Konferencja prasowa w Londynie 5.03.2009 [koment.]

Wszystkie tematy, wątki związane z koncertami Michaela w o2.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia

Awatar użytkownika
cobytuby

Post autor: cobytuby »

histeryzujecie jakby MJ umierał. ja też na występy się piszę, ale nie traktuje ich jako pożegnalne! i zgadzam się z Marem/MAro (czy jakkolwiek to odmienić) nie spodziewałam się godzinnego wywiadu ze strony Michaela:)
Can't you see that heaven's just begun? It's livin' here inside our hearts!
Awatar użytkownika
akaagnes

Post autor: akaagnes »

Susie pisze:A gdzie bedziecie nocowac jak pojedziecie na koncert?Bo ja watpie ze przekonam rodzicow ale wierzyc trzeba..choc naprawde naiwnie..
hosteli Ci w Londku bez liku. warunki jakie są takie są, ale bywa łóżko i zbiorowy prysznic. ;)nawet kuchnia z mikrofalą czasami ;) jeden nocleg w takim hostelu to jakieś 10-15 funtów
boombell

Post autor: boombell »

Wg. mnie wszystko ok. Wyszedl zaprosil i koniec. Zobaczymy co w lipcu po ostatnim 10 koncercie napewno dostaniemy kolejne info.
MJ extra wygladal, bardzo zdrowo i te ciuchy ;-D czadzik!!
fajnie to wyszlo, powyglupial sie przez sekundke to fajnie wyszlo ;-D Jest niemozliwy ;-p
Awatar użytkownika
Mike

Post autor: Mike »

Większość, histeryzuje, że koniec MJa kariery itp.. kurka, on powiedział o koncercie THIS IS IT a nie ogólnej karierze. Przecież można wydawać albumy bez koncertów tak? uspokójcie się FOR GOD SAKE!
Jak niedawno odnosił się do Jamesa Browna i jego koncertów, tak tez teraz uważam, że chodziło mu o to samo: ostatnie koncerty a dalej same albumy. Po za tym mnie też tu coś śmierdzi....:-]
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson
Obrazek
http://www.youtube.com/user/ktossomeone
Awatar użytkownika
CircusGirl

Post autor: CircusGirl »

Dobra, teraz coś z mojej strony. No rozczarowałam się... Chyba każdy z nas w mniejszym lub większym stopniu się zawiódł. Tyle czekania na 3 minuty bzdurnego gadania, które raczej nie było prosto z serca. Wyglądał dobrze, występy będą (w Londynie, Lodynie i ewentualnie Londynie...?), ale co dalej? Gdzie nowa płyta? Jakieś bzdurne obietnice... Popłakałam się i tyle... Zrobił dokładnie to czego się obawiałam, ale co podświadomie wyczuwałam, że zrobi.
Co z wyjazdem do Londynu?
I wanna shout, throw my hands up and shout
What's this madness all about
All this makes me wanna shout
C'mon now...
Awatar użytkownika
alek_m92

Post autor: alek_m92 »

musi przytyc. widzialem ze duzo schudl.
Awatar użytkownika
Fanka MJ

Post autor: Fanka MJ »

Powiedzial co mial powiedziec i wyszedł :) tego oczekiwałam , nareszcie wiem ze 100% ze bedzie koncert, i teraz moje marzenie musi sie spełnic....
Co do tego czy to ostatnie koncerty - to sie jeszcze okaze... Moze to taki chwyt marketingowy, zeby podkręcic sprzedaz biletów? :D
Powinnismy sie cieszyc ze go widzielismy, ze wygląda delikatnie mowiąc ZDROWO, ze jeszcze wystąpi, specjalnie dla nas.
Przestańce marudzić, tylko zbierajcie kase... :D
Obrazek

Expect the Unexpected....
Do not look for the Obvious....
Look between the lines....

I'm believer ...:)
Awatar użytkownika
viva201

Post autor: viva201 »

a może
Mike pisze:THIS IS IT
na stare piosenki? na staergo Michaela?
moze chce zamknąć pewien dział swojego życia? może chce nam pokazać coś nowego ale odcinając się od starego???
Obrazek
Awatar użytkownika
Malwina24

Post autor: Malwina24 »

jezu ja z pracy dziś specjalnie wcześneij wyszłam :/ a tu godzina czekania ... na 5 MINUT !!!!!!! no ale ... doczekałam sie i te emocje jak za dawnych lat !!!!!! :happy: jednak tez odniosłam wrażenie ze to pożegnanie ...... co ciekawsze ja bede w UK od 20 czerwca do niemal 1 lipca :-/ ale JAKIM CUDEM MY ZDOBĘDZIEMY BILETY !!!!! ?????? ja oczywiście bym sie pisała :D ale JAKIM CUDEM TE BILETY !!!!!! tym bardziej ze podobno będą po 45 i 75 Ł co jest MEGA TANIO ! !!!!!!!!!!!
He rocks my world since 1990 !!! Till forever ...

Obrazek
Awatar użytkownika
Megi1975

Post autor: Megi1975 »

No i zamiast skakać z radości zwyczajnie chce mi sie płakać. Tyle szumu i wlaściwie wiemy tyle co wcześniej.
Obrazek
Awatar użytkownika
cobytuby

Post autor: cobytuby »

choćbym miała się zadłużyć na całe życie, to będę!:D
Can't you see that heaven's just begun? It's livin' here inside our hearts!
Awatar użytkownika
Kitek

Post autor: Kitek »

viva201 też tak myśle! Że po tych koncertach ze starym materiałem pokaże coś całkiem nowego. Ile to razy się wypowiadał, że chciałby pokazać światu coś nowego. Tak jak mówisz. Koniec starego Michaela. Mam nadzieje tylko, że nie zostanie raperem nenene
"King of PoP" I love Michael
Lilka

........

Post autor: Lilka »

Bilety może kupiłby ktoś na miejscu? Ktoś się wybiera do londynu?? haha :D Zróbcie liste i ktos kupi hurtowo :)
A co z aniołem? – gdyby ktoś wiedzieć chciał –
Mam ledwie bliznę, bo przy mnie stał…

I love you Michael ;(
Awatar użytkownika
viva201

Post autor: viva201 »

Kitek pisze:Mam nadzieje tylko, że nie zostanie raperem Nenenene
jak dla mnie to moze zostać i kosmonautą byle by śpiewał nenene nenene
Obrazek
Awatar użytkownika
tadeyro

Post autor: tadeyro »

Via interia:

"Teraz już wszystko jasne - pierwszy występ "króla popu" w stolicy Wielkiej Brytanii odbędzie się 9 lipca. Na początek zakontraktowano 10 występów, ale w zależności od zainteresowania, istnieje możliwość zorganizowania kolejnych."

Więc może, będzie ich więcej
;-)

"Zaśpiewam utwory, które moi fani chcą usłyszeć. Wystąpię po raz ostatni w Londynie. Do zobaczenia w lipcu"

Więc może to będą ostatnie koncert w Londynie a nie w ogóle...
ODPOWIEDZ