Newsy - 25.07.2005

Wyłącznie pewne i obiektywne informacje. Wielkie wydarzenia i ciekawostki, czyli kim jest naprawdę Michael Jackson. Uwaga - spamowanie w tym dziale jest niedozwolone.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
siadeh_
V.I.P.

Post autor: siadeh_ »

Pank pisze:
la_licorne pisze:Jesteście złośliwi... ;-) :wariat:
Skądże... :>
Pank - było śmiesznie przez chwilke... teraz przestaje być. Prosze Cię. Jesteś jednym z tych MJówków, którzy mają coś do powiedzenia i których cenię za dojrzałość więc nie stosuj tutaj terapii wstrzasowych, bo to i tak nie działa na tych, co powinno ;-)
Teraz na forum samowolka, bo administrator na urlopie, jeden moderator pedałuje przez Polskę a drugi bywa tylko przelotem... ale miejcie litość! japrosic

...pzdr
siadeh_
"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"

* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
Awatar użytkownika
Xscape

Post autor: Xscape »

Pank pisze:
..::PIoTReK::.. pisze:Pank zapomniałeś jeszcze dodać:

:smiech: :smiech: :smiech: :smiech: :smiech: (i tak trzy rządki).
Zostańmy przyjaciółmi :D

:smiech: :smiech: :smiech: :smiech: :smiech: :smiech: :smiech: :smiech: :smiech: :smiech: :smiech: :smiech: :smiech: :smiech: :smiech: :smiech: :smiech: :smiech: :smiech: :smiech: :smiech: :smiech: :smiech: :smiech: :smiech: :smiech: :smiech: :smiech: :smiech: :smiech: :smiech: :smiech: :smiech: :smiech: :smiech: :smiech: :smiech: :smiech: :smiech: :smiech: :smiech: :smiech: :smiech: :smiech: :smiech: :smiech: :smiech: :smiech: :smiech: :smiech: :smiech: :smiech: :smiech: :smiech: :smiech: :smiech: :smiech: :smiech: :smiech: :smiech: :smiech: :smiech: :smiech: :smiech: :smiech: :smiech: :smiech: :smiech: :smiech: :smiech: :smiech: :smiech: :smiech: :smiech: :smiech: :smiech:

Kocham Misiaczka i kocham sny z jego udziałem :mj: :mj: :mj:

:happy: :happy: :happy:

Starczy... Moderatorzy wściekli, Majkel jakby był, to by mnie zabił :]
Pank widze że udzieliło Ci się podśmiewanie z naszych forumowych podrostów.Ale ja proponuje czilałt,bo każdy z nas jest inszy i każdy potrzebuje innego bolca.Wierz mi że jak widze niektóre posty to też mi się flaki przelewają i czuje się jak w żłobku ale bez tego żłobka Michael byłby skończony....!!!!!!

ps-żeby nie było , ja też miewam sny z misiaczkiem.
ODPOWIEDZ