Michael w Londynie - 3-8.03.2009 [koment.]

Wszystkie tematy, wątki związane z koncertami Michaela w o2.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia

Awatar użytkownika
Aniate

Post autor: Aniate »

...byle do jutra... ;-)
boskar2007

Post autor: boskar2007 »

A może to będzie coś zupełnie innego,Michael jak to Michael może ogłosi oficjalnie że nie ma siły już koncertować lub będzie coś w końcu to konkretnego.
Jestem fanem m.j. od 20 lat.
Awatar użytkownika
viva201

Post autor: viva201 »

Ludzie dajcie sobie spokój :smiech:
Michael jak to Michael może ogłosi oficjalnie że nie ma siły już koncertować lub będzie coś w końcu to konkretnego.
Widać jak jesteś optymistyczny, i jak bardzo wierzysz w swojego idola, a może piszesz tak aby powkurzać i podołowac innych?
Pozdro
HAPPY viva nenene
Obrazek
Awatar użytkownika
akaagnes

Post autor: akaagnes »

:happy:

cokolwiek nie powie będzie SUPER =)
ja nie moge, nie pamiętam kiedy ostatnio się tak zachowywałam :smiech:

THE FINAL COUNTDOWN ,,,oby do 17ej! :nerwy:

*yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeessssssssssssssssss!!!!!!!!*
boombell

Post autor: boombell »

Mam nadzieje ze wszystko sie ulozy po naszej mysli ;-p
Szczerze to za duzo plotek poszlo nt O2, a jak wiadomo to w kazdej plotce cos jest;-p
Jesli bedxzie koncercik to jedziemy!!
Awatar użytkownika
tanczacy delfin

Post autor: tanczacy delfin »

no i co? stary byk, a spać nie mogłem :crazy: dzisiaj się wszystko, mam nadzieję, okaże i najbiższa noc będzie spokojniejsza. Kolekcja piżam to świetny pomysł, ale nie na dzisiaj nenene

Ladys & Gentleman,
Damen und Herren,
Panie i Panowie -

THIS IS THE TIME FOR THE BIGGEST COME BACK IN MUSIC HISTORY EVER. NOW OR NEVER. BE PREPARE. BE READY. 5'march 2009, 17.00!
Man In The Mirror
Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

Post autor: M.Dż.* »

kaem pisze:Sala koncertowa O2 składa się wyłączeni z siedzących miejsc- to dobra wiadomość dla tych fanów, którzy mają dość stania w ścisku prawie dobą przed odsłonięciem kurtyny.
Dobrodzieju!
Dzięki Ci za tak wspaniałą nowinę japrosic

Choć to fakt- nie wyobrażam sobie fanów Michael'a siedzących grzecznie na krzesełkach.
W Meksyku wszystkie miejsca były numerowane i co prawda policja i wojsko bardzo rygorystycznie pilnowały, aby się ludzie nie przemieszczali, ale mimo to krzesełek mało żeśmy nie połamali (bo i rzecz jasna, mało kto siedział ;-) ).
Z drugiej strony, angielskie służby porządkowe są bardzo rygorystyczne- albo się słuchasz, albo wylatujesz. Może to się jednak uda....? :knuje:
Wiśnia pisze:Canario ma rację . Myślę że fanów Michaela jest ''stać '' wydać wiecej na bilety niż 32funty
Pamiętam, że bilety na koncerty Michael'a były zwykle "dziwnie tanie"- to znaczy tańsze niż się wszyscy spodziewali.
Chodziły słuchy, że to Michael stawia takie wymagania- żeby wszystkich fanów stać było na bilet.
A ile w tym prawdy....?
Jeanny100 pisze:A wiecie kto by stał w pierwszych rzędach??Wszystkie te dziennikarskie śmiecie co wypisują teraz takie bzdury.
No way, Jeanny100!
Podziemie fanowskie jest tak zorganizowane, że dziennikarze nie mają szans na najlepsze miejscówki :diabel:
Zwróć uwagę na szybkość przepływu informacji wśród fanów- dziennikarzyny nie nadążają ;-)

