Michael w Londynie - 3-8.03.2009 [koment.]
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia
- BlackDimension
to jest niesamowite co sie dzieje !!!!!!!!!
kurde... nie bede mogla byc dzisiaj na forum o 17.00 i pozniej :/ dopiero jutro..
ale umre z nerwow jesli nie dowiem sie co sie stalo..
dlatego ładnie uśmiecham się do Wujka albo Erny
dajcie znac co powie,co zostanie ustalone odnosnie koncertów, ewentualnego albumu itd.. bede cały czas pod telefonem
szok.. nadal jestem w szoku....
kurde... nie bede mogla byc dzisiaj na forum o 17.00 i pozniej :/ dopiero jutro..
ale umre z nerwow jesli nie dowiem sie co sie stalo..
dlatego ładnie uśmiecham się do Wujka albo Erny
dajcie znac co powie,co zostanie ustalone odnosnie koncertów, ewentualnego albumu itd.. bede cały czas pod telefonem
szok.. nadal jestem w szoku....
Juz onet o tym nadaje
http://muzyka.onet.pl/10172,1928442,newsy.html
Niech teraz tym wszystkim szczekaczom szczeny odpadną, nie opadna, bo to dla nich za mała kara !!!
Aż mi sie w głowie zakręciło ! Co za emocje !
http://muzyka.onet.pl/10172,1928442,newsy.html
Niech teraz tym wszystkim szczekaczom szczeny odpadną, nie opadna, bo to dla nich za mała kara !!!
Aż mi sie w głowie zakręciło ! Co za emocje !
Ostatnio zmieniony czw, 05 mar 2009, 11:58 przez Megi1975, łącznie zmieniany 1 raz.
- tanczacy delfin
cytat z onetu
Kod: Zaznacz cały
Na stronie www.michaeljackson.com, na której to od godziny 16:00 czasu polskiego rozpocznie się relacja na żywo z przygotowań do konferencji prasowej z udziałem Michaela Jacksona.
O godzinie 17:00 za pośrednictwem strony www.michaeljackson.com będzie można na żywo obserwować przebieg konferencji.
Man In The Mirror
BBC: 10 koncertów
BBC donosi,ze w metrze pojawiły się już plakaty promujące 10 koncertów!
http://news.bbc.co.uk/1/hi/entertainment/7925388.stm
http://news.bbc.co.uk/1/hi/entertainment/7925388.stm
A w tv np.w TVN24 będzie może na żywo,ktoś wie?Pamiętam,że w sprawie wyroku w sprawie molestowania była transmisja live.tanczacy delfin pisze:cytat z onetuKod: Zaznacz cały
Na stronie www.michaeljackson.com, na której to od godziny 16:00 czasu polskiego rozpocznie się relacja na żywo z przygotowań do konferencji prasowej z udziałem Michaela Jacksona. O godzinie 17:00 za pośrednictwem strony www.michaeljackson.com będzie można na żywo obserwować przebieg konferencji.
obudzona dzis telefonem Panka, wreszcie sie przemoglam i zajrzalam do neta, telefon byl krotki i tresciwy, "straszne rzeczy sie dzieja...Smooth_Bi napislala posta, a Michael ma dzis konferencje prasowa..."nie wiem, ktora informacja mnie bardziej powalila ;p
mam jeszcze czas, zeby dostosowac swoj wakacyjny wypad do anglii pod tego pacana, ciekawe tylko co na to moja dziewczyna ;]
wolalabym sierpien...no ale...Maverick pisze:- trasa zacznie się w lipcu
mam jeszcze czas, zeby dostosowac swoj wakacyjny wypad do anglii pod tego pacana, ciekawe tylko co na to moja dziewczyna ;]
'the road's gonna end on me.'
POTWIERDZONE
Są PLAKATY , ALE NIE WIEM JAK WKLEIć
10 KONCERTÓW presale na michaeljacksonlive!!!!!!
10 KONCERTÓW presale na michaeljacksonlive!!!!!!
- Streetwalker
Tylko który z fanów chce pójśc na 1 koncert kiedy jest ich 10, 20 czy 50?Wiśnia pisze:Canario ma rację . Myślę że fanów Michaela jest ''stać '' wydać wiecej na bilety niż 32funty
I to jest mój największy ból.
To gdzie jest ten skup nerek?
last.fm
miało być:
24 lipca B1
1 września B1
jest:
This Is It - Multikino Gdynia
28.10 18.30 A14
30.10 21.00 W20
miało być:
24 lipca B1
1 września B1
jest:
This Is It - Multikino Gdynia
28.10 18.30 A14
30.10 21.00 W20
- Streetwalker
Najpewniej jest oglądać w TV.a ta transmisja z konferencji bedzie na www.michaeljackson.com ?? live ?
BBC World, SKY News lub CNN.
Zbyt poważne stacje by nie pokazały tego.
Na TVN24 czy TVP Info bym nie liczył...