watch?v=CF1hcCWn8tY
Obrazek
Awatar użytkownika
Freddy

Post autor: Freddy »

Mandey pisze:Równie dobrze może się okazać że MJ zwołał konferencję bo chce się pochwalić swoją nową kolekcją piżam które zaprojektował.

Więc równie dobrze może powiedzieć że będzie turne z jego udziałem po Europie, Azji i Australii ;-) więc jutro wszystko się okaże
"I will never, ever sell Neverland. Neverland is me,(...)" 29.08.1958-25.06.2009-05.04.2010- 2013 BaM !!!

Obrazek
ODPOWIEDZ