Konferencja prasowa w Londynie 5.03.2009 [koment.]

Wszystkie tematy, wątki związane z koncertami Michaela w o2.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia

Awatar użytkownika
pedros82

Post autor: pedros82 »

Final Cloud pisze:Ja niestety też nie uzyskałem kodu po rejestracji (jak dotychczas).
Z tego co zrozumiałem to prawidłowa rejestracja daje jedynie szansę na otrzymanie takiego kodu - taka informacje otrzymałem:

If your application is successful you will receive an email in the upcoming days with your exclusive unique password and information on where and when you can purchase tickets during the presale window.
Awatar użytkownika
Final Cloud

Post autor: Final Cloud »

Prawidłowa rejestracja?
No i taką wykonałem. Wpisałem maila, imię, kod pocztowy, kraj- więc powinno być ok ale na skrzynce nadal nic.

Edit:
Tym razem wpisałem tylko maila i maila od nich otrzymałem ;-)
Ostatnio zmieniony czw, 05 mar 2009, 22:48 przez Final Cloud, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Bi-chan

Post autor: Bi-chan »

a jak prawidłową rejestracje rozprowadzić z jakiego linka o co trzeba w niektóre okienka wpisać :)
http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewto ... 121#220121
za wszystko co mi dałeś i dajesz <3
Mandey

Post autor: Mandey »

Final Cloud pisze:Prawidłowa rejestracja?
No i taką wykonałem. Wpisałem maila, imię, kod pocztowy, kraj- więc powinno być ok ale na skrzynce nadal nic.
a zdajesz sobie sprawę że jesteś jeden wśród milionów?
nie ma nic od razu :)

Jak z tego forum 5 osobom uda się kupić bilet to robię zlot na chacie! :diabel:
Ostatnio zmieniony czw, 05 mar 2009, 22:46 przez Mandey, łącznie zmieniany 2 razy.
Szukasz mnie? Znajdziesz mnie tutaj albo tutaj ;)
Awatar użytkownika
Mike

Post autor: Mike »

Wiśnia pisze:'I że to są ostatnie koncerty Michaela w Londynie,nie na świecie.
''
Tak jak sobie teraz to wszystko przemyśle, to Maro dobrze interpretuje te słowa. Także zaczynam odczuwać, co Michael miał na myśli. Ostanie koncerty w !Londynie! i nic więcej, co jest jednoznaczne,a wszystko inne przed nami tj. DVD z nowymi teledyski, album nowy itd. Ciągle coś mi tu nie grało i to możne między innymi właśnie to.
Jednak podzielam zdanie Kaema, kupowanie biletów na O2 Arena to będzie rzeź i jadka.
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson
Obrazek
http://www.youtube.com/user/ktossomeone
Awatar użytkownika
Jeanne

Post autor: Jeanne »

Ja też otrzymałam tę wiadomość :mj:
No nic... pozostaje czekać na kod. Wszyscy go otrzymają, czy tylko szczęśliwi wybrańcy losu? :nerwy:
Ostatnio zmieniony śr, 27 paź 2010, 12:40 przez Jeanne, łącznie zmieniany 1 raz.
Shulamitka

Post autor: Shulamitka »

Kiedy najpierw (zaraz po konferencji) rejestrowałam się na michaeljackson.com/tickets wyświetlały się pola do wypełnienia, po których wypełnieniu nie działo się nic specjalnego... A teraz ten sam link który ma odsyłać do kupna biletów w Presale odsyła na: http://community.michaeljackson.com/newsletter, gdie znajduje się wypełnianka do newsletteru z mjcommunity... Czyli rozumiem, że Ci, których na początku odesłało na stronę michaeljackson.com/tickets i wypełniając tabelkę o3mali kod zwrotny (jak Maro), mają szanse na o3manie biletu, a resztę, którą teraz ten sam link odsyła na mjcommunity i może sobie o3mać newsletter, czeka podpucha?... :surrender:
To tak z moich spostrzeżeń technicznych jak to wygląda...
Ostatnio zmieniony czw, 05 mar 2009, 22:50 przez Shulamitka, łącznie zmieniany 1 raz.
...Jeśli chcesz,znajdziesz sposób.Jeśli nie, znajdziesz powód...
Awatar użytkownika
cobytuby

Post autor: cobytuby »

właśnie sama się nad tym zastanawiam...
Can't you see that heaven's just begun? It's livin' here inside our hearts!
Awatar użytkownika
Final Cloud

Post autor: Final Cloud »