Co do samego faktu nowych koncertów....
Cóż, podobnie, jak Pank- czekam cierpliwie, bez nadmiernego szału, choć z dużą ekscytacją. I o żadnym "zachwianiu wiary" nie ma mowy ;-)
20 lat oglądania i słuchania Michael'a nauczyło mnie, że "czasem" fani oczekują więcej, niż Michael chce nam zaoferować i czasem może skończyć się na kolejnym "you ain't seen nothing yet" ;-)
Coś mi mówi, że to nie ten przypadek, ale rozsądek nakazuje mi wstrzymać się z kompletnym szaleństwem do 17-ej :-)
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Maverick

Post autor: Maverick »

Policja informuje, że Michael nie wyjdzie z hotelu:

http://www.youtube.com/watch?v=RzE-qgbgG6E&eurl=

Fani krzyczą pod hotelem:

http://www.youtube.com/watch?v=f12eMXzty1E&eurl=

Fani pod hotelem:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Ostatnio zmieniony czw, 05 mar 2009, 10:55 przez Maverick, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Xscape

Post autor: Xscape »

Z Michaelem to różnie juz bywało jeśli chodzi o obietnice. Wiele z tych obietnic nie zostało spełnionych. Ale nie mam mu nic za złe. Dzisiejsza konferencja prasowa moim skromnym zdaniem nie będzie lipą. Za duży rozgłos wokół tego się zrobił. Nie chce mi się nawet wierzyc,że miałoby sie to skończyć na słowach "i love you"....."i love you more". Nie dziś !
Licze na to,że oprócz ogłoszenia koncertów zostanie też podana jakaś wiadomość odnośnie nowej płyty. Jeśli tak sie stanie,to będzie dosłownie wszystko to czego oczekuje i co chce usłyszeć po dzisiejszej konferencji. Zbyt długo czekaliśmy żeby dziś zrobili Nas w konia ehehhe.
Pozdrawiam.
Maverick

Obrazek
O2 dziś rano...
Awatar użytkownika
viva201

O2 dziś rano...
obyśmy już dzisiaj usłyszeli,że będą koncerty i że będziemy mieli okazję zobaczyć O2 na własne oczy...swoją drogą...zauważyłam,że praktycznie siedze od wczoraj przed kompem jakieś 23godz59min na dobę...
Obrazek
Maverick

Kilka uwag od reportera Sky News stojącego pod O2:

1. Z Michaelem będzie jakiś specjalny gość, który razem z nim ogłosi to co ma być ogłoszone.
2. Michael nie odpowie na żadne pytania
3. Wg Sky News pomysł z 50 koncertami to przesada, Michael planuje raczej około 10 i ewentualne dodanie tylko kilku.

Jego źródła oczywiście nieznane...
Awatar użytkownika
szpadelek

Post autor: szpadelek »

Narazie spokojnie czekajmy,bo naprawde wszystko może się zdarzyć,z naszym Majkelem już nie jedne fiołki wychodziły.Jeśli jednak doszłoby do powrotu i koncertów w Londynie,to oczywiście proponuje byśmy jako forumowicze zoorganizowali wspólne wyjazdy a nie każdy na własną ręke,jest to bardziej opłacalne.Wiem,wiem za wcześnie na takie pomysły no ale wakacje co raz bliżej:D
Awatar użytkownika
viva201

szpadelek pisze:Majkelem już nie jedne fiołki wychodziły.Jeśli jednak doszłoby do powrotu i koncertów w Londynie,to oczywiście proponuje byśmy jako forumowicze zoorganizowali wspólne wyjazdy a nie każdy na własną ręke,jest to bardziej opłacalne.Wiem,wiem za wcześnie na takie pomysły no ale wakacje co raz bliżej:
poczytaj ten dział kilka stron wcześniej padł pomysł na wynajem autokaru ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
szpadelek

Post autor: szpadelek »

viva201 pisze:
szpadelek pisze:Majkelem już nie jedne fiołki wychodziły.Jeśli jednak doszłoby do powrotu i koncertów w Londynie,to oczywiście proponuje byśmy jako forumowicze zoorganizowali wspólne wyjazdy a nie każdy na własną ręke,jest to bardziej opłacalne.Wiem,wiem za wcześnie na takie pomysły no ale wakacje co raz bliżej:
poczytaj ten dział kilka stron wcześniej padł pomysł na wynajem autokaru ;)
A no widze,że już głowy pracują nad pomysłami:) Oby wypaliło,choć jeśli o mnie chodzi to też marzy mi się koncert na 100 tyś osób pod chmurką ahh:D.
ODPOWIEDZ