Pedros Ty ciągle musisz gadać że jak się można tak spóźniać i że 3ba było wyjść wcześniej bosh gadasz jak moja babcia.
Może MJ też już chciałby tam być.
...Jeśli chcesz,znajdziesz sposób.Jeśli nie, znajdziesz powód...
pedros82 pisze:to co oni sie z kosmosu urwali i nie wiedzieli, że są korki? Było trzeba wyjechać trochę prędzej niż o 16.50.... e
racja, londyn to nie l.a. gdzie śmigasz pch z santa monica do san jose w 5 minut ,hehe ;) powinni kurcze wyjechać wcześniej, nawet jeśli zamierzali spóźnić się pół godziny............
TAK MAM POLSAT CYFROWY- TERAZ GŁUPOTY ALE 10 MIN TEMU BYŁA KRÓTKA RELACJA NA ŻYWO,BYŁA REPORTERKA I MÓWIŁA,ŻE JEST PEŁNO LUDZI I ŻE MICHAEL CHCE ZAROBIĆ TYLE I TYLE I POTEM PARĘ ZDJĘĆ MICHAELA DALI, A TERAZ ZNÓW JAKIEŚ PIERDOŁY
alek_m92 pisze:wydaje mi sie ze nici z tego. nic nie bedzie pewnie. szkoda. ale trzeba miec nadzieje :/
Większej głupoty nie dało się palnąć? Nie odeślą nagle wszystkich ludzi z O2 do domu, a michael nie wsiądzie w samolot i nagle nie odleci. Przemyśl zanim coś napiszesz.
shit nic nie widac na cnn slysze tylko ze jest
sorry za klęcia juz zmienilam nie wiem z ktorej strony wydobywa sie dźwięk, ze czekaja na MJ? z glownej stron MJa? michaeljackson.com?
Ostatnio zmieniony czw, 05 mar 2009, 18:31 przez Shulamitka, łącznie zmieniany 1 raz.
...Jeśli chcesz,znajdziesz sposób.Jeśli nie, znajdziesz powód...