Tym razem wpisałem tylko maila i maila od nich otrzymałem ;-)
Mandey pisze:a zdajesz sobie sprawę że jesteś jeden wśród milionów?
Zdaję sobie z tego sprawę ale bardziej sobie zdaję sprawę z tego jak bardzo chcę zdobyć ten bilet XD
Awatar użytkownika
Bi-chan

Post autor: Bi-chan »

coś w tym jest

ja zapisałam się na newsletter i ogólnie założyłam konto na mjlive ale tego maila z obietnica kodu nie dostałam :(
http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewto ... 121#220121
za wszystko co mi dałeś i dajesz <3
Awatar użytkownika
pedros82

Post autor: pedros82 »

If your application is successful you will receive an email in the upcoming days with your exclusive unique password and information on where and when you can purchase tickets during the presale window.

Czyli jeśli moja aplikacja jest prawidłowa to może dostane kod?? Aplikacja czyli dane w formularzu? za dużo ich tam nie ma...poza prawidłowym mailem , krajem pochcodzenia - a co wpisaliście w post code???
Kurcze czyli jak coś tam źle wypełniłem to pa pa... :-/
Awatar użytkownika
akaagnes

Post autor: akaagnes »

Final Cloud pisze:Tym razem wpisałem tylko maila i maila od nich otrzymałem ;-)
Mandey pisze:a zdajesz sobie sprawę że jesteś jeden wśród milionów?
Zdaję sobie z tego sprawę ale bardziej sobie zdaję sprawę z tego jak bardzo chcę zdobyć ten bilet XD
powiem Wam,że jak MJ zobaczy ten zapał i po południu 13ego nawet pyłek po najgorszym bilecie nie zostanie , to zapewne zmieni zeznania z dnia dzisiejszego, doda koncertów, wyda płytę i ozłoci wszystkich ;D

haha. walka trwa . działajmy, działajmy Friendos Freakos ;)
Awatar użytkownika
dzina

Post autor: dzina »

Uwaga na oszustów!

Już na necie krążą fałszywe bilety. przykład poniżej. :wariat:

http://cgi.ebay.co.uk/2-Michael-Jackson ... 240%3A1318

---------------------------------------------------------------------------------

Graham Burns, of the UK Association of Secondary Ticket Agents, stated today that:

'We are warning people not to buy tickets that are not yet on sale because it is unlikely that they will receive those tickets. It’s impossible when the dates haven’t been announced to be selling tickets for something when there are no announced dates."
Awatar użytkownika
Aniate

Post autor: Aniate »

akaagnes pisze:powiem Wam,że jak MJ zobaczy ten zapał i po południu 13ego nawet pyłek po najgorszym bilecie nie zostanie , to zapewne zmieni zeznania z dnia dzisiejszego, doda koncertów, wyda płytę i ozłoci wszystkich ;D
AMEN
obys byla prorokinia :mj:
Ostatnio zmieniony sob, 07 mar 2009, 18:52 przez Aniate, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
akaagnes

Post autor: akaagnes »

Aniate pisze:
akaagnes pisze:powiem Wam,że jak MJ zobaczy ten zapał i po południu 13ego nawet pyłek po najgorszym bilecie nie zostanie , to zapewne zmieni zeznania z dnia dzisiejszego, doda koncertów, wyda płytę i ozłoci wszystkich ;D
AMEN
obyś byla prorokinią :mj:
ostatnio mam trafne dobre przeczucia, więc kto wie?? ;-)

co do biletów, to na dole po rejestracji macie też napis:

General on sale starts 7am 13th March 2009. Registering for the presale is not a guarantee of tickets or a pin code. Duplicate registrations will not be accepted. Your email address and mobile number may be used for future marketing promotions by the promoter (AEG Live (UK) Ltd). Mobile users can opt out any time after registering send STOP to 81707. Email users can opt out at any time after registering by by visiting www.ncrpmreports.com/aeg/Unsub.asp and entering your email address..

co oznacza tyle co:
Sprzedaż rozpoczyna się o 7 rano 13 marca 2009. Zarejestrowanie się na przedsprzedaż biletów nie jest gwarancją biletów i kodu PIN. Wielokrotne rejestrowanie się nie będzie akceptowane (przyp.red. -spryciarze pewnie mają wgląd w IP kompów..?), Twój adres email i numer komórkowy mogę być użyte do przyszłych akcji marketingowych i promocji przez organizatora . ...dalej nie wiem o co cho..

poza tym zwróćcie uwagę na fakt,że można podawać tylko brytyjskie numery telefonów (UK numbers only przy rejestracji), więc na polskie komóreczki nic Wam nie przyjdzie. ;] hehe
ODPOWIEDZ