Konferencja prasowa w Londynie 5.03.2009 [koment.]
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia
- BlackOrWhite
Też tak to zrozumiałem, że to ostatnie 10 koncertów, na których wykona piosenki które chcą fani.Mandey pisze:10 koncertów...
chyba ostatnich w karierze, ale może źle zrozumiałem
Cała konferencja beznadziejna!
Zero o nowym albumie czy singlu.
Jackson się chyba żegna, bo powiedział że robi to dla fanów.
Jest im to winien.
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson
http://www.youtube.com/user/ktossomeone
http://www.youtube.com/user/ktossomeone
-
Mandey ma rację. THIS IS IT. Też tak to zrozumiałam odkąd zobaczyłam ten napis. Smutno. Dla nas fanów. Ale może radośnie dla Niego i Jego rodziny. Zawsze myslałam, że najważniejsze są nie nasze oczekiwania i oczekiwania "całego świata" ale Jego szczęście. Więc pożegnajmy się z Nim i dajmy Mu żyć...
a tak w ogóle.. to..
p.s.dla nieznających ang - "this is it" to zwrot oznaczający pi razy drzwi "to koniec"
a tak w ogóle.. to..
p.s.dla nieznających ang - "this is it" to zwrot oznaczający pi razy drzwi "to koniec"
Ostatnio zmieniony czw, 05 mar 2009, 18:50 przez Shulamitka, łącznie zmieniany 1 raz.
...Jeśli chcesz,znajdziesz sposób.Jeśli nie, znajdziesz powód...
od 13 marca na michaeljacksonlive.comsandrus pisze:konferencja beznadziejna. Od kiedy można kupywać nilety na koncerty i gdzie ? Wie ktoś może ?
zapisz sie, zeby uczestniczyc w przedsprzedazy
last.fm
miało być:
24 lipca B1
1 września B1
jest:
This Is It - Multikino Gdynia
28.10 18.30 A14
30.10 21.00 W20
miało być:
24 lipca B1
1 września B1
jest:
This Is It - Multikino Gdynia
28.10 18.30 A14
30.10 21.00 W20
MJ powiedział że wystąpi z piosenkami które chcą usłyszeć fani,śmierdzi mi tu ankietą z wyborem kawałków :)
MJ żegna się ze sceną,na nowy album bym nie liczył moi drodzy :)
THIS IS IT !!
MJ zajebiście wyglądał !!
Nie wiem czego oczekiwaliście ,że MJ będzie siedział i odpowiadał na pytania czy jak. To jest to ! TO na co fani czekają ,na powrót !!
MJ żegna się ze sceną,na nowy album bym nie liczył moi drodzy :)
THIS IS IT !!
MJ zajebiście wyglądał !!
Nie wiem czego oczekiwaliście ,że MJ będzie siedział i odpowiadał na pytania czy jak. To jest to ! TO na co fani czekają ,na powrót !!
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
-
konferencja tragedia połączona z masakrą - to mógł napisać w oświadczeniu a nie taka wielka pompa, zapowiedź, MJ wyłazi "This Is It" do zobaczenia w lipcu i nara
też pachnie mi tu głosowaniem które chcemy piosenki a co do nowego albumu to po koncertach na jesień zapewne
też pachnie mi tu głosowaniem które chcemy piosenki a co do nowego albumu to po koncertach na jesień zapewne
Ostatnio zmieniony czw, 05 mar 2009, 18:52 przez Xrzysioo, łącznie zmieniany 1 raz.
Fajnie ze beda koncerty. Mam nadzieje, ze uda sie kupic bilety wszystkim tym, ktorzy beda chcieli. Jednak podkreslenia, ze to juz koniec sie nie spodziewalam - choc mozna bylo. Nie od dzis wiadomo jaki stosunek ma MJ do tras koncertowych. Czyli z tego, co powiedzial mozna sie domyslec, ze poleci na koncertach stary material. Sama nie wiem, czy sie cieszyc czy byc zawiedziona. Na pewno trzeba sie przygotowac na batalie o bilety.