Mina pana dziennikarza mnie zabiła
"Oh! So that's the name of the concert....! "This is it".... "This is it"....
derozje pisze:jakie 'snuli' ? wszyscy o tym mówili ! że to bedzie wielki powrót, że nowe piosenki będą takie i owakie, i bla bla bla.
Szkoda tylko, że nikt nie zapytał Michael'a, co ma w tej kwestii do powiedzenia
Shulamitka pisze:Pedros Ty ciągle musisz gadać że jak się można tak spóźniać i że 3ba było wyjść wcześniej bosh gadasz jak moja babcia.
Może MJ też już chciałby tam być.
Powiem tak....
Na niespóźnianie są sposoby- wszystko można przewidzieć, ale...
Jeśli ktoś jęczy tylko dlatego, że Michael się spóźnia (a spóźnia się chyba zawsze i wszędzie), to nie wróżę dużego sukcesu osobie jęczącej.
Jeśli chcesz Michael'a zobaczyć, czeka się na niego godzinami- o suchym pysku, bez wody i jedzenia- ze strachu, ze jak się odejdzie, to straci się swoją szansę
Co, do oświadczeń, że krótkie, że nietreściwe....
Uważam, że Michael zaserwował nam całkiem sporo atrakcji tymi kilkoma zdaniami. Jestem pozytywnie zaskoczona
Widzę, że te występy będą niezłą szkołą życia dla młodszych stażem fanów
Streetwalker pisze:Trochę bez sensu,że to wydarzenie zostało nazwane konferencją
"Announcement" to nic innego, jak "ogłoszenie".
To znów nie Michael'a wina, ale przekręcaczy, którzy najpierw się nakręcają, a potem mówią, że się zawiedli
Marzena07, gratuluję wyjazdu!
Podziel się wrażeniami, choć wiem- to nie łatwe
Złap oddech, ochłoń i nakarm zgłodniałe dusze
P.S. Nie mylcie "ostatnich koncertów" z "ostatnim albumem"- to jest jakby pomylić wnuczkę, co leciała, jak strzała z babcią, która szczała, jak leciała
P.S.' Prośba o zaprzestanie niemiłosiernego spamowania!
Szczególnie prośbę swoją kieruję do alek_m92.
Emocje sięgnęły zenitu wczoraj, więc byliśmy bardziej wyrozumiali, ale prośba wyhamowanie, a w razie pytań przejrzenie najpierw tematu w poszukiwaniu odpowiedzi, którą w 90% tu znajdziecie