Konferencja prasowa w Londynie 5.03.2009 [koment.]
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia
hosteli Ci w Londku bez liku. warunki jakie są takie są, ale bywa łóżko i zbiorowy prysznic. ;)nawet kuchnia z mikrofalą czasami ;) jeden nocleg w takim hostelu to jakieś 10-15 funtówSusie pisze:A gdzie bedziecie nocowac jak pojedziecie na koncert?Bo ja watpie ze przekonam rodzicow ale wierzyc trzeba..choc naprawde naiwnie..
Większość, histeryzuje, że koniec MJa kariery itp.. kurka, on powiedział o koncercie THIS IS IT a nie ogólnej karierze. Przecież można wydawać albumy bez koncertów tak? uspokójcie się FOR GOD SAKE!
Jak niedawno odnosił się do Jamesa Browna i jego koncertów, tak tez teraz uważam, że chodziło mu o to samo: ostatnie koncerty a dalej same albumy. Po za tym mnie też tu coś śmierdzi....:-]
Jak niedawno odnosił się do Jamesa Browna i jego koncertów, tak tez teraz uważam, że chodziło mu o to samo: ostatnie koncerty a dalej same albumy. Po za tym mnie też tu coś śmierdzi....:-]
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson
http://www.youtube.com/user/ktossomeone
http://www.youtube.com/user/ktossomeone
- CircusGirl
Dobra, teraz coś z mojej strony. No rozczarowałam się... Chyba każdy z nas w mniejszym lub większym stopniu się zawiódł. Tyle czekania na 3 minuty bzdurnego gadania, które raczej nie było prosto z serca. Wyglądał dobrze, występy będą (w Londynie, Lodynie i ewentualnie Londynie...?), ale co dalej? Gdzie nowa płyta? Jakieś bzdurne obietnice... Popłakałam się i tyle... Zrobił dokładnie to czego się obawiałam, ale co podświadomie wyczuwałam, że zrobi.
Co z wyjazdem do Londynu?
Co z wyjazdem do Londynu?
I wanna shout, throw my hands up and shout
What's this madness all about
All this makes me wanna shout
C'mon now...
What's this madness all about
All this makes me wanna shout
C'mon now...
Powiedzial co mial powiedziec i wyszedł :) tego oczekiwałam , nareszcie wiem ze 100% ze bedzie koncert, i teraz moje marzenie musi sie spełnic....
Co do tego czy to ostatnie koncerty - to sie jeszcze okaze... Moze to taki chwyt marketingowy, zeby podkręcic sprzedaz biletów? :D
Powinnismy sie cieszyc ze go widzielismy, ze wygląda delikatnie mowiąc ZDROWO, ze jeszcze wystąpi, specjalnie dla nas.
Przestańce marudzić, tylko zbierajcie kase... :D
Co do tego czy to ostatnie koncerty - to sie jeszcze okaze... Moze to taki chwyt marketingowy, zeby podkręcic sprzedaz biletów? :D
Powinnismy sie cieszyc ze go widzielismy, ze wygląda delikatnie mowiąc ZDROWO, ze jeszcze wystąpi, specjalnie dla nas.
Przestańce marudzić, tylko zbierajcie kase... :D
Expect the Unexpected....
Do not look for the Obvious....
Look between the lines....
I'm believer ...:)
jezu ja z pracy dziś specjalnie wcześneij wyszłam :/ a tu godzina czekania ... na 5 MINUT !!!!!!! no ale ... doczekałam sie i te emocje jak za dawnych lat !!!!!! jednak tez odniosłam wrażenie ze to pożegnanie ...... co ciekawsze ja bede w UK od 20 czerwca do niemal 1 lipca ale JAKIM CUDEM MY ZDOBĘDZIEMY BILETY !!!!! ?????? ja oczywiście bym sie pisała :D ale JAKIM CUDEM TE BILETY !!!!!! tym bardziej ze podobno będą po 45 i 75 Ł co jest MEGA TANIO ! !!!!!!!!!!!
He rocks my world since 1990 !!! Till forever ...
Via interia:
"Teraz już wszystko jasne - pierwszy występ "króla popu" w stolicy Wielkiej Brytanii odbędzie się 9 lipca. Na początek zakontraktowano 10 występów, ale w zależności od zainteresowania, istnieje możliwość zorganizowania kolejnych."
Więc może, będzie ich więcej
"Zaśpiewam utwory, które moi fani chcą usłyszeć. Wystąpię po raz ostatni w Londynie. Do zobaczenia w lipcu"
Więc może to będą ostatnie koncert w Londynie a nie w ogóle...
"Teraz już wszystko jasne - pierwszy występ "króla popu" w stolicy Wielkiej Brytanii odbędzie się 9 lipca. Na początek zakontraktowano 10 występów, ale w zależności od zainteresowania, istnieje możliwość zorganizowania kolejnych."
Więc może, będzie ich więcej
"Zaśpiewam utwory, które moi fani chcą usłyszeć. Wystąpię po raz ostatni w Londynie. Do zobaczenia w lipcu"
Więc może to będą ostatnie koncert w Londynie a nie w ogóle...